Peace & Love inställt

 
Som ni flesta redan vet så är Peace & Love inställt p.g.a. ekonomiska skäl. När jag fick reda detta via ett mail de skickade ut visste jag inte riktigt hur jag skulle känna. Som jag skrev på bloggen tidigare så blev jag antagen som funktionär på årets festival. Jag blev så otroligt glad över att få den chansen tillsammans med mina vän Anna som också blev antagen. Jag har enda sedan dess planerat massor och fixat med sommarjobbet så att jag kunde åka. Jag har varit så himla glad över vilka artister jag skulle få chansen att se och över att få jobba på en av Sveriges största festivaler. Men idag så var det bara att ge upp allt och försöka se fram emot något annat, trots att p&l är svårt att slå... 
 
 
 
 

Selfie

 

Klassfotboll

Åkte idag upp till Elin i Stenhammar för att sedan dra ner till ågårdsvallen för att titta på klassfotbollen tillsammans med henne, Emelie och Fanny. Det var jättekul att gå runt och kolla på alla "småttingar" som spelade och vädret var toppen!

Denna lördagskväll spenderas på jobbet. Närmare bestämt på min pappas krog. Imorgon ska jag förhoppningsvis ut och rida och även hjälpa pappa lite här på gården!

Hoppas ni får en fin lördag allesammans!


Eiffeltornet


Victoria's secret - Fragrance Mists

 
Helt sjukt hur gott dessa två doftar! Beställde alltså hem dessa för ett par dagar sedan och hämtade ut paketet igår. Men jag behöll endast Love Spell då jag beställde Pure Seduction som en liten present till Wictoria, och hon blev jätteglad!

Mobilskal

 
Fick idag det snygga mobilskalet jag beställde från Fyndiq i början av veckan. Köpte det för ynka 69 kr!

Balkonghäng

När jag kom hem efter skolan idag upptäckte jag att snickarna äntligen byggt klart vår balkong. Så där spenderade jag min eftermiddag i solen tills pappa kom och hämtade upp mig. Vi är nämligen på väg till Gbg just nu.

Vill även passa på att ursäkta för att jag inte lagt upp bilderna från dansshowen. Men det har varit fullt upp i skolan de två senaste veckorna. Hade det fruktade nationella provet i matematik i tisdags, men nu i efterhand känns det faktiskt helt okej!

TTYL, Stina


(Tillfälliga möbler, haha)


Bäst

 
 
 
Wictoria Smedman, var ska jag börja? Vi har kännt varandra så länge jag kan minnas, men trots det var det inte för lite mer en bara tre år sedan som vi faktiskt började umgås riktigt mycket och sedan blev bästa vänner. Vi har så otroligt många minnen tillsammans, både bra och dåliga. Men vi har alltid funnits där för varandra när någon av oss inte mått bra. Givetvis har vi bråkat och haft helt onödiga diskussioner, sånt går alla vänner igenom. Men i slutändan kan vi inte vara osams längre för vi klarar oss inte utan varandra.
 
Våren 2011, det kan vi båda hålla med om är en utav de bästa perioderna i våra liv. Det var nog först då vi kunde kalla oss bästa vänner, hur man nu kan avgöra det, haha. Men att vara din bästa vän är något utav det bästa som hänt mig, punkt slut. Du finns alltid där om man behöver prata om något, lika väl som du vet att jag finns här för dig. 
 
Du är den människan som kan göra mig glad och få ett riktigt asgarv, oavsett vilket humör jag är på. Vet inte hur många gånger vi skrattat tillsammans så vi fått kramp i magen och tårade ögon! Alla de gånger vi suttit ute under de ljumna sommarkvällarna, speciellt vid skolan, och pratat om allt och ingenting. 
 
P.g.a att du har flyttat till stan och vi nu går olika program på gymnasiet så ses vi ju tyvärr inte varje dag som vi gjorde förut, utan kanske några få tillfällen i veckan. Men om bara några veckor är det sommarlov och då ska vi ta igen all den tiden vi missat. Då ska vi sitta ute och prata om det där "allt och ingenting" och garva tills vi ligger dubbelt. 
 
Det jag vill att du ska veta är att du är världens och den absolut bästa vännen man kan ha. Och jag hoppas att vi fortsätter vara det till vi sitter på ålderdomshemmet och smådiggar till A day at the beach med Dream Dance Alliance eller kanske remixen på Alejandro med Lady Gaga ;) 
 
Puss på dig nasse, hoppas vi ses snart! ♥♥

Nike Structure Triax+ 16

 
Mina nya babes 

Prima

Denna dagen har varit helt okej faktiskt. Började morgonen med nationella i engelska, läs- och hörförståelse. Efter det hade vi lunch och en lektion för att sedan sluta tidigare tack vare inställd svenskalektion!

Jag åkte sedan och solade en stund och på hemvägen köpte jag den "nya" Lokan och satan i gatan vad god den var, högt över mina förväntningar! Den mörka chokladen var inte illa den heller.

Framåt kvällen åt jag en god fruktsallad och sedan drog jag till lindvallen och kollade på fotboll. Det slutade 1-1 till vinningas juniorlag.

Nu ska jag återgå till plugget för att sedan sova. Imorgon väntar sovmorgon, mmmmh


Dance your ass off

 
Idag var det dags för den årliga Vårshowen som Helens dansskola anordnar, alltså dansskolan jag dansar Feminine Vibe på. Det är en show där näst intill alla kurser uppträder. Jag uppträdde i två nummer med min grupp, den ena till låten Whine och den andra till Born this way, vilket också var avslutningsnumret! Trots att jag tappade bort stegen lite här och där så gav jag allt och hade hur kul som helst! Fina Ellen var med och kollade och var dessutom lite fotograf åt mig. Så foton från showen kommer upp här på bloggen när jag orkar kollat igenom och rensat alla bilder. Ha det bra och godnatt på er! 

odd molly 214

 
Gick på stan med min finaste vän Wictoria igår när jag stötte på denna supersöta topp från Odd molly och kunde inte låta bli att köpa den. En ny & fin favorit i graderoben. 

Det senaste

 
De senaste dagarna har jag
+ Ätit god somrig mat
+ Blivit antagen som funktionär på Peace & Love (!!!!!)
+ Vandrat med klassen på Kinnekulle i det stört bra vädret
+ Funnit massa fina vår/sommartecken 
+ Köpt den perfekta sommarklänningen 
 
Utöver detta har jag även bytt rum med mamma. Från att ha typ det största rummet i lägenheten har jag nu det minsta. Men trivs bättre här, gillar mer att det är litet och mysigt. Bilder på rummet kommer inom kort! 

Vill tillbaks

 
Mer bilder från resa till Florida hittar ni här, här & hääär!
 

Kattungarna

 
Hade helt glömt av att visa er våra tre supersöta kattungar som vår ena katt har fått. De är nu 7 veckor och underbarare än någonsin. Kommer blir så tomt här hemma den dagen dom åker hem till sina nya ägare...

Fina vårtecken


Glass på Birgers i solen • Invigt mina röda Converse • Hittat fina vitsippor • Kollat på fotboll i eftermiddagssolen


Blond

Jappjapp, i måndags rök ombrén & ersattes av blonda slingor. Kände att det är finare & fräschare med blont & även min naturliga hårfärg nu till våren & sommaren.


RSS 2.0