Västkusten x2

I tisdags förra veckan åkte jag, Linnea, Amanda, Nicoline och hennes föräldrar ner till deras segelbåt i Fiskebäckskil. Vi myste i båten, gick runt i fina Fiskebäckskil, satt på bergen och kollade på solnedgången. På onsdagen seglade vi till Smögen, gick runt i butikerna, åt på Roys delikatesser och sedan seglade vi tillbaka till Fisket. På kvällen lagade vi tacos och tog vara på sista kvällen. Vi lyckades även få upp två norska killar på båten som inte drog förrän typ 2 på natten, haha... 
 
På torsdagen när jag kom hem var jag med Andreas, Jakob och Philip. Philip hade nämligen tagit körkort samma dag så vi var ute och åkte lite i cabbarna. 
 
Jag var knappt hemma i 24 h förrän jag drog till västkusten igen! I fredags tog jag nämligen både tåg och buss till Saltvik Camping, strax utanför Grebbestad. Där väntade mamma och Co. Där var vi tills igår, måndag, då vi åkte hem. Tyvärr var det inte så bra väder som jag förväntade mig... Men i lördags var det ändå hyffsat bra väder så då passade jag på att bada. Årets första saltvattensdopp faktiskt! 
 
Här kommer en mix av bilder från den senaste veckan! 
 
 
 
 
 

Ny systemkamera

 
Har sagt farväl till min trogna D3000 efter mer 3 och ett halvt år tillsammans. Nu är jag istället ägare till denna godingen, Nikon D3200. Vilken förändrig, eller hur? Haha...
 
Anledningen till att jag köpte en ny kamera var först och främst p.g.a. att pappa behövde en ny. Så då köpte han min och jag beställde en D3200. Varför jag valde just den var först och främst priset. Sedan var det och att den är en uppdaterad variant av min gamla som jag är så van vid. 
 
De största skillnaderna på kamerorna är väl att den nya har Live view, man kan filma med den och det är en 24,2 megapixelkamera, tillskillnad mot min gamla med endast 10 megapixlar. Man har även möjlighet att fota med mycket högre ISO än med D3000. 
 
Har hittills fotat med den lite och även prövat att filma en hel del. Det jag först och främst la märke till är den grymma upplösningen i både filmerna och fotona. Ljuset känns helt annourlunda och bättre i denna än i den gamla. Jag trivs iallafall med kameran och är mer än nöjd över att jag köpte den! 

Årets första dopp

Idag åkte jag och Ellen med pappa ut i båten efter jobbet. Vädret har varit stört bra idag så det var rätt självklart att det var dags att åka ut. Jag och Ellen var fast beslutna vid att vi skulle ta årets första dopp, och det gjorde vi också! Första gången vi hoppade i var det så sjuukt kallt men efter att ha varit i några gånger blev det bara skönare och skönare. Dessa dagar hoppas jag att det blir många fler av! För nu känns det ju faktiskt som sommar, äntligen! 
 

Party babe

 
Jag ber om ursäkt för min vääärdelösa uppdatering det senaste. Det är faktiskt sommarlov och jag gör så mycket annat än att bara sitta vid datorn. Största delen av mina dagar består utav jobb, och jobbar jag inte umgås jag med mina härliga vänner.
 
I tisdags träffade jag min saknade Wictoria efter jobbet. Vi gick lite på stan och sedan satt vi och snacka och åt jordgubbar, mmmm
 
I onsdags var jag ledig och då passade jag och mamma på att åka till Ikea. Där köpte jag förvaringssaker till mitt rum så att jag ska få plats med alla mina kläder. Dessvärre funkade det inte som jag tänkt mig när jag väl kom hem och skulle sätta upp allt. Men nu har jag funnit en lösning och bilder på rummet kommer upp här på bloggen så fort jag fått ordning på allt! 
 
Igår, fredag, började jag kolla på serien Gossip Girl. Måste ha något annat att kolla på nu när man är ikapp PLL och GG är såå bra det med! Jag åkte även cabbe en sväng på kvällen, fett najs.
 
Idag, eller rättare sagt ikväll, ska jag på födelsedagsfest för Paulina. Detta kommer bli sååå grymt!! Enda problemet är vad man ska ha på sig, standard, haha...
 
Måste även fixa en ny header till bloggen nu känner jag. Är ju inte alls brunett med ombré längre, haha! Ahja, vi hörs babes! 
 

Så bra

 
 
Min helg var varit hur bra som helst. Fredagskvällen spenderades hos Ellen, vi kollade på film och bara tog det lugnt. I Lördags var det fest hos min klasskompis och det var så roligt att träffa alla, speciellt mina klasskamrater som jag har saknat sååå. Igår var det strålande sol så tillbringade största delen av dagen ute på balkongen i solen. Har förhoppningsvis bättrat på brännan en aning, hehe. 
 
Idag är det jobb som gäller, även imorgon. I veckan ska jag träffa min saknade bästa vän Wictoria, underbart.

RSS 2.0