Jag kan inte prata med dig när du tittar bort



Godmorgon alla underbara!
Jag och Beatrice vaknade nyss och ska fixa lite frukost.

Gårdagen bjöd på kinamat ute i solen och en mysig liten picknick med Wictoria också på kvällen. Vi låg alla tre på en filt ute i en skogsdunge och lyssnade på musik till ungefär klockan tio på kvällen, sen blev det alldelses för kallt.

Idag är det planerat att jag, Wictoria och några mer ska åka till blomberg och bada, vilket inte kommer blir så varmt. Men uppe på torra land är det iallafall över 20 graderssträcket så det blir nog en toppendag!

Bilder från helgen kommer upp såsmåningom!

Vi kommer alltid ha paris


Jag & fina Beatrice

Hej!
Har med mig min vän Beatrice efter skolan. Hon ska sova över här, vad vi ska hitta på är ännu i inte bestämt. Men vi får väl se vad denna fredag har att erbjuda. Vädret är iallafall bra idag så vi drar förhoppningsvis ut. Vi hörs när vi hörs, ha en riktigt bra Fredag!

I'm frozen, I'm dreaming


Alla har sina ögonblick.


Du kan gråta mitt på gatan...

...men jag glömmer aldrig bort vad du gjort
Du får passa dig som satan
för jag glömmer aldrig bort var du bor



Är nyduschad och måste verkligen städa mitt rum! Jag vet, det är nästan natt, men min vän Beatrice kommer hit imorgon och ska sova över och mitt rum ser ut som en enda stor röra! Ahja... Så nu ska jag städa lite, sedan blir det att sova direkt! Goodnight dear followers!♥


Svar, nr 3



Hej! Jag tog M på båda.
Men vill bara säga att på den flerfärgade klänningen så är resåret jättetajt och sitter jättehårt så det får man fixa! :)

It's almost summer






Shorts Serious Sally | Linne H&M

Svar, nr 2



Fjärrutlösaren kostade 249 kr om jag inte har helt fel. Den är helt klart värd dom pengarna!




Svar, nr 1



Här får du svaret!:

Jag har ett par i vitt skinn & ett par röda (smala modeller), ett par usa converse och ett par låga mörkblå + ett par vita fake Chuck Taylor, All Star! :)


Mina favoriter är USA-& dom låga conversen!


Finns det en så finns det flera



Hej godingar!
Vädret är strålande och jag kom hem för ca en timma sedan. Jag & Wictoria tog en sväng på stan efter skolan då vi gick in på trafikskolan, för vi ska läsa till AM-körkort till EU-moped och sedan kolla vi runt lite i butikerna. För en gångs skull handlade jag inget idag, blir alltid annars att man gör det när man går på stan...

Nu ska jag chilla, fixa lite bilder och svara på lite kommentarer här på bloggen m.m. Vi får se om jag hittar på något mer. Peace!

Godmorgon!





Var så duktig och gick, för en gångs skull, upp tidigt idag! Och eftersom jag fick tid över så tänkte jag att jag kunde göra ett inlägg på bloggen. Just nu sitter jag i köket med datorn och äter frukost, samtidigt spelas det skön musik, lågt, så inte mamma vaknar... Om cirkus en timme kilar jag bort mot bussen till skolan, men i vilka kläder vet jag inte än. Får väl riva lite i garderoben först. Ikväll ska man klippa sig, lovely! 
Vi ses senare, ha en bra dag!

And tonight, let's enjoy life


bild i repris

Hej på er!
Kom nyss hem efter att ha varit ute och åkt longboard med Ellen som sällskap denna ljuvliga kväll. Är ju inte så jättebra på att åka än men åkte rätt bra idag faktiskt, utan att ramla! :D

Men nu ska man käka, duscha och sedan är det sovdags. Godnatt!


