dåliguppdatering.se


bjuder på en smått härlig bild från förra sommaren

Hej
och ursäkta för min hemskt dåliga uppdatering dom senaste dagarna men har haft annat att göra.

I söndags var jag först på kalas då jag firade min låtsasbror. På kvällen var jag ju somsagt  på bio med Wictoria och kollade på Bridesmaids och den var riktigt bra & rolig!

Igår, alltså i måndags, var jag först på dagen inne i stan på focus och pluggade och när jag kom hem rullade jag över till Ellen. Senare på kvällen träffade vi några mer härliga brudar och jag var nog inte hemma för än kvart i två nu på natten...

Idag, alltså tisdag, drar jag till Västkusten för att campa med familjen och vi ska nog vara borta tills på fredag, eller kanske lördag. Datan ska jag ta med mig så bloggar nog lite då och då. Kameran åker såklart med så ska ta massa härliga bilder som ni sen ska få se här på bloggen! Puss & Kram kära bloggläsare!


Dreams don't turn to dust


bild från tidigare idag...

God kväll gott folk!
Har varit hemma i ungefär 1 timme efter en slapp och mysig dag. Tillbringade eftermiddagen & kvällen med Wictoria. Senare nu på kvällen/natten gick vi ut och träffade Ellen och följde Wictoria hem. Ellen och jag tog sedan en liten promenad, som vi även gjorde igår, innan vi båda gick hem.

Imorgon ska jag vara hurtig. Ska nämligen ut och springa med Ellen. På kvällen är det bio med Wictoria som gäller, vi ska kolla på Bridesmaids, perfekt avslut på veckan! Men nu ska jag kolla på en bra film och sedan sova, godnatt! ♥

Två favoriter just nu



Melissa Horn - Innan jag kände dig
Melissa Horn & Lars Winnerbäck - Som jag hade dig förut


NewIn










jag undrar vad som hände, vi som skrattade nyss


Bästa du..♥

Hallå allihop!
Sitter här nyduschad och försöker få tag på min goding Wictoria, men det går inte särskilt bra... Sömntutan ligger nog antaligen och sover fortfarande.

Igår var jag inne på focus och pluggade. När jag var klar kom Ellen in till stan så tog vi först en fika, sedan gick vi runt lite och kollade i butikerna och det slutade med att jag fick med mig två tröjor, ett par jeans, en mascara och en ansiktsmask hem. På kvällen åt jag väldigt god mat hemma hos Ellen, och dagen avslutades med att vi tog en liten promenad i Vinninga i den ljumna sommarnatten :)


Fútbol!


bild från igår

Hej på er!
Ursäkta för en dålig uppdatering det sista men har inte orkat helt enkelt.

Igår spenderade jag kvällen tillsammans med Wictoria. Vi köpte massa gott, som ni ser ovan, och kollade på en mycket bra film, nämligen Remember Me.

Idag har jag fikat & spelat minigolf med mamma och "låtsas"brorsorna. Resultatet blev att jag kom sist...
Om ungefär 1 timme drar jag på fotbollsträning efter några veckors uppehåll!
Men nu ska jag ta mig ett mellanmål och sedan göra mig iordning, vi hörs när vi hörs!

Minolta X-700, en lite äldre systemkamera













Hitta denna gamla, lite smått fräcka, systemkamera när jag rotade bland pappas kameraprylar. Till den hittade jag även yttligare ett objektiv och även en blixt som även funkar på min systemkamera!



© Foto - Stina Lans

Gårdagens inköp


Topp från ICHI, 349 kr.

Armband från Glitter, 50 kr.

Dubbelring m. kors från Glitter, 59 kr.

Väska, 199 kr.

Plånbok, 299 kr.


Är supernöjd med alltihop!

A little bit too late at night


(bildbrist!)

Hejsansvejsan!
Jag vet att klockan är rätt mycket men kunde inte sova så tänkte att jag kunde slänga in ett inlägg.

Vi åkte inte till Nordens Ark som bestämt eftersom det blev dåligt med tid. Istället blev det lite shopping på Överby shoppingcenter i Trollhättan. Vad jag köpte får ni se imorgon! Efter shoppingrundan åkte vi och åt på en Indisk restaurang inne i Trollhättan, supergott var det!

