Follow me to the brighter side

we♥it
Efter dagens skoldag blev det shopping med Karin & Wictoria. Köpen blev en stickad tröja på ginatricot, en supersöt topp på Vero Moda och underkläder på Lindex. När jag kom hem tog jag det lite lugnt och sedan har jag städat upp i mitt rum, men har lite kvar att göra tills imorgon... Men ska nog ta och sova nu så jag orkar med en Tisdag med både dans och fotboll, hugs & kisses!


What goes around comes back around


Saknar västkusten, och den härliga sommaren!

Hej på er!
Nu var det ett tag sen sist, 4 dagar rättare sagt. Men ahja, dom senaste dagarna har det in hänt något speciellt, förutom att jag äntligen fick träffa Wictoria i fredags efter att vi inte träffats på 2 veckor! I fredags sov jag över med Beatrice, och det bjöd på mycket skratt! Och idag spelade vi fotbollsmatch mot Saleby och vann med 7-1, inte illa!

Har nu kollat klart på 27 dresses och ska ta och sova. Imorgon är det dags för skola igen, jippie...
Puss!

Today

Linne, Ichi
Jeans, Crocker
Cardigan, H&M
Skinnjacka, Vila
Converse

Paket från Nelly.com!

Hade helt glömt bort att berätta att jag beställde lite saker från Nelly.com i helgen som nu har kommit!
Älskar skorna!



Cuz honestly you turned out to be the best thing I never had

Seriösa & oseriösa bilder på nästan hela min klass 9d1! ♥

Hejhej! Dagen har flytit på. Vi hade somsagt skolfoto & enskilt portträtt idag och vi blev säkert allihopa riktigt bra på bild! Ovan ser ni några bilder som vi tog efter den riktiga fotografering, söta är vi! Senare idag hade jag fotbollsträning, kändes sådär när man redan hade träningsvärk... Men nu ska jag duscha, äta och sedan städa mitt rum, kramis!


När vi låtsas på riktigt från hjärtat och drömmen

Förra årets klassfoto

Såhär är det, jag har verkligen ingen ork att blogga för tillfället så ni får stå ut med dålig uppdatering ett litet tag!
Iallafall, dagen har varit bra. I skolan på syslöjden bestämde jag mig för att försöka göra mig en egen One Piece, hur det kommer gå vet jag inte men vi får väl se! Efter skolan gick jag och Felicia till Nya dansskolan i stan för att dansa 2 timmar Feminine Vibe så är helt slut nu!

Imorgon
är det klassfotografering och enskilt portträtt som gäller, eftersom vi nu går i nian, men det ska nog gå finfint! Ha't gött & sov gott!


Som att få en stekpanna i huvudet

Random pic
Ja, rubriken talar för sig själv... Efter första dagen i skolan + en riktigt bra fotbollsträning så är man rätt så död! Men det var sjukt kul att träffa alla igen i skolan. Imorgon är det dags att gå upp vid 6 eftersom vi börjar 8, vilket är vääääldigt tidigt enligt mig så borde igentligen sova nu, hehe... Imorgon blir det även dags att börja dansa Feminine Vibe igen, har längtat efter det hela lovet! Men nu är det sovdags, puss!

Time to go back to reality


Godkväll! Har precis duschat och ska ta fram kläder tills imorgon då skolan börjar igen efter ett sjukt bra sommarlov!
På ett sätt ska det inte alls bli kul att behöva plugga igen men det ska samtidigt bli sjukt kul att träffa alla vänner igen, och nu är det ju sista året sen börjar jag på gymnasiet! Ne, ska igentligen sova nu men måste bara riva ur garderoben först på jakt efter morgondagens outfit. Godnatt på er & jag hoppas ni också får en grym start efter denna sommaren!


Hemma efter en underbar vecka!

Halloj! Har varit hemma här i Sverige snart ett dygn men har inte orkar uppdatera mig förän nu!
Dom sista dagarna i Tjeckien var superhärliga! När det blev allt för varmt hoppade jag i poolen och låg sedan och solade. Dom två sista kvällarna var vi på restauranger och åt god mat, vi tog även en lång promenad igenom en supermysig park och vi gick även till det vackra torget i Pardubice och jag har även busat jättemycket med min sockersöta brorsson Axel!
I torsdags besökte vi benkyrkan (där allt förutom byggnaden består av ben och dödsskallar) och vi var även inne i ett jättevackert kloster som var hur högt som helst! Bilder från resan kommer upp när jag orkar och har tid!



Över hundra mil hemifrån


Har inga nya bilder att erbjuda, så det får bli en ego-bild i repris

Hej på er godingar! Tänkte att jag kunde uppdatera bloggen så den inte står helt still!

Bilfärden hit till Tjeckien i fredags gick bra, förutom att vi satt fast i en bilkö i 2 timmar när vi passerade Berlin, men sedan var det raka vägen ner i Europa. Vi åkte hemifrån vid halv 6 på morgonen och var framme här i Pardubice runt halv elva-tiden på kvällen samma dag.

