Cause she thinks she’s made of candy


Shine bright like a diamond


Little things

 
Japp, söndag idag och det enda vettiga jag har gjort är att jag har städat och tränat fotboll. Ja, ni läste rätt, jag har börjat i fotboll igen efter ett uppehåll på ungefär 10 månader! 
 
Förövrigt så har denna helgen har varit riktigt bra! I fredags var jag hemma och tog det lugnt med mamma. Vi åt god mat och myste framför tven. Och igår var jag med ett gäng vänner och bl.a bowlade och det var riktigt roligt! Jag fick väl inte de bästa poängen men man ska ju spela för att ha kul! 
 
 Jag hoppas att ni har haft en fin helg vänner. 

Miami Beach

 
Underbara, varma & fina Miami. 

Vinrött & virkat

Blus - Forever 21 / Byxor - BikBok

Nya skor!


Fars-dag

 
 
Grattis på Fars-dag världens bästa pappa ♥

Kvällen maskerad-outfit!

Romerska, jappjapp!


Saknar det redan

 
Varit hemma i cirkus 4 dagar nu efter en utav de bästa resorna i mitt liv! Jag har solat och badat i både pool och havet! Havsvattnet var runt 26/27 °C, underbart! Och i luften var det mellan 25 & 30 °C hela veckan! Resan hem gick bra, förutom att planet från München till Göteborg blev 3 timmar försenat... Tog såklart massooor av bilder som kommer upp här lite då och då! 
 
Äntligen fredag idag och ska snart dra iväg till ett härligt gäng tjejer och sedan åker vi vidare mot en Maskerad på "Parketten" här i Lidköping! Vad jag ska klä ut mig till är hemligt tills att jag lägger upp en bild på det här på bloggen senare ikväll, så stay tuned!
 
Ha en grym fredag nu vänner, puss! 

Last day in paradise

Väskorna är packade och nu beger vi oss ner mot poolen en sista gång! Efter det drar vi vidare till Miami Airport och säger hejdå till John... Sedan väntar en lång flygresa med stopp både i Frankfurt och München innan vi är framme på Landvetter.


I hear your heart beat to the beat of the drums

Har spenderat de senaste dagarna på en solsäng i hopp om att bli lite brunare. I onsdag var vi på Delray Beach, igår på Miami Beach och idag vid poolen. Vattnet vid beachen är mer än underbart, runt 26 grader varmt! Och i luften är det cirkus 28 grader, perrrfekt! Idag gjorde jag även gelenaglar med fransk manikyr, så nöjd!

Skulle mer än gärna stanna kvar här minst en vecka till men på söndag bär det av hemåt mot kalla Sverige, buhu

 


RSS 2.0