Spring


The xx - Intro

Fotograf: Jag
Redigering: Jag
Slutartid: 1/640
Bländare: 6.3
 
 

Just nu

 
Sådana här bilder har vi väl inte fått nog av än på varken bloggar eller Instagram? Haha... 
 

D-d-dance

Sport-bh Stay in Place // Topp Ginatricot // Tights Nike // Skor Nike Air max 
 
 
Iklädd detta drar jag snart iväg för att dansa Feminine Vibe en timme! Angående bild nr.2 så förstår jag knappt själv hur jag lyckades, har blivit stel som ett kylskåp det senaste, haha. Ha det bra gott folk! 
 
 

Bäst

Kan inte säga annat än att denna helgen ägde. I fredags var det maskerad och jag hade hur kul som helst. Och igår var det födelsedagsfest för min klasskompis Emil och två vänner till honom. Kvällen ägde och jag kan inte säga mer än att jag har världens absolut grymmaste vänner.


Dubbelt upp


Sänghimmel m.m

 
Fick idag hem paketet med lite ny inredning till rummet som jag beställde i söndags! I paketet fanns det en sänghimmel, en sängkappa och ett kuddfodral. Så direkt när jag kom hem pysslade jag med allt och satte upp sänghimlen. Här ovan har ni resultatet, visst blev det fint?! Kram på er 

Uppdaterad design

Jappjapp, som ni ser så har jag uppdaterat utséendet här på bloggen men ny header, bakrund och rubriktext. Headern är tillfällig (vilket jag säger varje gång ändå sitter den där i flera månader) men jag ska byta till en lite fräschare och roligare när jag samlat på mig lite mer bilder. Så om bloggen skulle se lite knasig ut i designen så är det bara jag som fixar och trixar lite! 

I vårsolen

Tillbringade eftermiddagen i solväggen tillsammans med boken Catching fire (sjukt bra bok) och bra musik i lurarna.

Införskaffade mig även ett par nya svarta jeans från dr.denim idag efter skolan, ett köp jag är mycket nöjd över!

Imorgon ska jag trotsa min förkyldning och dra ut på en springtur, får se hur kroppen reagerar på det... Kram på er!


02042013

Collage gjort av mig - bilderna kommer från Weheartit
 
Har nu varit sjuk sedan i torsdags och fick även stanna hemma idag från skolan, första dagen efter lovet. Trots min kraftiga förkyldning så hade jag en rolig påsk tillsammans med några vänner. Idag på eftermiddagen har jag börjat att känna mig bättre så imorgon kan jag förhoppningsvis gå till skolan. 
 
Försöker finna lite lycka genom att kolla bland fina bilder på weheartit vilket faktiskt hjälper. Blir samtidigt riktigt sugen på att själv dra ut och fota nu när vi fått så fint vårväder. Får försöka hinna med att ta med mig kameran ut en sväng imorgon. 

RSS 2.0