Packat och klart!



Hej godingar!  Detta blir det sista från mig på en vecka eftersom jag åker till Tunisien inatt!
Under tiden som jag är borta ska Wictoria gästblogga. Hon kommer presentera sig lite bättre för er senare. Det kan hända att jag kanske slänger in ett enstaka inlägg när jag är borta i värmen. Jag ska ta massor av bilder som ni får se när jag kommer hem. Ska också försöka filma lite under resan och klippa ihop en liten video som ni också får se. Jag önskar er en riktigt härlig midsommar så ses vi när vi ses, massa kramar!


För vi faller, faller, faller



Godkväll! Eller ah, det är väl mer natt än kväll... Ahja, tänkte att jag kunde slänga in ett inlägg. Dagen började med att jag & wictoria var på Focus. Kvällen spenderades sedan med några andra härliga brudar. Nu har jag den senaste timman suttit här i min säng och tänkt att jag ska försöka börja packa resväskan, men det går sådär... Min mardröm är att allt inte kommer få plats, buuhuu... Men ska väl försöka börja nu, puss!


'




When you like someone, but it goes to waste



Hej solstrålar! Ni får leva med en dålig uppdatering här på bloggen nu när det är sommarlov, har faktiskt bättre för min än att sitta vid datorn hela tiden. Igår var jag med ett härligt gäng vänner, likaså i förrgår, som ni ser i tidigare inlägg.

Idag ser vädret ut att vara bättre, det har ju regnat det senaste, vilket jag inte gillar. Som ni säkert inte vet så drar jag till Tunisien i imorgonkväll och är borta i en vecka.
Ahja, idag drar jag och Wictoria in till körskolan och pluggar, välbehövligt!


Everybody just have a good time






















each picture has its own story






Glorious



Hallå godingar! Snart tar jag cykeln och rullar ner till Wictoria. Vad vi ska göra vet vi ännu inte, men något hittar vi nog på. Förövrigt finns det inte mycket mer att berätta förutom att bilden ovan på mig och Wictoria är lite knäpp... Ha det bra sålänge! ♥



Cause you make me smile



Godmorgon mina käraste! Började dagen med att kolla på film, Remember Me rättare sagt, sjukt bra film! Kan också berätta att resultatet på gårdagens storstädning av rummet blev riktigt bra. Gjorde även en liten om-möblering. Nu ska jag fixa mig lite frukost, sedan får vi väl se vad dagen har att erbjuda. Vi hörs säkert senare!


Ny klänning


Fyndade denna söta klänning på MQs rea idag. Märket är Zoul och jag köpte den för ynka 99 kr!


brightlight











The sky has no limits


bjuder på en lagom snygg bild

Hej på er!
Måndag idag och det är den första riktiga dagen på lovet. Vädret är för en gångs skull hyffsat, är verkligen trött på allt regn! Ahja, sitter just nu nyduschad på sängen och funderar på att storstäda mitt rum, det blir nog så. Senare åker jag & Wictoria in till staden en sväng, blir att plugga på körskolan. Ha en bra dag allihopa!

With Love

Jag antog att ni var nyfikna på vad jag fick för presenter efter konfirmationen, så här kommer allt!


Korshalsband

Armband

Örhängen

Örhängen & Halsband

Halsband

Pandora-berlocker till mitt Pandora-armband







2000 kr

Trisslott, 75 kr

En glasburk med choklad! ♥


Lite bilder från helgen & konfirmationen


Elias, Jag & Amanda

Amanda, Adam & Wictoria

Felicia, Sanna, Anton & Julia

Erik & Jag

Wictoria & Jag







Söta Axel



Wictoria







Jag hatar rubriker



Godmorgon! Ligger fortfarande i sängen och degar men ska snart gå upp och göra mig iordning. Ska nämligen ha min konfirmationsmiddag idag, då släkt, familj och vänner kommer. Det ska verkligen bli kul att träffa alla, har inte sett vissa på hur länge som helst! Bilder och det jag får kommer upp så småningom. Ha en bra söndag!


At night when the stars light up my room


Jag idag efter konfirmationen

Hej mitt i natten!
Kan ju berätta att Konfirmationen gick superduper bra, och alla var så otroligt fina! Det enda sorliga är att jag kommer sakna alla, men man få ju försöka hålla kontakten så bra som möjligt! Bilder från alltihopa kommer upp så fort jag orkar.
Anledningen till att jag bloggar såhär sent är att jag var med några vänner fram till klockan 2 nu inatt så är rätt trött. Så, Godnatt!


I like it!



Halloj! Nu plockar jag ihop lite saker, sedan drar jag ner till Wictoria och spenderar kvällen med henne och mer härligt folk. Ha en bra fredag allihopa, för det kommer jag! Puss

Nytt från H&M


100 kr

75 kr

99 kr

Sista dagen som klass 8d1


Efter sommaren blir vi 9d1!