The Sunny side of life




Se vilken liten rolig sak jag köpte med mig hem igår! Kom på att jag hade presentkort på Expert så gick in och köpte mig en Fjärutlösare och den funkar hur bra som helst och använde den t.ex igår när jag tog kort med mig och klänningarna. Den blir perfekt till outfitbilder, självportträtt och mycket, mycket mer! :D



Uppd. Har varit hemma en stund nu efter en rätt chill dag i skolan. Men lyckades försova mig p.g.a. att jag inte ställde något alarm så missade 2 lektioner, men det gjorde inte så mycket sa lärarna, puuh!

Nu blir det chill & mellanmål, senare är det fotbollsträning.

Ciao!

Perfect for sunny weather!






Nya jeansshorts från Serious Sally, köpta på Rydéns, 259 kr.

Love them!

Nya Converse






Inskaffade mig ett par mörkblåa Converse i låg modell idag och är supernöjd! Dessa kommer användas flitigt nu i vår & i sommar! Dom blir dina för 699 kr!

Två nya klänningar, från Nelly.com

Till konfirmationen m.m↓





ICHI 499 kr.

Till skolavslutningen m.m↓





Jeane Blush 179 kr.



Ursäkta det dåliga ljuset som får min hud se konstig ut... ;d

New haircolour



Tänkte att ni kanske ville se resultatet på slingningen jag gjorde i håret igår. Det är rätt mycket blondare än tidigare så har nästan min orginalhårfärg nu. Men har väl kanske inte vant mig riktigt än ;d

Före blonderingen.


Ett paket från Nelly.com


Titta vad jag var och hämtade på posten nyss! Vad som finns i får ni se senare mot kvällen för nu ska jag in till stan och inhandla lite saker, efter det blir det en timmas dans. Vi hörs när jag kommer hem!


So harmonize with the singing satellites


min goding får stå för ännu en bild.

Hallå godingar!
Har landat i sängen och ska snart sova. Imorgon blir det att gå upp tidigt till skolan, jättekul! Eller inte... Men det ska bli kul att se alla vänner igen som man inte träffat på en vecka! Ska även efter all väntan gå till posten och hämta ut mina två klänningar jag beställde från Nelly.com imorgon, jippey!

Förresten, mamma slingade mitt hår blont förut. Först trodde jag det skulle bli gult men det blev riktigt bra! Så nu är man blond och fin till våren & sommaren! Bild kommer imorgon såklart ;)

Men nu är det sovdags, sov sött!


I feel good!


Kakan

Hej på er! Måste först meddela att vi vann seriepremieren med 6-2 med fotbollslaget idag, det känns riktigt bra!

Efter matchen hängde jag med Wictoria hem och så låg vi en bra stund och solade i det sköna vädret. Nu ska jag duscha och senare får vi se vad som händer. Det är ju sista dagen på påsklovet idag så något kul måste man ju hitta på!

Over&Out.

Sunday



Hej!
Upptäckte för inte så länge sedan att jag hade fått med mig mitt mobila internet till pappa så hade kunnat blogga mycket mer denna helgen ändå, men ahja, sånt händer!

Just nu dunkar jag musik och tar det allmänt lugnt. Senare ska jag på gudstjänst och ikväll ska jag dra hem till Wictoria. Mycket mer finns det inte att säga. Ha en bra söndag gott folk!

White light moment



Halloj! Jobbade inte hela kvällen som planerat så just nu sitter jag i soffan och kollar på film och mumsar på påskgodis med Gabriella medans det skjuts påsksmällare utanför. Jag och Gabriella var ute förut och tog lite kort på solnedgången, bilderna kommer upp så småningom.

Nu ska jag fortsätta med påskmyset, ha en bra fortsatt lördag!♥


.


For you I risk it all



Hej vänner!
Tänkte att jag skulle göra ett litet inlägg.
Fint väder är det denna Påskafton och jag ska snart dra ut och sola lite. Ikväll blir det jobb på pappas restaurang så ingen speciell påskafton blir det, fast man kanske önskat det.  

