Unedited spring flowers

 
 

Glad Påsk!Har hittills spenderat största delen av årets påskafton i solstolen. Vädret har verkligen varit toppen här hemma! Förhoppningsvis har man fått lite färg på kroppen och fräknarna har även börjat titta fram! 

Glad Påsk på er, hoppas ni får en fortsatt härlig dag! 

x2

 

FYND

 
Var inne på DESIGN outlet efter skolan och fyndade dessa tre ting. Gillar verkligen kudden då jag tycker om när det är någon form av enkel text och inte bara tyg (vilket även syns på de andra två kuddarna).
    Böckerna Kakfest och Singelmat föll mig båda i smaken. Kakboken innehåller enkla men roliga recept och även nya baktekniker jag gärna vill lära mig! Singelmat passar perfekt då jag ofta är ensam hemma OCH för att jag dessutom är singel, haha! 

090414

Dagen i fem bilder 
 
När jag kom hem från skolan hoppade jag direkt i min fina mjukisdress från Juicy Couture. Sedan dess har jag möblerat om lite och gjort det mysigt i mitt rum, har även ätit min mammas goda skaldjurssoppa! Nu innan läggdags har jag pluggat lite matematik, har prov på fredag... "Yeeey. 
 
Godnatt på er mina hjärtegryn. 
 

På min armSmå ting som har väldigt stor betydelse.

Fick hem det fina armbandet från Ung Cancer i veckan. Det är något jag nu stolt bär varje dag för att stötta kampen mot något av det mest orättvisa vi har här i världen. fuckcancer 

RSS 2.0