Så lycklig


Kan inte beskriva lyckan och framför allt lättnaden när köribspektören sträckte fram handen och sa "Grattis till körkortet". Gjorde teoriprovet i måndags och körprovet idag på morgonen. Har nog aldrig varit så nervös som idag, haha... Så min eftermiddag spenderades givetvis bakom ratten då jag äntligen fick köra helt själv! 

iPhone 5s


Idag var det dags att förlänga mitt abonnemang som tar slut om ett par dagar. Samtidigt sa jag hej då till min trogna 4s efter två år, och en rejält sprucken skärm, och bytte upp mig. Med mig hem följde nämligen denna fina 5s i guld. Måste även se till att skaffa ett ordentligt skal/plånbok till min nya så den inte slutar som den tidigare iPhonen. 

18 bast

I söndags var det äntligen min tur att fylla 18 år. Men firandet började inte där utan i lördags. Jag åkte hem till Nicoline på lördagskvällen efter jobbet i tro om att jag skulle ha myskväll där och att hon skulle fira mig i förskott. När jag anlände till hennes hus kom misstankarna om något annat då det låg cyklar utanför huset och min kompis bild stod där. När jag öppnar dörren till hennes hus står alltså alla mina närmsta vänner i hallen och skriker GRATTIS!!! Min kompis hade alltså ordnat en överaskningsfest och där står jag helt chockad och skakar i hallen och försöker förstå detta?!? Och alla där har alltså vetat om detta i nästan 1 månad utan att jag har märkt ett skit?? Ja herregud, kvällen var sanslöst grym och vid tolvslaget då det blev 23 februari blev jag infirad med en champagnedusch, helt galet. Utan tvekan den bästa festen någonsin och jag är så otroligt glad över att ha så fina och underbara vänner. Nicoline hade även specialbeställt den fina tårtan som var hur god som helst! 
 
Igår, söndag, på min födelsedag blev jag firad av min familj och släkt. Vi åt god mat, efterrätt, jag öppnade alla presenter och bara umgicks helt enkelt. Fick så otroligt fina saker av alla, både vännerna i lördags och släkten igår. 
 
 
 

2 dagar till 18


Fick denna fina 18-årspresent i förskott av min underbara moster. Då hon inte har möjlighet att fira mig på söndag när jag fyller år så var hon istället här i onsdags. 

En bamsestor bukett tulpaner, geléhjärtan och brittiska pund till Londonresan kunde varken bli bättre eller mer klockrent, tack finaste du. 

Juicy Couture

 
Fick denna superfina och sjuuukt sköna mjukisdress från Juicy Couture i present av Erica och Mats som varit i USA. Man kan väl säga att jag i stort sett lever i den nu på sportlovet. 
 
På tal om sportlov så har jag hittills inte gjort något speciellt. Då jag snart fyller 18 är det körkortsplugg och övningskörning som jag lägger den mesta tid på. Idag vid 12 ska jag ta bussen in till stan och träffa Wictoria. Imorgon har jag bokat körlektion tidigt på morgonen och tänkte dra till friskis och träna efter det.
 
Ni får ha det så bra så hörs vi, kram! 

B&W

 
En sådan kväll som man dammar av den aldrig använda polotröjan, kletar på läppstift och sedan redigerar bilderna en evighet i PS för den perfekta svartvita effekten, haha... 

Mellis
Två goda och lätta mellanmål (tips!!) från de två senaste dagarna! Gårdagens bestod av en fruktsallad på äpple, banan, kiwi och mango. Idag efter ett gympass blev det 250 g kvarg (med en skvätt hallonsaft i), avokado med lite salt och ett glas vatten. 

Den senaste tiden har mina matvanor blivit betydligt bättre! Jag försöker varje dag hålla en jämn sockerkurva genom en stadig frukost, lättare lunch (beroende av skoldagen), middag och ett nyttigt mellanmål där i mellan. I och med att jag börjat träna betydligt mer nu, ungefär 3 dagar i veckan på friskis + dansen, känner jag mig betydligt piggare än innan. Förra halvåret var det riktigt jobbigt att ta sig till gymmet medans det nu är veckans höjdpunkter! 

Götet


Var i Göteborg idag tillsammans med min bästa Wictoria. Med mig hem fick jag kappan på bilden ovan, den är från VILA och kostade ynka 349kr. Längtar så tills vädret blir mildare så att jag kan börja använda den!! Köpte även väskan, från Missäy, och även den var billig, 159kr för att vara exakt. 

RSS 2.0