Jag siktar mot toppen så långt jag kan nå!



Halloj!
Sämsta dagen på veckan idag, alltså måndag. Vaknade och var jättetrött men det var bara att gå upp efter att ja snoozat i ca 1 timme...
Skoldagen var inte annorlunda förutom att jag anmälde mig till att åka skidor på friluftsdagen vi har nästa veckan med skolan, superkul!

Efter skolan åkte jag med mamma in till stan för vi skulle fixa skidutröstning. I klädväg köpte jag en jacka och ett par byxor så jag håller mig varm när jag åker skidor både nu denna veckan, nästa vecka och sportlovsveckan då vi ska vara i Idre hela veckan med konfan :D Lägger nog upp bilder på kläderna på bloggen snart :)

Nu ska jag fortsätta plugga, sen sova. Ciao!





Ungefär såhär

Bilderna är inte tagna idag, men ungefär såhär såg jag ut idag (:



Topp Ginatricot | Jeans Lee | Armband Pandora | Ring Coco






Bakom pappas hus är solnedgången underbar

Några av många bilder som jag har tagit på solnedgången dom senaste dagarna, helt underbart!


















S Ö N D A G


Underbart nu när solen tittar fram mer och mer!

Hejsan godingar!
Kom nyss hem efter ett rätt så jobbigt spinningpass med fotbollslaget. Måste verkligen komma i form nu känner jag!

Och vad händer i mitt liv nu? Jo, jag ska kolla lite på tv, sen ska packa ihop mina saker och åka hem till mamma igen. Senare ikväll ska jag plugga lite & kolla på tv, Solsidan såklart ;)

Ha det bra!





We're just history



Hallåhallå!
Ligger här helt utslagen i soffan och är dundertrött och har superont i fötterna efter att jag jobbat på pappas restaurang i ett antal timmar. Tjänade ihop 300 spänn som jag för en gångs skull ska försöka spara, funderar starkt på att skaffa en spargris som man kan lägga lite småslantar i då och då...

Nu ska jag fortsätta slappa, vi hörs!♥





Sunkissed












New in Closet




Denna underbara topp finns att köpa på H&M för 249 kr.






You're my wonderwall


Bildbrist.

Hej godingar!
Lördag idag och det står inte mycket på schemat förutom att jag ska hjälpa till på pappas restaurang ikväll för han har en beställning. Kommer hjälpa till uppe i köket och tjäna lite extra cash ;)

Nu på dagen har jag inte en aning vad jag ska hitta på, har en väldig lust att dra ut och fotografera men vi får se hur det blir med den saken :)

Ni får ha det så bra så länge så skriver jag säkert mer senare!♥






F R E D A G.



Jaha, då var det fredag och jag har åkt hem till pappa.
Hade bad med skolan idag och det gick väl bra. Efter skolan gick jag och Wictoria och käka pizza, vi delade på en kanon pizza (pommes & kebab), supergott!

Senare åkte jag med mamma hem till stan för att handla och då passade vi på att ta en sväng in på H&M, där hittade jag ett Linne från det nyinkomna i butiken & så köpte jag en Saltvatten spray.

Har jag precis kollat klart på VM semifinalen i handboll Sverige-Frankrike, men det gick ju inte så bra för våran del... Nu blir det att byta om till myskläder, kolla på Let's Dance och bara mysa, fast att jag kanske inte har så där jättekul :)

Ha en trevlig & mysig Fredag! ♥








The stars lean down to kiss you


Bjuder på en vääääldigt gammal bild!
Saknar mitt mörkbruna hår, ska man färga tillbaka?

Hej på er!
Sitter här och lyssnar på massor av låtar som påminner om våren 2010! Förutom det så pluggar jag lite och ska äta om en stund och sedan ta en dejt med duschen.
Imorgon är det bad med klassen som gäller, sjukt taggad...





Du är en dröm som aldrig blir verklighet.














Småshopping

Hittade två saker när jag var inne på Åhléns en snabbis idag :)



Stickat hårband med en söt blomma på. Den kommer värma skönt om öronen nu i kylan.



 Behöver ha lite mer koll med alla prov så investerade i en kalender. Man kan även byta framsidan som jag ska byta ut på en av mina egna bilder :)






En av dom bättre dagarna


Dagens frisyr: Lockigt!