Hoppas ni får en bra påskafton godingar, vi hörs!

A picture of you, like a picture of heaven



God(långfredags)kväll! Sitter här i soffan och halvkollar på någon film som dom andra fastnat vid. Fast min blick är väl mer riktad åt datans håll här i knät. Resten av kvällen kommer nog fortsätta på samma sätt, jag sitter här med datan & skön musik i öronen, pappa sover i soffan och Anette är helt inne i filmen, as usual!

Ne, nu ska jag fortsätta med det jag är bra på, att ta det lugnt. Godnatt!

Remember that we had fun together.



Hej & glad påsk på er! Är nyss hemkommen efter att ha varit i kyrkan sedan halv tolv i morses med konfirmationen. Vi har till största del kollat på film och avslutade med långfredagsandakt. Det känns väl sådär att ha tillbringat massor av tid inomhus när det är så fint väder ute med har ju hela eftermiddagen på mig nu iallafall!

Igår tillbringade jag dagen med Wictoria, ovanligt va ;) Och sedan på kvällen kollade jag och några vänner på film. Det slutade med att jag somna och Wictoria sov över.

Nu ska jag packa lite saker och sedan åka till pappa som jag ska spendera helgen hos. Vi får se hur det blir med uppdatering på bloggen men ska försöka så gott jag kan. Imorgon är det påskafton och jag ska, förvånadsvärt, jobba på pappas restaurang. Är rätt pank så det är välbehövligt med lite extra pengar, har ändå inga särskilda planer.

Oops, blev lite väl lång text. Ahja, puss och ha en bra fredag!

NY HEADER

Som ni ser så har jag bytt ut headern för hade tröttnat på den gamla. Den nya får duga tills jag gör något mer sommaraktigt. Ska också piffa upp resten av designen när jag får tid över.

Den tidigare↓


klicka för större.

Den nya↓



HISS/DISS?

Two pictures, one text





Godmorgon på er! Vakna för inte så längesen och ska ta och göra mig lite frukost snart för magen kurrar... Ska ta en dusch också, och göra mig iordning lite. Ska nog kila ner till postboxen också och se om klänningarna jag beställde från Nelly.com har kommit också! Sedan får vi väl se vad jag hittar på.
Fint väder är det även idag, detta gillas!



Vårlök






Moving Mountains


Wictoria är allt bra söt!

Har haft en underbar dag i solen med Wictoria, och en härlig kväll med henne och lite mer trevligt folk.
Nu ska jag försöka sova, godnatt!


Set focus from above






Perfect for me


Me by W 

Hej godingar! Klockan är runt 2 på dagen och jag har ännu inte gått upp från sängen... Hade en lång och välbehövlig sovmorgon idag, riktigt skönt!

Just nu lyssnar jag på skön musik och ska snart göra mig iordning. Senare ska jag träffa Wictoria och vi får väl se vad vi hittar på i det härliga vädret. Men nu ska jag försöka komma upp ur sängen, vi hörs senare!


Stina behind the camera




Foto by W

Blåsippor ute i backarna står...

...niger och säger ”Nu är det vår!”






wonderful







Godkväll gott folk! Som ni ser ovan så spenderade jag förmiddagen hos pappa där jag rullade runt 100 stycken köttbullar till hans påskbuffé på hans restaurang.

Lite senare på dagen åkte jag & wictoria, som planerat, upp till vackra Kinnekulle och fotograferade en massa i det vackra vädret. Bilderna kommer komma upp lite då och då på bloggen så håll utkik!

Nu är det dags för kvällsmat, uppd. mig senare!

Life's good


Sunny day, every day, better day
















Lite bilder från igår, vädret var awesome!

Godmorgon godingar! Ligger här i sängen och vaknade av att pappa ringde, han kommer om en stund och hämtar mig för jag ska dit en sväng och hjälpa honom på hans restaurang.

Runt två tiden senare åker jag, Wictoria & mamma upp till Kinnekulle för att fotografera i några timmar, underbart!