Senare på kvällen efter att vi kommit hem var jag ute på en ridtur och sedan åkte jag till några vänner, vi gjorde
inget mer än att kolla på film, eftersom vädret är urdåligt. Kvällen/natten avslutades sedan med att jag blev hemskjutsad på min kompis moped i ösregnet, snälla vänner man har!
Men nu ska jag nog sova, godnatt!

Mobilblogg

hejhej! eftersom pappa tyckte att vi  var tvugna att hitta på något idag trots det dåliga vädret så sitter just nu jag, pappa, anette och gabriella i bilen påväg ner till nordens ark. varför vi skulle åka just dit har jag inte en aning, och vi hinner inte heller vara där särskilt länge. menmen, kameran är iallafall med så ska nog hinna att fotografera en del. ni får ha det bra, kram!

En bra dag på sjön
















Lagom cool!



Bilder från en underbar dag!

Hejsan!
Hemma nu efter en riktigt skön långdag på sjön i båten. Först låg vi ett bra tag på ett berg och sola och efter en stund åkte min morbror wakeboard och jag ring (som ni ser ovan), riktigt roligt! Och nej, jag åkte aldrig av ringen! ;)

Just nu väntar jag på att Gabriella ska komma hit för då ska vi ut och rida en sväng. Senare får vi se vad som händer, ha en riktigt bra fortsatt lördag allihopa! ♥


Mysigt










Lite bilder från kvällen

Godkväll!
 Denna fredag har varit rätt bra måste jag säga, trots det dåliga vädret. 
Åkte till pappa runt två tiden och sen dess har jag varit ute och ridit en sväng med Gabriella och senare på kvällen grillade vi jätteräkor, kyckling och supergoda majskolvar, mums!
Nu ska jag nog kolla på någon bra film och förhoppningsvis inte somna för sent.
Imorgon blir det nog en dag på sjön om vädret blir bättre. Godnatt!


© www.stinalans.blogg.se


Sista Harry Potter-filmen var...

... så sjukt bra! Tänker inte avslöja vad som händer (eftersom det finns folk här som vill se den först).  Men kan säga att det verkligen är en film värd att se, speciellt på bio (känslan är grym)! Det är ju nästan en självklarhet att se sista filmen av Harry Potter så gå och kolla på den så fort ni kan!

Nu är det sovdags för min del, ska upp tidigt och övningsköra imorgon med, godnatt! ♥


Jag måste varit någon annan innan jag kände dig



Hallihallå!
 Övningskörningen gick riktigt bra för både mig och Wictoria idag, men det var ju en aning läskigt i början att köra runt i trafiken.
Just nu äter jag lite mellanmål och ladda upp inför ikväll då jag och min vän Nicoline ska iväg till bion och kolla på sista Harry Potter-filmen, det ska bli riktigt spännande att se slutet av allt.
Men nu ska jag fortsätta ta det lugnt. Hoppas ni får en fortsatt bra dag & kväll!


Jag vill ha dig nu som jag hade dig förut


 
Godmorgon godingar! Ska börja dagen som vanligt med frukost, sedan blir det en dusch och göra sig iordning lite. Wictoria och jag åker in till stan senare för att övningköra moped inne i stan och båda är rätt så nervösa, hehe... Men ska kila nu, önska oss lycka till!

Digital fotoram








Se där! Nu pryder den min bänk med massor av härliga bilder!

Halloj! Efter att Wictoria åkt hem förut ägnade jag lite tid att sätta ihop och fixa bilder till min digitala fotoram jag fick i julklapp men aldrig tagit upp ur lådan. Förstår inte varför jag inte tagit upp den tidigare förän nu, ett halvår senare. Den är iallafallhur bra som helst!


Pontus & Wictoria









© Foto - Stina Lans

The moment when I met you, hey baby



Hej alla fina! Vaknade idag av att mobilen ringde, inte bästa sättet att vakna på kanske. Men det samtalet bestämde att jag och Wictoria ska övningsköra moped inne i stan denna veckan och vi båda är lite nervösa inför detta, heheh...
Inga bestämda planer inför denna dag, förutom att jag ska bort en sväng till Wictoria lite senare, sen får vi se vad som händer. Kanske åker hem en sväng till pappa, var ett tag sedan jag var där. Men vi hörs, kram!