Beatrice, Felicia & Elvira

Jag & Wictoria



Emma, Erica, Felicia & Moa

Erica

Ellen

Gabriel

Ellen, Jag & Wictoria


Sommarlov!


Såhär såg jag alltså ut imorses innan jag drog iväg till skolan!

Woohoo,
då har man äntligen fått Sommarlov! Det enda sorliga med detta är att niorna slutar, "snyft"... Ahja, nu ska jag ta av mig klänningen och ta på mig något skönt, sedan ska jag fixa något att äta. Senare cyklar jag ner till Wictoria. Vi ska göra oss iordning inför Try It som är ikväll, då ska det dansas! Vi hörs senare!


This ones for you and me living out our dreams



Hej! Förlåt ännu en gång för dålig uppdatering men har knappt varit hemma idag heller. Efter en kort skoldag stack jag till körskolan, sedan tog jag en sväng på stan då jag fyndade lite på h&m. På kvällen åkte jag på kalas, det var riktigt trevligt! Men nu börjar klockan bli för mycket, sov gott!

P.S, imorgon är det SKOLAVSLUTNING!!!
Och på kvällen drar jag och Wictoria på Try It och dansar galet! Men inte för länge, för på lördag ska jag konfimeras!

Puss!

There must be an angel with a smile on his face

En av dagens alla outfits



Shortsdress Åhléns | Cardigan Ginatricot | Skor Converse | Ring Ginatricot

Studenten 2011








Söta Victoria som tog studenten idag!

Hej på er!
Alla på skolan slutade kl ett idag, gött! Efter skolan drog jag hem och gjorde mig iordning lite smått för att sedan åka in och kolla på studenten med Wictoria. Nu på kvällen har jag fixat lite inför konfirmationen som är på lördag. Men ska nog plocka iordning lite i mitt rum, sedan blir det att sova. Godnatt!



Talking to the moon


Jag & Wictoria bjuder på en lagom söt bild!

Tjenatjena! Dagen har varit riktigt rolig! Vi hade ju somsagt klassensdag och den har varit fylld av 5-kamp, bad, brännboll, vattenkrig och grillning. Ja, jag tog t.o.m årets första dopp idag, och kallt var det! Lite bilder kommer upp senare. Efter det följde jag med Wictoria då hon slingade sitt hår och det blev riktigt fint. Men nu ska jag gå ut och rasta hunden, vi hörs!


There's nothin' wrong with lovin' who you are



Godkväll! Förlåt för dålig uppdatering men har knappt varit hemma idag. Hade genrep med konfirmationen efter skolan och det gick bra! Efter det drog Wictoria och Jag och kollade på när A-laget spelade match och träffade grabbarna. Nu på kvällen var jag och Wictoria och fotade den vackra solnedgången som ni ser ovan!
Nu ska jag sova. Imorgon är det klassensdag och den kommer bli riktigt chill! Goodnight, love ya'!

I believe in you



Hallå godingar! Det blev att vi tog en tur ut på sjön idag (första för mig i år), hur härligt som helst! Imorgon är det måndag och skola som gäller... Men nu är det ju sista veckan innan ett underbart sommarlov! Nu ikväll var jag ute en tur på longboarden och förvånadsvärt så åkte jag riktigt bra! Tog även en sväng förbi Wictoria och snackade lite. Puss, godnatt!

When I look at you



Godmorgon! Har börjat dagen som vanligt med gó musik. Nu ska jag kliva upp ur sängen, göra mig iordning och sedan gå ut och träffa min saknade bror som är här! Han bor i tjeckien för tillfället så träffar inte honom och resten av familjen så ofta. Senare drar jag och kollar på när laget spelar match mot Rackeby. Ha en bra söndag gott folk!


Even the best fall down sometimes



Hej där ute i natten! Dagen har varit mycket bra! Var med Sara några timmar och vi hade mycket att prata om, och kul hade vi! På kvällen åkte jag, pappa, Anette & Gabriella till Vänersborg och åt på en absolut ny favoritrestaurang, maten var hur god som helst!
Nu ska jag nog leta upp någon bra film och somna till. Godnatt!


You're my happiness


Foto; Jag

Hello darlings! Kolla precis ut och såg att det har börjar spöregna, sommarkänslan är totalt borta...

Åkte inte till Pappa igår som planerat. Var istället kvar i vinninga över natten och tillbringade tiden med underbart folk! Men idag ska jag åka till pappa, och senare kommer även Sara dit, har inte träffat henne på hur länge som helst, så det ska bli kul! Men nu ska jag göra mig iordning. Vi hörs senare, kram!