Igår hade jag hur kul som helst. Jag och Wictoria köpte glass & dricka, satt i solen en bra stund och lyssnade på musik. Vi drog sedan hem till henne, spelade lite kort (jag vann) & drack saft. Efter att vi haft fotbollsträning spenderade vi kvällen och en bit in på natten med grabbarna då vi cyklade runt i vinninga och sedan kollade på film.

Men nu måste jag skynda mig så jag är klar innan pappa kommer, vi hörs!

Under the sun we are one buzzin energy



Pilotbågarna är på, kameran är med och jag cyklar ner till min vän Wictoria i det underbara vädret!
Ha en riktigt bra dag allihopa! ♥

Din sol har landat i mitt knä och gått sönder






LovLovLov


ett fint citat från min Kärleksbok

Godmorgon solstrålar! Ute skiner solen förfullt och jag ligger fortfarande i sängen fast klockan är elva, det känns inte bra! Innan jag beger mig ut i solen ska jag duscha och testa min nya vågtång jag inte användit än.

Vad som händer idag, första dagen på påsklovet, är ännu inte bestämt.
Jag uppdaterar mig senare, kram!

Just say yes, just say there's nothing holding you back




Mina små älsklingar


Kakan & Bullen

Bullen

Kakan

Lilla Valter



Bullen

This evolution with you comes naturally


bildbrist

Hallå godingar! Har varit hemma ett bra tag nu efter en galen och rolig lördag & söndag men det bästa folket! Idag låg man och solade med godingarna ute i vårsolen, mycket underbart!

Är sjukt trött, har bara sovit ca 4-5 timmar inatt eftersom dom jag sov över med inte kunde hålla käft! Men skämt och sido så hade jag rätt kul somtidigt ;d

Just nu har jag sjukt tråkigt så sitter och sjunger till massa grymma låtar på Spotify. Resten av söndagen kommer nog kanske fortsätta på samma sätt. Vi hörs!

Fyra låtar som spelas mycket just nu!↓

Keane & K'NAAN - Stop for a minute
Say Anything - Alive with the glory of love
Owl City - Alligator sky
Katy Perry - Hummingbird heartbeat

Behind blue eyes



Hej!
Är hemma en snabbis nu och har precis käkat. Ska nu cykla ner till Wictoria igen. Kvällen kommer spenderas med roligt folk. Ha en bra lördag! ♥

Yeah



Drar bort till Wictoria för att sedan åka lite longboard, ciao!

Bloggtips



En tjej som har en skön blanding av fotografering, vardag & musik!
Klicka på bilden för att komma direkt till bloggen.

It's amazing how you can speak right to my heart



"Godmorgon!" Som vanligt blev min fredag räddad. Jag och Wictoria åkte med några in till stan till en. Vi kollade bl.a på film då alla somnade så det var lite smått jobbigt för alla att sedan hålla sig vakna på mopederna på hem vägen men vi kom hem hela!

Idag har jag inte en aning om vad som händer, ska kanske dra ut och öva lite longboardåkning så jag kan åka bra någon gång.

Skriver nog mer senare, vi hörs!


Stars & Bars
















fridayfridayfriday



Hej på er!
Har varit hemma ett bra tag nu efter en chill skoldag.
Jag och Wictoria var och hälsade på på vår gamla skola när vi kom hem. Vi snacka minnen om klassen med våra förra lärare och sedan skratta i ihjäl oss åt gamla bilder från tiden i fyran till sexan, vissa har förändrats så sjukt mycket!

Har fortfarande inga planer för resten av dagen, ska kanske vara med Wictoria senare, vi får se hur det blir.

Vi hörs senare, ha en bra fortsatt fredag allihopa!

