Gummibåtsrace

 
 
Under de 2 första veckorna efter sommarlovet så anordnar De la Gardies elevkår något som kallas Spirit Weeks. En av aktiviteterna/tävlingar som de har är Gummibåtsracet. Detta var naturligtvis jag, Nicoline, Alexandra och Ella tvungna att vara med på! Tävlingen går ut på att man är 4 st i laget, varav 2 st börjar med att paddla fram och tillbaka över Lidan i en uppblåsbar gummibåt. När man sedan paddlat tillbaka ska man upp, ge de andra i laget sina flytvästar och sedan ska de paddla fram och tillbaka. Tyvärr gick vi bara vidare till kvartsfinalen, men jag tyckte att vi riktigt duktiga ändå! 
 

'


20 08 13

 
Jahapp, då var lovet slut och första skoldagen är avklarad. Dessa 9 veckors lov har gått så sjuukt fort! Men nu är vi äntligen inne på andra året på De la Gardiegymnasiet och det känns riktigt bra! 
 
Var så kul att äntligen få träffa mina härliga klasskamrater igen, saknat dem så. Vi har även fått ut schemat för terminen och det är rätt okej ändå. Så skönt att slippa se orden kemi, samhäll och spanska på schemat då vi inte har det längre, haha! 
 
Ikväll ska jag in och kolla på bio med Nicoline, filmen vi ska se heter The Heat och det verkar riktigt bra!
 
Kram på er 
 

Promises

 
 
Ååh, är så dålig på att blogga och framförallt FOTOGRAFERA!! Förra sommaren, sommaren innan dess och förrförra sommaren tog jag hur mycket kort som helst med min systemkamera och la upp här. Men denna sommaren, när jag t.o.m köpt mig en ny goding, har jag knappt tagit några bilder alls! Men hur mycket enklare är det inte att bara ta upp sin iPhone och fota? Ahja, får väl helt enkelt skylla på lathet...
 
Angående mitt bloggande så är det helt enkelt så att jag inte haft någon lust. Det är ju dessutom inte så många dagar kvar på sommarlovet så vill ju ta vara på tiden. Helt sjukt att dessa nio veckors lov snart redan är slut?!?!
 
Ovan har ni några bilder över vad som hänt det senaste; Jag har klippt mig, varit ute på sjön i det fina vädret (som nu har försvunnit), jag hade en rolig kväll med en hel del kompisar som tyvärr slutade mindre bra... Och både igår och idag har jag varit ute och ridit på en av pappas travhästar. Förstår inte riktigt hur jag kan rida så sällan som jag gör när jag har hästar hemma liksom, haha! 
 
Ojoj, vad mycket text det blev nu då. Fast man kan ju säga att jag hade ju lite att skriva ikapp! Meeen jag lovar er, mina trogna läsare, att jag ska bättra mitt bloggande och fylla inläggen med bilder från systemkameran och INTE från iPhonen! 
 
KRAM. 
 
 

Lexington

Denna fina Lexingtonjacka blev min nu i veckan. Ser fram emot att använda den nu framåt hösten när det blir lite kyligare ute.


En dag på sjön

 
 

Nyklippt

Har frågat Wictoria ett bra tag nu om hon skulle vilja och våga att klippa mitt hår. Hon har länge varit tveksam men idag så äntligen! Eftersom det var typ första gången hon toppade håret på någon så var det allt lite nervöst. Först sa jag att jag bara ville toppa 1-2 cm, men sedan sa jag till henne att ta lite till. Och ta da, resultatet blev ju superbra!!! Fattar inte alls varför hon var osäker på att göra det! 
 
Nästan allt det fula slitna är borta nu och håret känns sååå mycket fräschare! 
 
Före/Efter 

RSS 2.0