Suddigt och gyllene

 
 

Västkusten
I onsdags tog jag och Linnea bussen ner till Smögen där Nicoline befann sig i deras segelbåt. Hon levererade den godaste Ceasarsalladen (inte förvånande). Vädret var underbart och kvällen slutade med partaj, vi hängde med två tjejer från Skövde som joina oss i båten. Träffade Paradise-Linnéa gjorde vi också. Vi fick även sällskap av några killar från Stockholm som jag sedan hängde med in på Lagergrens en sväng. 

Igår seglade vi tillbaka till fina Fiskebäckskil, solade och bara tog det lugnt. Idag bar det av hemåt och ligger för tillfället i sängen och ska fortsätta läsa i The Fault In Our Stars, redan besatt efter endast 50 sidor. 

Kram på er

Film från helgen i London!


Har nu tagit mig tiden att klippa ihop alla små klipp från min och Ellens weekend i London.
Glöm inte att ändra till HD, enjoy! 
 
P.s, förhoppningsvis kommer det även upp bilder från resan inom kort! 

Glad midsommar!

Har en bra kväll framför mig med härliga människor, ha det bra ni också allihopa! 

Studenter och sommarlov

Senaste veckan har bestått av studentfirande för grabbarna, skolavslutning, otroligt rolig kväll/natt på stadt, härlig kväll hos Julia, poolhäng och kalas för Selma som nu fyllt 2 år! 

Och nu har jag äntligen SOMMARLOV, underbart 


TISDAG

 
Hej på er!
Efter 4 härliga dagar i underbara London landade planet i Sverige igår kväll. Jag och Ellen har haft en toppenresa, och åker mer än gärna tillbaka dit! Inte minst för att upptäcka alla de saker som finns där. Denna gången var vi mer där för att kolla innerstan och självklart shoppaaa. Nu är jag många plagg/skor/accessoarer rikare och x antal tusen fattigare, haha... 
 
Imorgon är det äntligen dags för De la Gardies treor att ta studenten och jag ska uppvakta mina killkompisar tillsammans med Wictoria. Kan knappt fatta att detta händer, haha... Jag och W fixade deras påhäng idag och måste säga att vi har varit otroligt kreativa!
 
Bilder från London kommer väl upp lite då och då här, har så sjukt mycket att visa er!!
Tills dess, ha det gött! 

Update


London eye, hotellrumshäng, shopping och god mat.

London baby
Äntligen är vi framme vid vår destination: London! Resan gick bra och vi chillar just nu på hotellet. Alldeles strax ska vi bege oss in mot centrum och sedan vidare mot London Eye! 

Snart åker vi


Väskan är packad och morgon lyfter planet för mig och Ellen mot en efterlängtad weekend. Vart? Stay tuned... 

KarnevalenEn Karneval som även detta året ägde. 

Uppladdning med min grymma klass, musik, karneval, härliga människor, jacuzzibad med klassen, förferre och avslutning på rotundan. En väldigt bra kombo. 

RSS 2.0