FREDAG


Bildbrist

För en gångs skull så går jag upp hyffsat tidigt till skolan så har t.o.m hunnit äta frukost och bädda sängen!
Nu ska jag borsta tänderna och göra mig iordning och sedan tralla bort mot bussen.
Det är ju Fredag idag, och sedan har vi påsklov! :D

Har ännu inga speciella planer för denna fredagen men vi får se vad som dyker upp.
 Men nu måste jag kila, vi hörs senare!

Go with the flow


Bjuder på en lyckad sommarbild

God afton! Lyssnar just nu på lite soft musik och har precis duschat. Nu ska jag bara städa upp snabbt i mitt rum och sedan är det dags att sova. Imorgon är det sista dagen innan vi har en veckas påsklov, gött! Har inga speciella planer för morgondagen, trots att det är Fredag. Ahja, nu ska jag sluta babbla, godnatt på er!


Vem kan stoppa mej när jag bara rullar fram








Jag & min nya & efterlängtade ägodel, Longboard!
Foto by W ♥

Hallå puddingar!
  Kom hem för ett bra tag sedan efter att jag haft en sjukt seg skoldag och sedan varit med Wictoria och glidit runt på longboarden jag köpte idag av min vän Axel som skulle skaffa en ny. Eftersom jag aldrig åkt innan så tar jag det väääldigt försiktigt nu i början men har inte ramlat än iallafall! :D

Uppd. Ska nu bara ta det lugnt, har inget plugg att göra och det känns riktigt skönt!


Go ahead and smile!






Stina Lans idag↑

Hej mitt i natten.
Sitter här med datan i sängen och kan verkligen inte sova och jag ska upp tidigt imorgon också...

Har inte hunnit uppdatera mig tidigare idag för direkt efter skolan spelade jag först fotboll med några kompisar, sedan hade jag fotbollsträning och efter det gick jag till min moster.

Vi hade ju somsagt prov i "Sex och samlevnad" idag och det kändes bra! Det var inte så svårt som jag trodde det skulle vara. Nu väntas ett prov direkt efter påsklovet i SO också, jättekul..!

Jag får väl kolla på en film nu så jag kanske somnar. Godnatt, vi hörs imorgon då jag har med mig ett önskat köp hem ;)

Over & out


Godmorgon! Kilar snart bort till bussen. Börjar 8 idag & slutar ca 14.35 så det är inte så jättelång skoldag idag. Skriver mer när jag kommer hem, puss!

Stop for a minute


Bjuder på en vecka gammal webbis.

Hallå alla fina! Sitter här i sängen nyduschad & fräsch.
DM-matchen med fotbollslaget gick inte bra och eftersom det är vinna eller försvinna som gäller så blir det inget mer DM för vi förlorade tyvärr matchen. Men det är bra spelat ändå tjejer!

Ska nu plugga lite till på biologiprovet vi har imorgon, sedan är det sovdags. Goodnight!

Slänger in en grymt bra låt också!

Keane, K'NAAN - Stop For A Minute

"Applåd" för lilla mig!

Yes! Jag vann "Veckans bild"  på denna >tjejens blogg< med temat vatten, så är lite smått lycklig just nu.

Mitt vinnarbidrag var denna



Look for today






Uppd. Drar iväg och dansar en timma nu! Direkt efter blir det DM-match, vi hörs senare!

Alive with the glory of love


Bild i repris

Efter en dag med slappande och plugg ska jag nu göra mig iordning för natten och sedan sova. Börjar tidigt imorgon med "prov" första lektionen. Godnatt läckerbitar!

Ett bra "klipp"!

Hade ett par Cheap Mondayjeans med hög midja som jag tröttnat på så tog tygsaxen och kapade dom och voilá, jag har fått ett par urläckra shorts till våren och sommaren som sitter som en smäck & som passar till allt!




Favoriter - vatten








Foto: Jag

Ibland lyckas man rätt bra faktiskt.

Dag 25

Min favorithögtid.

Det måste nog vara Julafton och allt runtom den högtiden. Allt är så mysigt, man har massa tända ljus, umgås med sina nära och kära, kollar på Kalle Anka, äter god mat, allt julgodis och alla paketen också såklart! Midsommar är också en favorithögtid, fast att det oftast regnar här i sverige.