Hallå där!
Ja, idag blev det en väldigt lyckad dag!
Efter skolan åkte jag och mamma fram till stan där jag gick in på Expert för att kolla om jag kunde praoa där v.9.
Jag går in där och får prata med den ansvarige, skakar hand, presenterar mig och sa vad mitt ärende var. Då säger han att han redan tackar nej till fem praoansökningar. Men jag berättar när jag hade prao och allt och då säger han att det gick jättebra att jag kom dit på praktik! Ena anledningen var för att jag skakade hand, vilket är en viktig sak så det är jag glad över! Så v.9 blir det praktik på Expert, där köpte jag även min systemkamera ^^

När vi vart i stan åkte vi hem gick jag till posten för att kolla om mina ringar hade kommit och det hade dom så jag hoppade nästan av glädje där inne :P Och nu har jag ätit och pluggat lite.

Men ska gå ut och gå med vovven en sväng nu, ses! ♥





dubbelring x2

Titta vad jag hämtade ut  på posten idag!
Mina två superläckra dubbelringar som jag beställde hem från Cocoo.se för bara några dagar sedan :D

















Mi lajk it väldigt mycket ! :love: ♥

Länk till ringen med hjärtana: ->här<-
& till den med korset: ->här<-





Tuffa & eleganta




Nytt bland smyckena. JC 79 kr.





Godnatt!

Bjuder på en webcam bild (;

Klockan är alldeles för mycket och jag ska nu försöka sova. Har pluggat på hemkunskapsläxan vi har tills imorgon, dejtat duschen och virat upp håret i "krusseduller" så det blir lockigt imorgon, hoppas jag...
Imorgon blir det skola som vanligt och sedan ska jag åka till Expert och försöka skaffa praoplats :)

Ciao!







Dance to the beat ♪


Så sjukt sköna mjukisbyxor!

Efter en väldigt lyckad dag så har jag nu placerat min bak i soffan framför tven med datan i knän och läxorna bredvid mig.

Skoldagen var måttlig, gick till rudenschöldskolan på håltimman och hälsade på några underbara vänner. Denna gången skämde jag och ellen inte ut oss, som tur, som vi gjorde förra gången ^^

Började ju dansen idag med Felicia! För er som missat det så har jag börjat dansa Feminine Vibe, och det är superkul! Det är en dans med mycket höftrörelser, rumpa & attityd. "Dansanta koreografier som fokuserar på att lyfta fram kvinnliga kroppsuttryck och rörelser till popmusik som tex Britney Spears, Pussycat dolls och Lady Gaga. Vi jobbar mycket med att få in rätt attityd och dynamik, vilket är väldigt viktigt i den här stilen som också kan beskrivas som sassy/girly." Som det står på dansskolans hemsida. Dansar på Helensdansskola här i Lidköping, en mycket bra dansskola! Efter att vi dansat i en timma så köpte jag mig ett par mjukisbyxor som ni ser ovan, dom är sjukt sköna!

Nu ska jag kolla på handbollen, plugga & senare duscha.

C yah!  ♥






Do something that's never been done



Hej gullungar!
Hoppas ni har det bra? Själv har jag det allmänt bra ! :)

Dagen har vart bra. Inget speciellt hände första dagen på veckan. Men måste säga att jag HATAR måndagar. Både jag och Sanna var nära på att missa bussen men vi hann ändå! Längtar redan till Fredag, och helg!

Imorgon ska jag och Felicia börja i dans, Feminine Vibe rättare sagt. Får väl se hur det går på första danslektionen, har inte dansas på typ tusen år!

Nu ska jag iallfall försöka plugga lite, har massor av läxor och prov -.-'

Senare bjuds det på Råraka m. rom, gräddfil & rödlök. Mamma står för den goda maten ;)





Par i dubbelringar



Har beställt hem dessa två superläckra ringar! Du hittar dom ->HÄR!<-






I'm Home!


Imagine

Heeeej på er!
Nu är jag äntligen hemma igen efter en förvånadsvärt rolig helg! Vi har haft sjukt mycket roligare än vad jag trodde att vi skulle ha! Och vad har vi gjort? Jo, vi har såklart pratat mycket om Gud & Jesus, haft gudstjänster, men vi har även haft massa olika aktiviteter som att t.ex. prova på att sjunga, spela instument, lekt olika lekar m.m... Igår (lördag) kollade vi på en film som heter Almost an angel som var sjukt bra!
 Eftersom äventyr, musik, handboll & fotboll-konfimander var där tillsammans så var vi runt 150 st. Fast det var bara vi från äventyr som fick bo i hotellrummen, fett nice! Dom andra bodde i stugor ^^ Måste även tillägga att maten har varit sjukt god!
Ah, men har haft en jätterolig helg och har träffat massor av nya vänner :D

Men nu ska jag bara slappa och sen duscha, är fett trött!





