Finaste ★






Fick idag äntligen träffa och hålla min 2 veckor gamla brorsdotter Hedvig. Så himla liten, fin och skör. Jag kunde inte varit en stoltare faster. Minst lika stolt som jag är över att vara faster till hennes syskon Selma och Axel 

Quotes, thoughts & feelings











Torsdag


(Får ta och ursäkta för min feta armhåla (??), men ville visa mitt ursköna träningslinne jag köpte på Stadium i måndags!)

¡Hola amigos!

Efter en lång och seg skoldag så begav sig jag och Ellen bort till friskis! Körde mestadels kondition idag då det verkligen behövs. Har typ tappat kondisen helt sedan jag slutade fotbollen, inte bra! Körde även armar och axlar så kunde knappt borsta håret förut, haha! 

Anyway, imorgon är det äntligen fredag (plus plus plus) och ska åka hem till pappa. Ska bl.a. hjälpa honom med att fixa inför hans utförsäljning av varor i hans ridsportsbutik som äger rum på lördag. 

Nu ska jag kolla på Hela Sverige bakar, vi hörs!


Grapefruit


Mmm så gott

Pannkaksfrukost

 
En bättre söndag

Ledig




Halloj!
Studiedag idag och det passade finfint.
Därmed tog jag en lång och skön sovmorgon innan jag gick upp ur sängen idag och kände av min "underbara" träningsvärk i låren efter att jag var på gymmet igår. Under dagen har jag hunnit med övningskörning, lite fotografering av höstlöven och en ridtur. 
 
Fotot på mig och Nicoline togs igår då vi var några vänner hemma hos henne och bara tog det lugnt. Hon är allt bra hon
 
 

Bra



3 dagar på veckan har gått och jag har hittills tränat alla dessa 3 dagar, längesedan det hände, hehe... 

Wellwell, i måndags körde jag Core-pass på Friskis (fått go träningsvärk kan jag lova) och igår dansade jag som vanligt. I dag tränade jag på F&S igen, jag sprang på löpbandet och körde även lite armar. Känns så skönt att jag kommit igång med träningen och har inplanerat att dra dit resterande dagar av veckan. 

Sedan jag kom hem från stan har jag duschat, lagat mat, tittat på ett avsnitt GG och bara tagit det lugnt. Passade även på att byta ut klänningarna på klädställningen mot koftor och tjockare tröjor, hösten har ju äntligen kommit. 

Kram, S


Mysigt

 
 

Fredagen den trettonde

 
Heeeej! 
Ligger hemma i sängen, slappar och lyssnar på Aviciis nya album, looove it! Ska snart ta något och äta och sedan göra mig iordning. Ikväll är det nämligen både Spex och Parketten. På spexet "inviger" man ettorna på DLG, såklart endast dem som går med på det. Man kan säga att man gör narr av dem på ett snällt och roligt sätt uppe på scenen i skolans aula medan publiken är fylld av både ettor, tvåor och treor. 
 
Efter spexet drar jag till Ellen där massooor av andra tjejkompisar är. Där ska vi ladda upp inför parketten som jag hoppas blir riktigt roligt! Men eftersom det är fredagen den 13'e skulle det inte förvåna mig om något går snett ikväll, haha! 
 

OOTD

Skjorta - Ralph Lauren // Byxor - Dr.Denim // Klocka - GANT 
 
 

Har blivit så himla flitig på att blogga de senaste dagarna så jag blir nästan chockad över mig själv. Detta är dessutom första outfitinlägget på över 3 månader, hehe.  

En stad i miniatyr

 
Försökte mig på att göra "miniatyreffekt", eller Tilt-shift som det egentligen heter, i Photoshop idag.
Reslutaten ser ni ovan och så dåligt blev det inte tycker jag, iallafall inte för att vara första gången jag testar det. Om jag får säga det själv så tycker jag att den sista bilden blev den absolut bästa!
Bilderna tog jag i måndags då jag var uppe och fotade i Gamla vattentornet i Lidköping. Valde nämligen kursen Fotografisk bild som inviduellt val i skolan. Så i måndags på lektionen tog läraren med oss till vattentornet så vi fick chansen både att fota inuti (vilket gav riktigt fina foton!!) och framförallt längst upp ut över staden.
 
De svartvita bilderna i det tidigare inlägget är även bilder jag tog på vägen upp i vattentornet. 
 

Black & White

 

Friskis & Svettis

 
Igår köpte jag och Wictoria tillslut träningskort på F&S, så nu ska här tränas! Var där idag med Ellen och Emelie. Vi körde både armar och ben och imorgon är det mage som gäller! 
 

Fint


'

 
Tar emot hösten och allt som hör det till med öppna armar. 

RSS 2.0