Lite av det senaste- fixade mina naglar för en gångs skull 
- möblerat om i rummet, sååå nöjd 
- blivit kär i finaste klänningen från H&M
- Temys och plugg på Wayne's 
- Party Rock med ett härligt gäng brudar
- köpt en supermysig halsduk inför vintern
- sleepover med film och årets första lussekatter hos Nicoline 

Silhouettes

 
Foto: Jag
Redigering: Jag
Modell: Anna

Om 20 år

 
Gestaltande foto från fotokursen där man skulle visa hur man vill/tror att man är om 20 år. Haha, och ja, vi fick överdriva rätt rejält om vi ville... ;) 
 
Hur ser ni er själva om 20 år? 

D-d-dance

 

Ny header

 
Måste även ta mig tid att fixa designen... 

A

Foto: Jag
Redigering: Jag
Modell: Anna
 

HELGKom hem från USA i onsdags och resan gick bra. Tack gode Gud så var resan hem kortare än den dit. 

Igår hade jag myskväll med några tjejkompisar hos Julia. Vi åt god mat, chiiips, fixade med presenten till Linnea och sov över. 

Just nu är vi hos födelsedagsbarnet Linnea, hehe. Vi har ätit brunch här och ikväll ska vi fira henne med feeezt! 


Time to go homeVäskorna är fullpackade och skräcken för övervikt på min röda väska är stor. Handlade liiite för mycket här nere men hoppas att väskan inte väger mer än 23 kg... Planet från Miami Airport lyfter 13.30 så vi ska snart bege oss ditåt då vi även måste lämna in vår hyrbil innan. 

Känns tråkigt att behöva lämna Florida efter at ha varit här i över en vecka. Men vi har hunnit med att göra massa saker och vi har tagit vara på all tid här. Att jag kommer åka tillbaka hit är en självklarhet. Oavsett om det blir nästa år eller längre fram. 

Det ska ändå bli skönt att komma hem. Saknar både mina vänner och min mamma, hehe. Men först måste jag ta mig igenom en 16 timmars resa, bläää

Key West, Fl

 
I lördags åkte jag, pappa och John till Key West. Vi drog samma dag ut med en katamaran och snorklade ute vid världens femte största korallrev, vilket var riktigt häftigt! På söndagen åkte vi runt och kikade i Key West och vi åkte även till USA's sydligaste punkt! Måste säga det att Key West är nog den vackarste plats jag varit på! Då menar jag både havsliv, staden i helhet, husen och stränderna! 
 
 

Delray Beach & poolhäng

 

RSS 2.0