Nytt


Tillbaka till verkligheten

God kväll! Ja, idag var det min andra dag på gymnasiet efter ett väldigt bra sommarlov! Jag trivs jättebra i klassen och ser verkligen fram emot att gå i den i 3 år! Det enda som jag inte gillar är väl vårt schema, men det är väl bara att försöka stå ut!
Imorgon ska vi ha våran första "riktiga skoldag" och det ska bli skönt att komma in i dom nya rutinerna!

Förutom att skolan har satt igång så hade jag även min första danslektion för den här terminen idag och imorgon väntar ytterligare en, underbart!

Godnatt på er!


I was falling hard, with an open heart

Tjingeling! Varvar just nu handbollstittande (heja Sverige!!) med städning av mina smycken. Känner att nästa inköp för min del blir ett smyckesträd så jag får lite ordning på allt!

Ikväll ska jag träffa ett gäng vänner och imorgon är det bio på schemat! Ska kanske ut på sjön imorgon på förmiddagen också!

Ni får ha en bra helg så hörs vi, kram!


Tomma dagar, tomma nätter, tomma drömmar

 

Lilla Lillan


Ny header!

Japp japp, kände att det var dags att byta ut den över ett halvår gamla headern och nu var det fixat! 
Kan du inte se den? Tryck F5 för att uppdatera!
 

Knäppisen till höger är såklart min goding Wictoria! 

Once upon a time we're burning bright


#SOMMARLOV

 
Tjenare, tjenare!! Endast två veckor kvar på lovet nu vilket både är neagtivt och positivt. Vill ju så gärna börja gymnasiet men samtidigt skadar det ju inte med ännu lite längre ledighet! Men jag är hittills otroligt nöjd med detta sommarlov för jag har hunnit göra så mycket och så otroligt roliga saker med mina vänner och familjen! 
 
Sist jag skrev här så var jag i Köpenhamn. Där gick vi på Köpenhamns fina Zoo, åkte karusellerna på Tivoli och så kollade vi runt i butikerna på Ströget! 
 
Efter Danmark har jag umgåts med mina vänner, bl.a tagit varma kvällsdopp och spelat en hel del kortspel! Vi var även en sväng i Gbg där jag köpte den underbara scarfen ni ser på första bilden!
 
Igår var jag med min fina vän Wictoria och vi tog en hel del kort (bl.a dom ovan). Vi bakade även en smarrig kladdkaka som vi sedan bjöd grabbarna på! 
 
Idag har jag bara tagit det lugnt och kollat på OS. Imorgon blir det eventuellt Göteborg men några vänner med det är inget bestämt än! Men ni får ha det så bra så hörs vi, kram! 

RSS 2.0