Gott nytt år!


Jul, jul, strålande jul


God Jul på er!

Jag hoppas ni får en fortsatt fin kväll med nära och kära!


Dan' före dopparedan'

 

Wictoria & Pontus

 
Så otroligt fina tillsammans! 

Hello

Jag, Ebba och Martina innan det var dags för att uppträda på Julshowen! 
 
Ville bara säga att jag lever och att jag inte har glömt bort er helt! Bloggen får tyvärr ligga åt sidan nu det sista när det är mycket i skolan plus att jag har mycket att göra för övrigt ... Men snart är det lov (!!) och då har jag mer tid över! 
 
Sen ville jag bara meddela att Heléns Dansskola hade sin Julshow igår i Vara konsert hus då vi uppträdde i de olika danserna. Tyvärr blev det knappt några bilder från showen, endast några få från kvällens absoluta bästa nummer. De kommer upp här inom kort så stay tuned! Ciao

Delray Beach, Florida

 
 
 
 
 
 
 Pappsen
 
 

2 veckor och 1 dag kvar till jul ♥

 
 

Nytt objektiv

 
 
Här är det nyaste bland kameraprylarna. Det är ett AF Nikkor 50 mm f/ 1.8D. Jag köpte det när jag var i USA och är otroligt nöjd med det hittills! Köpte det först och främst för den stora bländaren för jag älskar verkligen när man får det där suddiga skärpedjupet! 

Julkalender

 
Hallå! Läääget? Själv är det bara bra! Förutom att det är en aning mycket skolarbete som måste göras nu innan jul och därför har även uppdateringen här på bloggen fått lida... 
 
I helgen har jag jobbat och även skottat mängder av snö som ni kanske förstår! Men kan inte säga annat än att det är riktigt mysigt nu med alla snödrivor och julpynt! 
 
Idag började jag dagen med en rejäl frukost framför julkalendern (Mysteriet på Greveholm), så mysigt!
Efter skolan var jag och hämtade ut min "specialgjorda" julkalender på The Body Shop. Jag tänkte först köpa en sån riktig de har med luckor och allt, men eftersom de var slut så gjorde de en alldeles egen till mig, så snällt! Skulle egentligen hämtat ut den i lördags men snön var en aning ivägen, så idag fick jag öppna tre stycken, hihi. Ovan ser ni de tre första paketen av de 24 som ska öppnas, och jag är så nöjd bara över de tre. Ser verkligen fram emot imorgon då jag får öppna det fjärde paketet, sååå nyfiken!! 
 
Men nu måste jag ta och plugga, kemiprov imorgon... Ha det bra, kram på er! 
 
 

At home

Panorama över trädgården hos pappa. 60-70 cm snö på mindre än ett dygn, helt sjukt!


Flowers

Iklädd detta idag! Topp (ny!) från H&M och byxor från BIKBOK. Älskar verkligen färgerna på toppen, helt klart en ny favorit i garderoben!


RSS 2.0