Gott nytt år!

Ja, Gott Nytt År på er!! Hoppas ni får en toppenbra kväll/natt och en bra början på det nya året! Jag ska vara med några riktigt goá brudar ikväll och vi ska laga god mat och bara ha det bra. Puss!!

You're moving around and heavenly you move in town

Hej godingar! Jag hoppas att ni har haft en riktigt grym julafton för det har jag med! Gårdagen var fylld med god mat, trevligt sällskap och riktigt fina julklappar! Idag har det varit en slappar-dag som nu avslutas med filmtittande i soffan. Imorgon väntas en "mini-jul" så mina brorsor kommer hit och även min söta brorson Axel! Om ni är nyfikna på vad jag fick i julklapp så kan jag försäkra er med att jag kommer visa upp dom här på bloggen snart! Ha en trevlig kväll!

Some pictures from this year's christmas

Jag och kusinerna Filip (som såklart inte kan vara seriös) och Anton!
Tomten tyckte nog att jag var riktigt snäll i år!


God Jul!

Ja, jag önskar er alla en riktigt bra fortsättning på denna jul! Jag har fått massor av fina julklappar som jag ska visa för er på bloggen inom kort och min julafton har hittills varit riktigt grym!! Kram!

All I want for Christmas is you


we♥it

Dan' före dopparedan'

Ja, då var det julafton imorgon. Julklapparna är färdiga och morgondagen är planerad men själva stämmningen finns inte. Utan snön så känns det inte som jul! Ahja, man får väl göra det bästa av situationen och ha en awesome julafton ändå! Imorgon ska jag först äta jullunch hos mina kusiner med pappa & co. På kvällen blir det julmys med mamma & co. Jag uppdaterar mig förhoppningsvis imorgon, annars önskar jag er en riktigt God Jul!

Dan' före dan' före dopparedan'

Jag och min något äldre Canonkamera.

Hola Amigos! Ellen sov över här i natt och vi var nog uppe lite för länge för vi kom inte upp ur sängarna förrän vid halv 2 tiden nu på eftermiddagen. För en stund sedan gick Ellen hem så nu tänkte jag ta tag i lite julstädning. Mitt rum ser ut som ett bombnedslag ungefär... Vi hörs senare!



Äntligen Jullov!

En bild från när vi sjöng på julavslutningen idag.

Hej på er! Ja, då har man äntligen fått jullov och jag ser verkligen fram emot denna ledighet! Vi fick även betygen idag och jag är verkligen nöjd! Efter avslutning gick jag fram till stan tillsammans med Wictoria och köpte klart nästan alla julklappar. Har någon enstaka kvar men de ska jag fixa imorgon!
Just nu sitter jag i soffan med Ellen och bara njuter av lovet med godis och bra program på tv'en!

En dag i december

Hej på er & förlåt för min sena uppdatering! Åkte, som jag skrev tidigare idag, till pappa. Där åt jag god julmat, drack julmust och sedan slog jag mig ner i soffan och kollade på första Harry Potter filmen som gick på tv, älskar verkligen H P filmerna! Senare på kvällen åkte jag hem till mamma igen och nu ska jag sova och framför mig ligger en härlig vecka med julavslutning på onsdag! Godnatt!

Chestnuts roasting like a hot July


Nu var snön här igen!

God förmiddag! Ja, då var snön här igen, men jag kan väl inte påstå att det är särskilt mycket denna gången. Nu får vi väl se hur länge det håller i och om det blir en vit jul eller inte. Just för tillfället lyssnar jag på härlig julmusik samtidigt som det fjärde ljuset på adventsljusstaken är tänt. Senare idag ska jag kanske åka till pappa och avnjuta lite god julmat! Hoppas ni får en fin söndag!

Ny header

Kände att det behövdes en ny header nu när jag inte längre har samma hårfärg + att jag tröttnade på den gamla helt enkelt. Denna är tillfällig, fast det säger jag ju om alla mina headers, ändå har jag dom jättelänge. Men jag ska fixa en lite bättre någon annan dag. Ser ni inte den nya så tryck på F5!

Of a life that had beauty, that had joy

Me by E
Hej gott folk! Äntligen är det helg och man kan slappna av. Gårdagen tillbringades med Ellen och vi tog det bara lugnt och åt mycket god mat! Idag har det varit soffhäng och nu på kvällen får jag se vad jag hittar på, ska kanske dra till Ellen igen. Men nu är det dags att äta. Ha en bra lördag godingar!




x2



Today I'm wearing this

Skjorta - Vero Moda / Jeans - Crocker / Skor - Palladium / Halsband - ?

