Glad Midsommar!

Jag önskar er en fortsatt fin midsommar och en härlig helg!

Svar på kommentar

Skorna kommer från Bianco!

Foton från torsdagens festligheter


My beautiful friends and I


Sommarlov, shalalalala!

Jappjapp, då har man äntligen gått på sommarlov!

Dagens skolavslutning blev sorgligare än vad jag hade förväntat mig. Allt slutade med att i stort sett alla i klassen grät och kramade om varandra eftersom vi nu splittras upp... Min góa klass, kommer sakna er såååå!!

Igår var det avslutningsfest för alla nior på skolan och det var hur kul som helst! Vi åt god mat, spexade och dansade som aldrig förr! Alla var så uppklädda och fina! Bilder från gårdagen kommer nog upp här på bloggen inom kort!

Här får ni några bilder som jag tog med iPhonen både igår och idag! Kram på er!


'


Att jag alltid ska lyckas!

Då lyckades jag skriva ett stort fel igen när jag mobilbloggar! Det ska ju såklart stå 9 VECKORS sommarlov, inte 9 månader... Så typiskt att det inte ska gå att ändra när man bloggar på iphonen. Ahja, så kan det gå! ;)


Älskade, om denna kärlek bara finns i mina drömmar, väck mig inte.

Hej mina fina! Ni får ursäkta mig för den extremt dåliga uppdateringen, men jag glömmer tyvärr bort bloggen ibland...

Jag ville bara visa att jag lever och berätta att jag mår fin fint! Livet rullar på och det är mindre än en vecka kvar tills sommarlovet och jag får då äntligen sluta nian!
Det är verkligen en underbar känsla att jag nu gjort klart allt plugg i grundskolan och får nu cirkus 9 månaders vila innan allvaret på gymnasiet börjar!

Den senaste tiden nu när jag inte har bloggat har det inte hänt något speciellt. Jag har bara pluggat på det sista i skolan och umgåtts med fina vänner. Och så har jag såklart gosat med mina små söta kattungar som bara blir större och större för varje dag som går!

Denna helg har hittills varit riktigt bra! Igår var jag med ett härligt gäng vänner och idag jobbade jag. Imorgon har jag ännu inget speciellt planerat. Är det fint väder drar jag nog ut på en ridtur!

Godnatt på er, vi hörs!


Mina små söta


Summer? Yes please!


Ladybug


Äntligen!

Ja, då har jag äntligen fått hem skorna som jag ska bära på niornas fest och många fler tillfällen framöver! Åh så fina de är!


RSS 2.0