Foto: Jag

What's the point of livin' if you don't take a chance?


Vackert väder




Foto: Jag

Hej godingar, skoldagen rullade på som vanligt förutom att vi slutade en & en halv timma tidigare än vanligt. Ska vila mig lite nu, sedan blir det plugg. Ingen fotbollsträning idag heller, vi har nya träningstider nu. Vi hörs senare!


-








Spread my wings and make me fly



Hej på er!
Sitter hemma hos mamma nu efter en helg hos pappa. Träningsmatchen slutade 3-0 (turmål) till motståndarna, men vårt spel var betydligt bättre än dom! Det kändes väl så där att spela match i årets hitills varmaste dag, solen låg på så jag fick slänga av mig understället direkt!

Jag avslutar veckan med att varva ner med go musik. Ska nog duscha ännu en gång också, behöver tid att tänka...

Vi hörs imorgon, caio!


You're always on my mind


Pappas dator=bildrepris

Hej på er!
Sitter här hos pappa och laddar upp inför första matchen med damlaget.
Idag är det bara en träningsmatch, men på tisdag då är det DM-match, är sjukt taggad inför båda matcherna!
Igår hjälpte jag till på pappas restaurang hela kvällen så kunde inte uppdatera mig. Men det känns bra att jag tjänade lite extra pengar en lördag sådär.
Nu ska jag göra mig iordning och gå ut i det fina vädret med kameran och fotografera lite, lovely!
Vi hörs senare!

RÖSTA!

Jag har kommit med i en fototävling klicka HÄR och rösta på nr 5, då blir jag glad!



Better than today


Jag & Wictoria, lagom snygga, lagom bra.

Godmorgon världen!
Vakna för inte så länge sedan och ska nog snart hoppa in i duschen och sedan ta något att äta. Senare kommer pappa och hämtar mig, ska tillbringa resten av helgen där. Vad mer som händer idag vet jag inte. Uppdaterar mig senare, vi hörs!

Awesome dag


Jakob, Wictoria, Andreas & Jag (tummen upp!)

Halloj!
Är nu hemma efter en grym dag!
Studiedagen tillbringades med folket på bilden + Axel som tyvärr inte kom med på bild. Vi har mest cyklat omkring i Vinninga i det soliga vädret, käkat pizza, kollat film och haft det hur kul som helst. Har inte skrattat så här mycket på länge! Som ni märker så skippade jag cirkusen för att vara med detta coola gänget! Haha, sen försökte Axel lära mig åka longboard, men det gick absolut inte bra... ^^

Ahja, efter en awesome dag ligger jag nu i sängen, lyssnar på musik och ska sova snart, puss!

LOVE




Ledig fredag, det gillar vi!



Hej vänner!
Ah, har somsagt studiedag idag och har sovit fram tills kl slog 11 ungefär, underbart!

Idag får vi se vad som händer, skulle kanske hitta på något med Wictoria och kanske lite mer skönt folk. Ikväll är det planerat att jag ska hänga med pappa på Cirkus Maximum som är i stan. Kameran åker troligtvis med ;)

Men ska nog börja göra mig iordning nu, vi hörs!

Dag 24

Mitt favoritprogram – och varför.

Mitt favorit program var Solsidan när det gick på tven. Just nu är det inget speciellt program, men jag gillar olika matlagningsprogram som t.ex Mästerkocken, Leila Bakar osv... Och varför? Solsidan gillar jag för att det är så sjukt bra humor & matlagningsprogrammen gillar jag p.g.a. att man får massa inspiration. Pappa är kock så har väl fastnat lite i det spåret. Gillar även att se på Project Runway & Top Model eftersom jag absolut älskar kläder!



Sleep all day, Party all night




tagna idag.