F R E D A G


(bildbrist)

Happ, du var det snart dags att åka iväg till Mariakyrkan där vi sedan tar en buss som har destination konfaläger på Flämslätt! Vi får väl se om det blir roligt, har inte så höga förväntningar precis... Har iallafall packat klart och köpt massa godis som ska med! Vi kommer inte hem förens på söndag somsagt så det blir inte mycket bloggande i helgen :)

Men ni får ha en bra helg så hörs vi, puss! ♥






Godmorgon!


Saknar verkligen sommaren nu, och båten!

Hej på er!
Fredag idag, underbart! Men hela helgen kommer tllbringas på Flämslätt med konfan. Det är kanske inte det roligaste, men vi ska vara runt 150 stycker konfimander från Lidköping så lite kul blir det väl ;d

Men nu ska jag stiga upp ur sängen och göra mig iordning. Har faktiskt inte lyckats gå upp så här tidigt förut så idag slipper jag iallfall stressa :)






Don't cry, say fuck you and smile!


Wonderful neighbors



Yummie! Kolla vilka läckra Cupcakes våran granne kom över med till mig och mamma! Choklad och supergoda daimkulor som en underbar topping! Ah, godast på länge! :D

Förövrigt har det inte hänt mycket denna kvällen, har pluggat lite smått och kollar på tv. Ska packa lite också inför konfalägret vi ska på i helgen, så det blir inget bloggande på hela lördagen iallfall. Kommer hem på Söndag eftermiddag. Vi ska tilll Flämslätt tillsammans med 100 konfimander till från Lidköping. Vilket i sig kommer bli kul! :)

Men nu ska jag fortsätta "plugga" lite. Vi hörs när vi hörs! ♥





My gift is my song and This one's for you.




Hejsan godingar! I skrivandets stund så har jag precis ätit upp glass. Kanske inte rätt årstid att äta det på men blev så sjukt sugen på de! :)

Skoldagen var inget speciellt, nu väntar jag på att mamma ska komma hem så ska jag fråga ifall vi kan ta en sväng in till stan, ska kolla på ett par inomhus-fotbollsskor. Fick barnbidraget idag så har en tusing på konton som snart säkert är slut...

Hörs senare!






Art by Stina Lans


När man är som mest koncentrerad.
















One goal, your love



Hej på er i kylan! Trodde att vårkänslan från igår skulle hålla i sig tills idag då solen sken och snön började försvinna. Men icke sa nicke, idag har det varit svinkallt och det har kommit några ytliggare milimeter snö! Inte alls kul...

Nu är jag iallfall hemma från skolan och ska snart ta ett mellanmål sen blir det att plugga & kolla film, eller tvärt om. Ska kanske måla lite med mina Akvarell-färger också, har en idé på gång! :)





Engliiish

Hello! Right now I have english in school. We just had a test, I think I did it quite well :)
I, Felicia, Beatrice & Emma sitting each with a computer and "study". Well, I have to go now.
Bye bye bloggers! ♥






Ommöblerat







'

Blev jättenöjd med hur mitt rum är nu! Det är mycket mer plats (:






Here comes the sun











Nu börjar äntligen snön & isen försvinna!









Black on Black


Dagens frisyr; en enkel utåtbakad fläta i luggen.





Tanktopp
Ginatricot | Jeansleggings JC | Cardigan Ginatricot | Skor Din Sko


Använde mitt kamerastativ att ha systemkameran på när jag tog outfitbilderna.



We’re shining bright and I want you, I want you to know


Tagen idag. Oredigerad såklart.

Hej på er!
Denna Tisdag har inte varit anorlunda, förutom att jag, Ellen & Sara gick till Rudenschöldskolan och hälsade på några godingar  på håltimman. Vi, eller jag, lyckades skämma ut mig totalt första gången där. Vill inte gå in på några detaljer men vi blev typ utslängda fast vi hade fett kul åt det i efterhand iallfall! :D Haha, vi funderar på att dra dit nästa Tisdag också ^^

Efter skolan kom jag hem till Vinninga och då lyste solen underbart över vår lilla by så jag greppa direkt kameran för att gå ut och fota lite! Bilder kommer senare, ska lägga upp före&efter-bilderna på mitt rum också :)





No ordinary day


Random bild

Hallå!
Ja, vad ska man säga. Vi har någon/några omogna personer på skolan som tände på en tidning nere i källaren i skolan idag så hela skolan fick evakueras. Där stod i ute i kylan i ca 20 minuter medans brandkåren kollade igenom skolan -.-' Men det såg rätt läskigt ut när man såg att det var stora flammor från källartrappan när vi sprang ner från klassrummet :O

Ahja, efter skolan hängde min vän & klasskompis Felicia med mig hem. Vi satt mest och snacka, skratta, kolla runt på olika bloggar och åt god mat!