Morgonens låt: Vincent - The Moment I Met You 

only for you

bara för att wictoria klagar över att jag inte uppdaterar så bra så gör jag det nu från mobilen. ahja, senare på dagen idag fotograferade jag wictoria tillsammans med hennes pojkvän, dom är hur söta som helst tillsammans! det kommer nog upp lite bilder. hoppas iallafall wictoria blir glad nu över inlägget, puss!

Du var vackrast i världen men inte längre samma person.



Hallå!
Kom nyss hem efter att ha sovit över hos Karin inatt, riktigt mysigt var det! Idag är vädret underbart och jag ska senare, efter att jag har duschat, hitta på något med brudarna. Vi hörs!

MinaRubrikerBestårNästanBaraAvEngelska






Nyklippt





Klippte mig i morses och detta är resultatet; något kortare hår. Jag är riktigt nöjd!


'




Vi är högt över taken



Godkväll! Denna regniga dag har jag spenderat tiden inomhus då jag har storstädat mitt rum, som tidigare såg ut som ett bombnedslag... Nu ska jag avsluta kvällen med att äta en mycket god räcksmörgås, och sedan kolla vidare på den sjuka Jackass filmen, kram!

Brighter than the sun

Lite bilder från gårdagens picknick med Wictoria. ♥













Goding, du är bäst!


Nothing compares 2 U



Drar in med snyggingen Wictoria till stan om en stund för att ha en liten picknick i mysiga stadsträdgården.
Ni får ha en riktigt bra dag, för det kommer vi! ♥

Min fina lilla kissemiss










Sju sorger och åtta bedrövelser sen






Lite nytt, lite snyggt









1. Topp från H&M, 50 kr
2. Topp från H&M, 99 kr
3. T-shirt från H&M, 99 kr
4-5, Halsband 28 kr, Örhängen 8 kr från Kicks.


Go with the flow






You lost the love I loved the most

Dagens outfit



Linne, Ginatricot
Shorts, Cheap Monday
Bandeau, Ginatricot
Jeansskjorta, Pappas
Armband, Pandora
Armband, Snö of sweden
Ring, Tunisien
Converse
Ray.Ban



Uppd. Drar in till stan med Wictoria om ca 1 timme. Vi ska götta oss och kanske plugga på Focus.
Btw, ni får vänja er vid dålig uppdatering & kanske bara inlägg med bilder här  på bloggen, för det är faktiskt sommarlov!
Vi hörs när vi hörs, puss!

Bildbomb från resan till soliga Tunisien








































Underbart!


HEMMA!


bjuder på en smått gyllenbrun egobild från den underbara semstern!

Heeeeeeeeej allihopa!
Landade i sverige ca kl elva inatt. Veckan i Tunisien har varit fantastisk! Har tillbringat mest tid liggandes på solstolen, men mycket bad både i havet & poolen har jag hunnit med. Ena dagen var vi även ute och åkte på en piratbåt mitt ute på det turkosblåa medelhavet, mycket härligt! Temperaturen i luften har varit 30+ heela veckan, underbart! Ätit en hel del har vi även gjort, och det känns som om jag har tömt landet på Coca Cola, haha... Vad mer finns det att veta, dagarna har mest sett ut så här: vakna, frukost, sola, bada, sola, bada, lunch, sola, bada, sola bada, duscha, middag, tv, sova, precis så ska det vara! En eftermiddag tillbringade vi i kaoset på en marknad på dom smala gatorna mellan husen, och jag har fått med mig en hel del fynd hem, t.ex en ursnygg ring! 2 par conversekopior fick även hänga med hem i resväskan, heheh.. :blush: Har även gjort en hennatatuering på armen. Finns det något mer n vill veta så är det vara att kommentera!

Nu ska jag käka min första svenska frukost på över en vecka och fixa med bilderna som kommer upp senare, puss sötisar!

P.S. Anledningen till att Wictoria inte gästbloggade är att jag glömde ge henne lösenordet till bloggen, sorry!


RSS 2.0