Hej mitt i natten!
Wictoria kom hit förut som förväntat. Vi kollade på filmer och tjocka oss med godis. Hon stack hem strax innan halv tolv. Sen hon cyklade hem har jag fotograferat olika vattenbilder, dom bästa kommer upp på bloggen, 2 är redan uppe ;)

Eftersom jag är ledig imorgon så ska jag nu vara vaken tills jag blir trött och sova lääänge imorgon!
Ha det gött, ciao!

"Vattenfärg"


Nikon D3000 - 18-55mm. - 1/60 - f.5.6 - iso 160 + redigering

Nikon D3000 - 18-55mm. - 1/60 - f.18 - iso 1600 + redigering


It's just to accept, be yourself, you're perfect








Everybody just have a good time


Léendet, solbrillorna & favoritjackan sitter på!

Jag idag ute i solskenet & det blåsiga vädret.

Hallå godingar!
Det känns så gött att helgen börjar idag på en tordag, vi har nämligen ledigt imorgon! :D
Vi hade veckans längsta skoldag idag men det gjorde inget, sov igen 20 minuter på läspasset... ;d

Just nu händer det inte mycket förutom att jag dunkar musik. Ska kanske träffa Wictoria senare och bara chilla. Fram tills dess får vi se vad som händer.

Vi hörs säkert senare! ♥

Dag 23

En låt som får mig att gråta.

Har ingen låt för tillfället som får mig att gråta, men det finns en låt som jag blir rörd av och grät till för ett tag sedan; Miley Cyrus - Stay , älskar texten, älskar låten ♥


färglös som en tår











© Stina Lans

I'm addicted and I just can't get enough



Hej alla fina! Ligger just nu i sängen med datan i knät och är sjukt trött! På fotbollsträningen idag körde vi bara kondition så är helt slut i hela kroppen.

Ahja, resten av kvällen har jag bara tagit det lugnt, och fotograferat lite som ni ser ovan ;)
Ska ta en dejt med duschen nu och sedan är det sovdags. Godnatt!


Dag 22

Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.

Öhm, ja... Min reaktion är rätt olik från dag till dag. Men är håret bra och ansiktet är fräscht och är nöjd med min outfit så är jag rätt nöjd när jag ser mig i spegeln. Men när jag kollar mig i spegeln på morgonen så är min reaktion inte direkt posetiv... Haha, ibland har jag rätt bra självförtroéende & ibland ligger den verkligen på botten! That's life!

Bjuder på en bild från nyår ;)


The rain falls down


bildbrist

Hej på er!
Har inte kunnat uppdatera mig tidigare idag för jag har knappt varit hemma. Efter en kort skoldag stack jag snabbt hem, vilade upp mig, sedan stack jag till dansskolan och dansade Feminine Vibe 1 timme. När jag dansat klart hängde jag med Sara en sväng fram på stan sedan stack vi hem till henne med massa godis!

Nu ska jag fortsätta chilla, sedan är det sovdags. Gjorde två prov idag så det känns hur skönt som helst att fått dom gjorda så nu kan man sova utan ångest!

Vi hörs!

Dag 21

En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.


Dag 20

Min favorit film.

Just nu; Dear John, utan tvekan!










Så himla underbar film!

Just can't get enough


Haha, fint att bibeln kom med ibak ;d

Hallå! Nu är bilderna uppe från gårdagens shoppingdag på Gekås!
Fotbollsträningen gick bra, har lite ont i vaderna bara men det är väl bara ett tecken på att jag tagit i!
Nu väntar duschen, sedan sängen. Känns grymt bra att jag tänkt ut morgondagens outift, då slipper man ju stressa på morgonen.

Men nu ska jag sluta tjata, godnatt!

Here it is


Blus

Stickad tröja

Linnen ↑↓



T-shirt

3 mys t-shirtar

Så söt! ^^



Gröna shorts

Bikini, kommer användas flitigt i sommar!

Seglarjacka, love it!

Handväska, tummen upp!