Runt nio tiden nu ikväll fick jag för mig att möblera om mitt rum totalt, och det gjorde jag också. Jag blev superdupernöjd med resultatet ! :D Före och Efter - bilder kommer upp på bloggen imorgon för jag hinner inte det nu, måste sova!

Det blir det ända från mig denna Måndag, Godnatt på er!♥





Med dig vet jag vem jag är.


Suddig bild, jag vet.

Äntligen!



Om ca en halv timma så börjar det igen, det skönaste och roligaste svenska serien på länge, ja, Solsidan såklart! Vid åtta ska jag sitta bänkad och tänker inte missa en sekund ! :D

Men nu blir det mat, potatiskrocketter, oxfilé och beasås ;) Muums!


Man har så kul med Toffifee!


Favorit i repris!

Hallihallå!
 Sitter med datorn i köket och smaskar på Toffifee, ni vet dom där godisarna på tven, ni fattar nog vad jag menar med rubriken (; Mamma håller på och lagar mat som jag vet kommer bli supergod! Förövrigt så lyssnar jag på musik och pluggar in spanskaläxan tills imorgon, det var några glosor, superlätta! (:






Fight like it wasn't anything stopping you


Mycket kärlek på er!

Hallå snyggingarna!
Hade vår första fotbollsträning för säsongen inomhus idag! Känndes ju sååå bra att träna så hårt efter att inte gjort något över lovet + en träningsvärk också -.-' Men det vara bara att bita ihop och "göra det bästa av situationen" som lisa sa ;) Först sprang vi en bra stund, resten körde vi bollteknik, överlämningar, skott på mål och sist styrka & stretshing, eller hur stavas de ? ;s 

Att man är trött idag är ett faktum. Ska lite senare åka med mamma till stan, sedan blir det nog lite plugg och så sova, som kommer blir lätt ikväll, är dötrött! 



TTYL! 






femtondejanuaritvåtusenelva


Stentuff!

Gooosh! Vaknade upp denna Lördag med värsta träningsvärken i hela kroppen! Måste varit från idrottslektionen igår då vi var tvungen att göra t.ex 30 armhävningar, 50 situps osv... Den värsta värken är nog i magen, låren och i rumpan, så kan knappt komma ur sängen >.< Ahja, det är väl bara att bita ihop! ;)

Ska snart göra mig iordning för Ellen kommer hit om en stund. Sedan kommer pappa och hämtar oss så ska vi hem till honom och fotografera! :)

Skriver säkert senare, puss! ♥





Bildbomb från igår


Jag

Ellen, jag & Lisa







Ellen & jag







Ellen & Jag







Nikon ska det va!

Jag & Lisa

Hög musik, we looove it!



Karin



Mums!

Jag med pandaögon >.<

Lisa

Balla Ellen!

Lisa & jag

Lisa, jag & Niklas



Vilka coolingar!



Lilla jag






Come together, right now!


Bild från idag.

Hallå godingar! Som jag skrev tidigare snabbt så var jag med Ellen och Lisa förut. Vi gick lite senare hem till Lisa där vi dunkade musik. Karin & Niklas kom även. Grymma som vi är så lyckades vi steka hamburgare (inte alls svårt egentligen). Saw 2 kollade vi även på, lite smått äcklig ja...
Var hemma igen runt midnatt efter att ha stått ute och snackat med Ellen i kylan :)

Bilderna från kvällen kommer upp när jag orkar och har tid!

Morgondagen ska tillbringas hemma hos min pappa och Ellen ska hänga med mig dit! Vi ska förhoppningsvis ta fyrhjulingen och åka upp i skogen och fotografera, superduper!


Vi hörs när vi hörs, godnatt!♥







Är faster till denna godingen!















Nu kilar jag iväg till Ellen där även Lisa är, ska tillbringa fredagen med dom! :)





Tog en sväng på stan idag, shopping blev resultatet.


Ginatricot 199 kr


Ginatricot 49 kr





Dom 3 topparna ovan, Ginatricot 49 kr

129 kr/st






Splash!


