StinaLans @Instagram


Sött, salt & Ellen

Så typiskt oss, hehe...


Fullmåne

Lyckades alltså fota årets största fullmåne med iPhonen genom stjärnkikaren, trodde aldrig att det skulle vara möjligt. Resultatet blev, enligt mig, riktigt bra för att vara taget med iPhonen!


Midsommar

 

Trevlig midsommar på er!


Blåklint

De närmsta dagarna är fyllda av jobb. Men om en stund ska jag ut och rida en sväng och ikväll ska jag eventuellt dra och kolla på lite fotboll. Snart midsommar också, dagen i ära kommer tillbringas ute hos min underbara faster tillsammans med nära och kära. På tal om midsommar, var ute och plockade blåklint i kvällssolen igår, mmmm

 

Gårdagen

Igår åkte jag och Ellen lite spontant till Skövde. Först gick vi runt lite i butikerna där jag hittade lite smått och gott. Bl.a. en jättesöt klänning som jag tänkte ha på midsommar!

Sedan mötte vi upp Ellens kusin och hennes kompis och så gick vi och åt på Pims. Där åt jag seriöst världens godaste Caesarsallad (tips)!! Efter det gick vi ytterligare lite i några butiker.

Innan bussen gick hem så satte vi oss i en park, åt lite jordgubbar och bara tog det lugnt i solen.


Skolavslutning

Ååh, äntligen har vi sommarlov!

Hade avslutning i skolans aula i en halvtimme med sång och tal från rektorn. Sedan gick jag fram på stan med Anna och Mattias och åt på Rhodos.

Nu ska jag göra mig i ordning för att sedan åka och jobba! Har nämligen fått sommarjobb på Nyttogubbar så ska sälja jordgubbar nu i sommar!


Studenten 2013, foton

 
 

Studenten 2013

Har idag grattat mina fina vänner och kusin som tagit studenten! Efter att ha kollat på utspringet och traktorflaken bar det av hem till min kusin för att fira honom ännu mer! Har tagit massor av bilder med systemkameran men dessa mobilbilder får duga tills jag fixat med dem.


Det senaste

 
- Firat min lilla prinsessa till brorsdotters 1-årdag
- Gått långpromenad i kvällssolen med Ellen 
- Ätit gott och shoppat sommarfräscha kläder i Gbg med Ellen 
- Åkt ut på ut på årets första båttur med ett härligt gäng vänner 
- Joooobbat och fått in lite extra cash 

Dagens outfit

 

Iklädd detta i dagens soliga och fina väder! 

Skjorta från Zara & shorts från Ginatricot

 

Ralph Lauren


Något fint

 
Matt Corby, en så underbar sångare. Får gåshud av denna låt, så fin. Lyssna och njut gott folk. 

Karneval 2013

Kan inte säga annat än att karnevalen var grymt rolig och lika så var parketten på kvällen. Gick alltså först igår genom Lidköping utklädd till pirat tillsammans med min sköna klass. På kvällen dansade jag tillsammans med ett gäng härliga vänner. Gårdagen ägde helt enkelt.


Dålig update

 
Hej på er! Förlåt för min dåliga uppdatering men det är verkligen plugg in i det sista nu! Är så avundsjuk på de som gjort klart allt i skolan fram till sommarlovet. Själv har min klass fysikprov på onsdag och på tisdag sista veckan har vi både slutprov i kemi och grammatikprov i engelska... 
 
Menmen, det finns en hel del att se fram emot också! Imorgon är det den årliga Karnevalen på DLG och givetvis ska min klass vara med! Vi ska klä ut oss till Pirater och allt kommer bli såå kul! På kvällen är det även parketten vilket också ska bli riktigt awesome! Har dessutom inga lektioner imorgon så är leeedig, najsnajs. 
 
Lägger säkert upp lite bilder imorgon på min klass m.m, pussss 

RSS 2.0