Red bows, tinsel & candles


Bilderna är lånade utav Felicia!

Ett par fina bilder från årets Lussande!

Lusse lelle

Här har ni en bättre bild på håret!

Godmorgon gott folk! Jag ursäktar för mitt dåliga bloggande, men så blir det ibland!
Helgen var helt grym, särskilt lördagen som faktiskt blev bättre än vad jag trodde! I söndags tog jag det bara lugnt och laddade upp för en ny vecka.
Igår var jag med och sjöng i skolans Luciatåg på kvällen för föräldrarna osv. och idag ska vi sjunga för hela skolan innan Lussebandyn börjar. Klassens utklädsel detta året på Lussebandyn blir superhjältar! Jag och Ellen fixade utklädnaden igår så vi ska vara Fredshjältar, hahah. Kameran följer naturligtvis med under dagen så bilderna kommer dyka upp här. Men nu måste jag göra mig iordning, kram!

Different

Hej! Gjorde ju somsagt en förändring hos frissan igår och här har ni resultatet. Har nu en hårfärg som skiftar i koppar/rött/brunt, lovely! Men ni ska absolut få en bättre bild, typ imorgon.

Efter skolan idag gick jag fram en sväng på stan tillsammans med Wictoria då hon skulle inhandla lite julklappar. När jag kom hem fastnade jag hemma hos Ellen där jag var i några timmar. Nu är jag hemma och ska  råplugga spanska! Puss

Bildbomb från dansuppvisningen!

Bilderna är tagna utav mig & Ellen.

Give me wings so I can fly

Bildbrist.

Godkväll allisammans! Skoldagen var inte särskilt speciell förutom att vi hade bad på idrotten. Dirket efter skolan stack jag till frisören och gjorde en förändring, bild kommer imorgon! Nu ska jag försöka fixa bilderna från dansuppvisningen så dom kommer upp här på bloggen. Sen ska jag städa lite, i hopp om att finna min saknade mobil och jag ska även plugga. Ciao!



Let it snow



Som om man aldrig sett snö innan

¡Hola amigos! Ja, nu har snön äntligen kommit till vår lilla by! Jag var med Ellen då vi helt enkelt kollade ut genom fönstret och såg att det snöade. Vi rusade ner och ut på trappan för att känna på den första snön. Såklart så gick vi senare ut i snön för att ta kort. Förresten, bilderna från dansuppvisningen kommer, har bara inte orkat fixa med dom än.
Vi ses, godnatt!



for the love we used to know

En väldigt seriös bild på mig från gårdagens dansuppvisning.

Heej! Gårdagen var riktigt rolig & lyckad! Först hade jag genrep, efter det stack jag och brudarna och käka god toast på Henry's. Sedan gjorde alla iordning sig och sedan började första av de två uppvisningarna. Jag var inte med för än näst sista numret i andra uppvisningen så jag tog det bara lugnt. Vårat dansnummer där vi dansar till låten Zombie hade vi även gjort oss iordning lite som zombies som ni kanske ser på bilder ovan. Bilder kommer senare.
På kvällen kom Ellen hit, vi åt tacos, kollade på film och sedan sov hon över här.
Nu ikväll ska jag bara ta det lugnt, kanske plugga lite,  men vi får se. Kram!

Let's show them what we go for

Har ni haft en bra fredag? Det har iallafall jag. Fredagskvällen spenderades med Ellen, Emma & Jehona. Vi kollade på idol och tog det allmänt lugnt. Jag ska snart gå och lägga mig, ska upp tidigt imorgon eftersom jag har dansuppvisning och genrepet är redan vi nio på morgonen... Är jätte nervös inför morgondagen, men förhoppningsvis kommer det går hur bra som helst! Godnatt!

P.s, är rätt småsur över att inte Moa gick vidare till finalen i idol, hon som är så grymt duktig. Kaos!

1 December

Bild från förra året.

Hej på er! Torsdag idag och det betyder att det äntligen är fredag imorgon! Dagen har varit hyffsat lugn. Har läst på lite inför redovisningen som jag och Wictoria ev. ska göra imorgon. Helgen kommer innehålla väldigt mycket dans. Imorgon har vi sista lektion för terminen och på lördag är det uppvisning. Nu ska jag snart ta en dusch och sedan är det läggdags, så Godnatt!

RSS 2.0