Friendship


Provade på att ta "spökkort" för första gången hemma hos Sara. Fler försök kommer dyka upp på bloggen!

Hej vänner!
Andra dagen i skolan idag, hade bara 4 letioner som vanligt på tisdagar, underbart! Denna terminen har vi musik  p å tisdagar och idag delade vi upp klassen i 2 lag och körde Så ska det låta med låtar från 2010. Det avslutades med lika mycket poäng i båda lagen, tur det...

Efter skolan följde jag med Sara hem. Fotografering, käk på Elan och film med massa godis förgyllde det hela! En allmänt underbar dag med en nyfunnen & underbar vän! :)







Tummen upp!





Avslutar denna dag med en skål Yoghurtglass med skogsbär och ett avsnitt Top Model!

Första dagen i skolan var rätt chill, träffade min nya handledare. Inga riktiga lektioner heller förutom idrotten som vi spelade basket på, inte det roligaste men...

Nu ska jag kila tillbaka till tven, ha det bra!






Today I'm wearing this


Svart baslinne Ginatricot | Ljusrosa spetströja Ginatricot | Jeansleggings JC | Halsband Åhléns | Armband Pandora | Klocka Knokk






Tillbaka till allvaret!


Det ska bli underbart att träffa alla igen!♥

Godmorgon!
Skoldags idag efter ett skönt vinterlov. Lyckades trots allt komma upp innan 7 och börjar dagen med hög musik för att vakna till!

Nu ska jag göra mig frukost sen blir det att riva ut garderoben för att hitta något att ha på mig utan att missa bussen som går om ca 1 & en kvart!

Vi hörs när jag kommer hem, ha en bra dag! :D







Trots att tiden vart svår så gav kärleken tröst



















A little birthday

Var på kalas idag, hade inte uppe kameran så mycket så det blev bara några få bilder.


Gustav

Gustav, Anton & Simon "stoneface" i bakrunden ^^

Den übergoda desserten!






A friend to keep


Random bild.

Hej på er!
Idag på förmiddagen gjorde jag inte så mycket, vakna vid två så hade redan sovit bort halva dagen...
Runt halv sju tiden på kvällen så gick jag ut för att möta min vän Jacob, sedan gick vi hem till honom. Vi spelade Wii med hans lillebror. Kollade även på film lite senare. När det började bli sent följde han mig hem och vi höll på att halka omkull båda två flera gången för det är superhalt ute! Inte bra...

Just nu sitter jag och gloor på datan, ska snart tvätta bort sminket och allt sånt, kolla på en film och sen sova.

Godnatt!♥






Triss i solbrillor







Tre par jag bara MÅSTE ha till sommaren!
Dessa & flera snygga bågar hittar ni ->HÄR!<-





accessories

Här kommer smycken jag har samlat på mig på sista tiden utan att visa för er.
En del har jag fått i julkapp, dom andra har jag köpt själv.


Dödsskallar och Nitar från Åhléns.



Flera olika örhängen från ? (Julklapp)

Rosörhängen från Kicks (Julklapp)

Änglavingsörhängen från Ginatricot.

Belock med rosa blommor från Pandora till mitt pandoraarmband (Julklapp)

Hjärthalsband från Åhléns

Armbandsur från Knokk (Julklapp)





Blogglänk!

Klicka på bilden för att komma till min vän Elins blogg!

Chillar gal1


Saknar Egypten & sommaren! Men på sommarlovet drar vi till Tunisien, underbart!

Hej på er!
Nu var det ett några dagar sedan som jag skrev på bloggen. Dom senaste dagarna har jag tillbringat hos mammas kille med hans barn. Vi har mest kollat film, umgåts och även spelat kort. Pokerspelet var väl inte min starka sida om man säger så... Ska nog ha revanch idag ;)

Igår kollar vi på filmen Devil, jag satt vid datorn samtidigt så jag hängde inte riktigt med i filmen, men den var ganska så läskig :blush:

Skriver kanske mer sen, vi hörs!





Just nu



Katten Zlatan

















Jag Hjärta Dig


Angel


Ja, bilden är helt och håller skapad av mig.

Hej där ute i snöovädret!
Ska göra mig iordning nu och sedan åker jag in till stan för att vara med några kompisar. Ikväll blir det kalas, min låtsasbror har fyllt 12 år!

Men nu måste jag dra, pusshej!

Akon - Angel           En underbar låt!





-


My friend, you're awesome!


Får bli en repris från nyår!