Tubhalsduk

Artist, Wave maker från obh nordica

+Underkläder & lite godis

Svar på Kommentar


Haha, det är påväg! Ska ta upp kameran och fota allt nu sedan lägger jag upp det direkt! :D

Så långt bort men ändå så nära...


Nytagen.

Hallå godingar!
Ute skiner solen, fast det blåser så något vidare varmt är det ju inte...
Skoldagen var helt okej, men måndagar är ju alltid lite smått sega.

Vad händer nu? Jo, jag ska fotografera allt jag köpte på Ullared & sedan lägga upp här på bloggen som jag lovade. Ska också plugga lite på musikprovet vi har imorgon och senare ikväll är det fotbollsträning. Men nu ska jag haffa kameran så jag kommer igång någon gång, ha det!

What a day!


Söta Frida!



Söta.

Några få bilder från idag ;d


Heeeej på er! Har varit hemma ca 1 timme nu efter att ha varit på Ullared hela dagen med Frida & Mormor. Frida köpte mest snygga t-shirtar, underkläder & en grymt snygg väggklocka! Själv spenderade jag ca 1700 kr :blush: på mest kläder & sen en väska, wave maker och lite annat smått, bilder kommer upp imorgon! ;)

Nu ska jag fortsätta kolla på filmen Taken som går på tv4, pusshej!♥

Godnatt!


Jag & Fridis bjuder på den bild

Efter att ha trott att lördagskvällen skulle bli jättetråkig så räddade Karin & Frida m.m den! Drog in till Ug och hängde där, sedan tog vi bussen hem.

Imorgon åker jag & frida till Gekås, Ullared, med min mormor. Vi får se om vi hittar något kul. Tar med kameran så några bilder kan jag nog bjuda på ;)

Godnatt!♥


Söt


Lilla söta bullen ♥

:(


gammal bild.

Fick nyss reda på att träningsmatchen blir inställd p.g.a att motståndarna inte hade tillräckligt med spelare så nu vet jag inte alls vad jag ska hitta på... Får väl städa upp i mitt rum och plugga lite, vi hörs senare!

Tagga!


bildbrist somsagt.

Hej/godmorgon!
 Vaknade för en stund sedan och sitter just nu och äter B&J's, likaså gör Wictoria i den andra delen av lilla vinninga :D

Runt 4 tiden senare drar jag och Wictoria till klubbhuset och har lagsnack, sedan bär det av till skara för träningsmatch med fotbollslaget, tagga nu brudar!

Nu ska jag fortsätta smaska på min B&J's Nordic Water Peace och sedan ska man väl börja göra sig iordning :)

Ciao!


Just let go!


bildbrist.

Hej!
Kom hem för ca en timmes sedan efter en mycket lyckad kväll med gott folk! Jag & Wictoria blev ebjudna en moppetur till donken med grabbarna och vi hade inget att göra så vi hängde på och vi har haft en skitkul kväll!

Men nu ska jag krypa ner under täcket och kolla på film, taggar inför första matchen imorgon, godnatt!

Dag 19

Bild på det jag köpte senast.


Topp

Sport-bh, love it!





aka bäst


Stina Lans idag.

Hej! Fredag nu då och helgen börjar med att jag inte har ett skit att göra. Har inget planerat och kommer inte på något heller. Vet iallafall att mamma ska fixa tacos ikväll, gott! Senare kommer även bilder på mina 2 inköp från i onsdags. Men vi hörs senare, ha en bra fredag!

Dag 18

Vad jag åt idag.

I skolan idag åt jag pasta m. ost & skinksås, förutom det har jag inte ätit något.

Just i skrivandets stund njuter jag av denna godingen! ;)



Peace!

Welcome to the 60's

Bilderna från kvällens konsert.
Förlåt för den dåliga kvalitéen på fotona, men dåligt ljus+dålig utrustning = tummen ner.
Hoppas det duger ändå!







































Räddade upp bilderna med svartvitt, tugnt!

RSS 2.0