17-årsfirande

Bilder lånade från Nicoline
 
Igår firade vi góaste Nicoline som fyller 17 år idag! Vi började kvällen med en supergod trerätters middag tillagad av Nicoline. Till förrätt var det avokado med skagenröra, varmrätten bestod av oxfilé, klyftpotatis, bea och sallad och som avslut fick vi en riktigt god Crème Brûlée. Sedan kom det lite fler folk och festen kunde börja! Vid tolvslaget smällde vi fyrverkerier och grattade Nicoline med massor av kramar. 
 

Julafton

ber om ursäkt för dålig bildkvalitet... ) 
 

Jul firades hos min bror och hans familj och det var jättemysigt. Fick massor av fina julklappar, men roligast var nog ändå att se reaktionerna på brorsbarnen när de öppnade sina julklappar! God fortsättning på er gott folk! 
 
 

God Jul

Tiden före jul...

... har jag hunnit med att köpa alla julklappar, firat "minijul" med mina härliga tjejkompisar, ätit supergott julbord med familj & vänner, bytt julklappar och skapat årets pepparkakshus. 

God Jul Stina, önskar Stina

 
Köpte klänningen från H&M idag som jag gått och ryckt i ett bra tag nu. Kände att jag förtjänade mig en julklapp till mig själv. Tänkte ha den imorgon på julafton då jag ska spendera dagen hos min bror och hans härliga familj.♥ 

Film från Florida

 
Hej på er! Tänkte visa er en liten film jag klippt ihop från när jag var i Florida, enjoy! 
P.s kolla gärna i HD!! 

P-p-party

 
Jobbade i studion med denna vackra skapelse, närmare bestämt Nicoline, framför kameran idag. 
 

Svar på kommentar

 
Hej! Min header gör jag själv i Photoshop CS5. Skuggan som är runtomkring, som jag antar att du menar, gör jag bara genom att sätta in en kod i kodmallen, detsamma gäller den färgade bakgrunden. Tack så hemskt mycket! 

RSS 2.0