Hej på er!
Var inte med min killkompis idag för det blev försent. Istället har jag varit med min vän Karin. Gick dit vid fem och kom hem ca tjugo över elva nu på kvällen. Jag & Karin satt mest och snacka, spelade även lite kort, jag vann för det mesta... ^^

Nu ska jag varva ner, kanske kolla på någon film. Vi hörs när vi hörs!





Godmorgon!


Foto: Stina Lans. Saknar sommaren sjukt mycket!

Eller ja, god eftermiddag stämmer nog bättre nu runt halv 3 tiden så jag vaknade...

Dagen börjar jag med en dusch, sedan ska jag väl försöka få i mig frukost eller något.
Ska kanske vara med en killkompis idag, ska smsa honom sen och se hur det blir :)

Men ska kila nu, vi hörs senare!





What A Wonderful Day



Hallå där! För tillfället nu mitt i natten sitter jag och snackar skype med några, mycket trevligt!


Min dag spenderades på en läcktare i en ishall med dom saknade, Nicoline, Felicia & Moa. Vi kollade på en hockeymatch där HC Lidköping mötte Skara Ik. Skara vann med 11-0 vilket inte gör något för jag hejade på mina killkompisar i Skaralaget ;)

Efter hockeymatchen gick jag och Nicoline till Donken och tjocka oss med McFeast och glass, mycket gott!
Träffade även två tjejkompisar där, Clara & Ronja. Vi satt och snacka med dom, sedan följde dom mig till resecentrum där jag tog en buss och åkte hem.

Väl hemma började jag städa mitt rum sent på kvällen, undra vad som hänt med mig? Jag är inte den typen som städar frivilligt :P






Kind of dramatic


1/4000s     f/1.8












Shouting love at the world



Hej godingar!
Dagen kommer tillbringas med min vän Nicoline och några till.
Ska jag göra mig i ordning & välja kläder, sen skjutsar mamma mig till Nicoline så ska vi vänta på att grabbarna i stan vaknar ;) Vi hörs senare!





Bara för att jag har tråkigt

test för 2010!
1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja, åkte ring & vattenskidor bakom båt bl.a ;d
2. Höll du några av dina nyårslöften? Hade inte några
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej
4. Dog någon som stod dig nära? Ja
5. Vilka länder besökte du? Egypten
6. Är det något du saknat år 2010 som du vill ha år 2011? Ja
7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas? 20 juli skulle jag tro
8. Vad var din största framgång 2010? Hmm, fotograferingen kanske
9. Största misstaget? ...
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Bara skadat mig 
11. Bästa köpet? Min plattång kanske, eller kläder ^^
12. Vad spenderade du mest pengar på? mitt hår & kläder helt klart!
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Yes ! :D
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010? Ola - Overdrive, Melissa Horns låtar m.m 
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Ledsnare tror jag. Har inte mått lika dåligt tidigare år
16. Vad önskar du att du gjort mer? Vågat göra saker mera!
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Missförstått
18. Hur tillbringade du julen?  Familjen
19. Blev du kär i år? Ja, det kan man absolut säga!
20. Favoritprogram på TV?  Hmm... Svår fråga
21. Bästa boken du läste i år? 14 år till salu, om det nu var 2010 jag läste den
22. Största musikaliska upptäckten? Min utvecklade sångröst, nej men Jay Smith också kanske !
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Det kommer jag faktiskt inte ihåg, men typ pengar ;r
25. Något du önskade dig men inte fick? Egen dator och kameratillbehör
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2010? Var med dom bästa brudsen!
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Mm, sanningen
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2010? Snyggt & stilrent, iaf i sommras och framåt
29. Vad fick dig att må bra? kärlek
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Taylor Lautner ;$
31. Vem saknade du? ...♥






Söt_Tjej














Baby, you're firework!







































Det blev en del bilder men tyckte att jag lika väl kunde lägga upp dom bästa :D





1/1-2011


En mening räcker: Jag föddes läcker!

Första dagen på det nya året idag då! God fortsättning på er!

Nyår var underbart! Först var jag hemma hos min moster där vi till förrätt åt gratinerad hummer. Till varmrätt blev det Oxfilé m. klyftpotatis och sherrysås. Senare åt vi pannacotta (y)

Senare på kvällen träffade jag Ellen så firade vi in det nya året tillsammans. Vi stod som galningar och försökte fånga varenda raket på bild, lägger väl upp lite bilder senare.

Idag har vi bara tagit det lugnt, vaknade vid tre tiden på eftermiddagen...

Nu tittar man Rallybrudar på dumburken. Hörs!







RSS 2.0