I lördags kollade vi runt lite här i staden och i söndags var vi på en marknad och sen på eftermiddagen tog vi det bara lugnt och jag chillade på en madrass i poolen. Därimot så var det full fart igår då jag och min brors tjej Malin var i Prag hela dagen och shoppade. Vad jag köpte får ni se när jag kommer hem till Sverige igen.
Idag är det också en slö dag, funderar på att duscha eller att gå och lägga mig i poolen, vi får se. Vi hörs när vi hörs, ha det!


Mot Tjeckien!

hej! jag hade helt glömt av att berätta för er läsare att jag och pappa ska bila ner till tjeckien idag för att hälsa på min bror och hans familj. vi ska bo där i ungefär en vecka och det ska bli hur kul som helst! just nu sitter jag i bilen och vårt första stopp blir helsingborg där vi tar en färja över till danmark, sedan blir det en färja från danmark till tyskland och efter det blir det raka spåret till pardubice i tjeckien. vi får se om jag bloggar eller inte, det märker ni. kram på er och ha det riktigt bra! ♥

Förresten, jag klarade provet så nu har jag Eu-mopedkörkort!

There's a melody that plays in my head all time

Hejhej! Idag spenderades förmiddagen på körskolan tillsammans med Wictoria där vi pluggade en sista gång inför provet vi ska göra imorgon! Nu har jag varit hemma en sväng och packat ihop fotbollsväskan för nu drar jag bort till Lindvallen för att spela match, ciao!



Saltvik - Västkusten, del IIII

En av dom vackraste platserna jag varit på!

































den bjuder vi på!

Saltvik - Västkusten, del III




















© foto - Linda, min moster

Saltvik - Västkusten, del II

Grebbestad











Räkfrossa!











Regn, vind & knappt någon sol


Bild från Tunisien

Denna dag med detta dåliga väder har jag drömt mig tillbaka till värmen i Tunisien. Vi får väl hoppas att vädret blir något bättre i veckan. Nu är det vara 2 ynka veckor kvar på sommarlovet och den sista tiden ska jag spendera väl med mina nära & kära. Kram på er!

Kul, kul, kul


Tog inte med mig kameran så en mobilbild på den goda B&J's glassen får duga!

Halloj!
Gårdagen på Liseberg var riktigt lyckad! Vi fick med oss två stjärnvinster hem, en geisha & en dumle, mums! Enda minuset igår var väl dom långa köerna men sånt får man väl stå ut med. Just det, nu har jag också åkt Europas högsta fritt fall, AtmosFear. Den var inte alls läskig, vilket jag trodde att den skulle vara, hahah... Otur hade jag i kolorado iallafall, fick nog nästan allt vatten på mig som man kunde få! Vi tog även en paus på Ben&Jerrys's glasscafét där 3 skopor med underbart god glass gjorde min dag lite bättre. Förövrigt hade vi det riktigt roligt på Liseberg!

Ursäkta för den sena bloggningen men min dator har inte riktigt varit på min sida idag...

Saltvik - Västkusten, del I


























Elin









Tävla om en goodiebag på www.jylicesjolander.blogg.se


klicka på bilden för att komma till tävlingen!

Tonight, I leave my world behind


osminkad & otroligt seriös tjej..!

Heeeej! Dåligt bloggande as usual men orkar helt enkelt inte. Men kan ju berätta lite kort vad jag gjort dom senaste dagarna. Igår träffade jag min efterlängtade Wictoria och på kvällen drog jag och vårt lilla roliga gäng och badade, härligthärligt! Idag åkte jag ut med familjen på sjön med båten i några timmar, resten av dagen bestod av filmtittande med min "låtsas"-syster.

Imorgon drar jag och familjen till Liseberg, det ska verkligen bli sjukt kul! Moahaha, ska åka allt, ska nog våga åka Atmosfear också! Tar kanske med mig kameran, vi får se.

Men nu ska jag sova så jag orkar upp till en grym dag, pussgodnatt!

1 augusti



Heeeeeej kära läsare!
Nu är jag äntligen hemma igen!
Eller ah, kom hem igår men orkade inte blogga.
Veckan har varit helt underbar. Det har varit strålande sol och riktigt varmt och dagarna har varit fyllda med bad, solande på klipporna och mys med familjen på kvällarna. Vi bodde på Saltvik camping en bit utanför Grebbestad så vi åkte in till Grebbestad ett par gånger och gick på bryggorna bland alla mysiga butiker. Sista kvällen på campingen gick vi till ett naturreservat och kollade på solnedgången från ett berg, det var sjukt vackert!

Igår på kvällen åkte jag hem till pappa så åkte vi ut med båten i det riktigt härliga vädret och la till utanför Läckö där det var diggiloo, supermysigt!

Just nu
sitter jag och väntar på att Wictoria ska bli klar så jag kan dra hem till henne och äntligen få träffa henne efter en vecka utan henne! ♥

Bilderna från veckan kommer upp så snart jag orkar, lovar!


RSS 2.0