Låt tiden gå långsamt, vill ha dig här förevigt



Hej på er! Sitter just nu nerbäddad under mitt täcke. Kom hem förut, genomblöt och kall. Spelade ju somsagt skolfotboll idag och det gick väl sådär, men vi gjorde iallafall vårt bästa! Fast tyckte väl inte det var så jättekul att stå ute i regn en hel förmiddag. Jag & Wictoria fick dra mitt i sista matchen för att köra manöverkörning på moped och det gick riktigt bra! Nu är det duschen som står högst upp på listan, sedan drar jag till pappa. Vi hörs!


don't blame this sleeping satellite



Godkväll darlings! Har varit hemma en stund nu och ska snart packa iordning till imorgon då det är skolfotboll mot dom andra högstadieskolarna i lidköping som gäller! Är sjukt taggad! Så nu ska jag se till så allt kommer med, sedan är det sovdags. Kameran åker förhoppningsvis med också imorgon. Godnatt!


Walking down an endless road



Hej alla fina! Är nu hemma efter en lång skoldag och dåligt väder. Var på körskolan med Wictoria också och pluggade lite på körprovet och det gick väl sådär. Nu ska jag cykla ner till godingen själv, sedan ska vi kolla på fotboll uppe på Lindvallen, får väl hoppas att det inte börjar regna...
Men nu måste jag dra, ha det gött!

Don't run away


Photo by Me

The sound of silence



Godkväll! Fotbollsträning gick bra, förutom att det var så sjukt varmt! Ahja, det är duschen som gäller nu. Sedan blir det att skriva en uppsatts i natt för fick nyss reda på att jag är tvungen att lämna in den imorgon för ska spela skolfotboll på fredag. Lämnar jag inte in den imorgon får jag inget betyg så ah, det känns väl sådär...
Kilar nu, godnatt!♥

W & S








Marabou Cookies





Hej på er! Hihi, mamma var så söt och köpte med sig dom nya Marabou Cookies idag, och goda var dom!
Dagen har varit bra, väldigt bra faktiskt. Ikväll är det fotbollsträning & plugg som gäller. Men nu ska jag äta, vi hörs!

Hey Miss blue







Skjorta pappas | Linne ginatricot | Shorts Cheap Monday | Skor Converse | Solglasögon ginatricot


...


Photo by Me

River en vacker dröm



Halloj!  Denna dagen har varit riktigt bra! Hade en kort skoldag, sedan åkte jag fram på stan där jag bl.a annat köpte objektivet ni ser i den tidigare inlägget, vilket jag är mycket nöjd med! Efter det drog jag hem en snabbis, gjorde mig iordning och sedan åkte jag och Wictoria in till stan igen för att kolla på gymnastiets karneval. En mjukglass senare och vi var påväg hem i regndiset.

Nu ska jag plocka iordning lite i mitt rum, sedan är det sovdags. Godnatt!


Nytt objektiv!








Tamron AF 18-200mm, F/3.5-6.3

Köpte äntligen detta efterlängtade objektivet idag och det kostade 2000 kr, men de är det värt!


jsd



'




Jag ska sakna dig imorgon



Hej på er! Dåligt bloggande det sista men får helt enkelt skylla på det underbara vädret.
Inatt tältade jag & några kompisar och vi hade det riktigt kul! 
Denna dag har tillbringats hemma hos min pappa.
Men nu med Melissa Horn spelandes på spotify ska jag packa upp allt jag hade med mig på lägret och städa mitt rum, det kan verkligen behövas!

Vi hörs senare puddingar!


Sista lägret med gänget




Dressin-cykling!





full fart!

Vädret har varit underbart!



















home sweet home


Jag & Wictoria, lagom snygga

Hello darlings!
Nu var man hemma efter ett konfaläger i 4 dagar. Jag har haft mer kul än vad jag förväntade mig! Vi har bl.a cyklat dressin nästan 4 mil och paddlat kanot en bra bit. Vi har även haft mysiga kvällsböner vid lägerelden och härliga timmar i solen, så har lyckats få en liten bränna, särskilt i ansiktet och benen. Kan ju inte direkt påstå att jag sovit gott, kalla nätter på en luftmadrass med sovsäck är inte riktigt min sak... Ahja, vi har iallafall haft det otroligt kul på vårat sista konfirmationsläger, och jag kommer sakna alla! Bilderna kommer upp så småning om!


Paper Heart



Hej på er!
Drar på konfaläger idag tills på söndag så det kommer inte bli något bloggande. Så ni får ha det bra dessa lediga dagar så hörs vi, kram!

Grönt & Vitt i hjärtat brinner



Hallå allihopa! Efter en dag med härligt väder, chill skoldag och en fotbollsmatch med vinst mot Råda BK ska jag nu ta mig en välförtjänt dusch! Sedan blir det att packa till konfirmationslägret jag ska vara på från imorgon tills  på söndag. Men nu måste jag kila, vi hörs senare godingar!

RSS 2.0