Tidinställt inlägg



Heeej!
När vi läser detta så sitter jag förhoppningsvis på planet eller så är jag redan framme i Egypten.
Nu väntar en veckas underbar semester. Ha det så bra så hörs vi någon gång i veckan ! :D





Första advent!








Packat & klart!


Handbagaget & resväskan.

Hallå där!
Packade klart resväskan för inte så länge sedan. Packningen har gått bra, har nog tagit med mig lite för mycket men då har jag mycket kläder att välja på ;) Har även lagt in mycket ny musik på mobilen så man överlever (Y)

Jag ska somsagt åka till Egypten imorgon (söndag) och kommer hem nästa söndag. Jag kommer småblogga några gången i veckan. Jag lovar att ta massa foton som ni kommer få se när jag kommer hem! Jag ska snorkla så undervattenskamera ska med såklart.

Nu väntar sängen, åker hemifrån runt 8 imorgonbitti, planet går ca 13.00 från landvetter. Men ni får ha det så bra så ses vi när vi ses. Bloggar om jag hinner innan vi åker imorgon.

Pussgodnatt, ha det super bra nu! :)





L Ö R D A G


Nu är det inte långt kvar!

Hej på er!
Vaknade för ett tag sedan. Igår var jag ju på brandkårsdiscot med brudarna. Det var fett kul! :D Fast mot slutet blev bara musiken dåligare och dåligare så då tröttnade man... Jag, Lisa, Sanna & Ellen satt och dunkade bättre musik i bilen påväg hem x'd Skaffade inget haff om ni undrar ;)

Just nu ligger jag i sängen och har fett ont i fötterna från igår efter allt dansande ^^

Dagens planer: Åka hem till mammas kille och träffa han & hans barn och käka god mat.
Sedan blir det att köpa lite mer produkter till semstern, undervattenskamera bl.a.
Måste även skicka in två uppsatsen via mail till min sve/eng lärare.
Resten av tiden blir till att packa, för imorgon åker vi! :D





I gotta feeling that tonight’s gonna be a good night


bjuder på en lagom smaskig bild tagen av mig på mig såklart ;)

Snart drar jag, Sanna & Ellen hem till Lisa och där ska vi göras oss iordning till ikväll. Det är brandkårsdisco som gäller ikväll! Detta ska bli fett nice :D

Vi hörs när vi hörs, puss! ♥





It isn't always that easy



Gosh vad jag saknar sommaren!

Hej!
Smärtan runt lungorna har blivit värre trots smärtstillande. Drar mig mot sängen nu utan att ha gjort bokredovisningen eller uppstatsen... Men det är inte lätt när man har ont i hela högerpartiet av överkroppen. Får prata med min lärare imorgon om det för jag har verkligen mått skit. Började gråta förut för att det gjorde så ont när jag reste mig och snyftningarna gjorde så jävla ont i lungorna så jag visste inte vart jag skulle ta vägen!

Går iallafall och lägger mig nu. Hoppas på att det blivit bättre imorgon för då är det Brandkårsdisco som gäller, det ska bli kul att träffa massa folk! :D

Godnatt, sov gott allihopa!♥






Inte långt kvar...


gammal bild !

Hallå där kött & blåbär!
  Nu är det så att det bara är 3 ynka dagar kvar tills att jag dra till Egypten en vecka ! :D

Denna dag har inte varit särskilt speciell förutom all snö som yr ute! Har fått mycket komplimanger om mitt hår idag, det gillas ;) Efter skolan ringde mamma till jouren för jag får ont i brösten och i lungan när jag andas helt normalt, men sköterskan sa att det var någon muskelsammandragning efter den hostan jag hade förra veckan.

Senare åkte jag och mamma hem till pappa där jag hämtade min stora resväska & så fick jag 200 kr av pappa till resan :) Ska kanske börja packa lite smått senare när jag pluggat hypermycket! Jag ska skriva en bokredovisning på engelska och renskriva ett argument ikväll.
Kommer typ dö... Wish me luck! :)






You’ll always be my hero, even though you lost your mind.


från We♥It

Hellü!
Har pluggat lite spanska nu och ska alldeles snart sova. Imorgon är det en ny dag, med antagligen ännu mer snö! -.-' Får väl hoppas på att bussen till skolan inte är inställd.

Godnatt snygga & fula!





Back to blond!



Hej i snön!
Nu är det så att jag har spenderat 3 ½ halv timma hos hårfrisören. Jag har klippt bort det slitna, tunnat ur, fixat luggen och slingat håret blont! Det blev inte riktigt så blont som jag ville ha det men mitt hår var så slitet så det var ingen bra idé. Men håret har en mer naturlig ton och det är bra! Sen kommer ju håret blekas jättemycket i Egypten.
Har även köpt ett nytt riktigt bra värme skydd, "After party" från Bed Head så nu kommer jag hålla håret lite friskare :D

Måste kila nu, ska äta. Ses senare!






Hot & Dangerous


Bjuder på en bild på hur min riktiga hårfärg ser ut, innan jag började färga det brunt. Ca 2 år gammal bild...

Hallå hallå!
Idag efter skolan gick  jag och ellen med lisa i snöovädret till musikskolan. Lisa spelade gitarr i 20 min sen följde vi med henne till Salong Axelsson. Där skulle Lisa toppa håret och slinga blont. Detta gjorde hon och detta tog nästan 4 timmar! Och under dom timmarna höll jag och ellen henne i gott sällskap. Reslutatet blev riktigt bra! ;d Hon hade samma hårfärg som mig innan, fast en aning ljusare. Både jag och lisa är ju blonda från början så vi slippet fula utväxter och missfärgningar ;)

Imorgon ska jag utsätta mig för 4 timmar om inte mer hos frissan. Jag ska toppa, tunna ur, fixa luggen och slinga massor av blonda slingor. Det bästa är att nästa vecka som jag ska spendera i Egypten så kommer håret blekas ännu mer och bli blondare (y' ;)

Ahja, ska fortsätta plugga nu medans snön yr något fruktansvärt utanför. Ha de!





Snö, igen -.-'


Gammal bild men så ser det ut utanför huset, om inte värre, nu också...


Nemen hej på er!
Ja, då var det snö i Vinninga och Lidköping igen då. Får väl se hur längde det är kvar denna gången. 

Dagen i skolan har inte varit speciell förutom att vi hade dans på idrotten, jag är verkligen BÄST på att dansa, så är det bara! ;) Efter skolan gick jag hem till morfar och käkade lite och fick 500 kr av honom att ha på semstern.

Ja just det! Jag har ju glömt totalt att berätta detta!
På söndag åker jag och mamma till Egypten i 1 vecka och bara har det gött! Kommer lägga upp ett videoinlägg någon dag i veckan och snacka lite mer om det :D


Ska plugga SO nu, har prov på det imorgon, och kanske städa rummet också för det ligger kläder överallt -.-'

TTYL






Monté







Gabriella är hon med röd hjälm.




Älskar bilden





Avslutar med ett par oseriösa bilder ;)

Gabriellas blogg hittar ni ->här<- 





Gbg




Hej allihopa!
Är hemma nu efter en lång kall dag i Göteborg på Åby travbana. Vi åkte vid halv 10 och kom hem vid 17 ungefär. Gabriella kom 8:a i montéloppet, men det var hennes andra lopp hitills så hon gjorde sitt bästa. Jag tog massor av snygga bilder på henne. Dom kommer i ett separat inlägg.

Nu väl hemma i vinninga sitter jag framför datan och dricker en stor kopp med varm O'boy! (Y)





We are born to win



Godmorgon på er!
Vaknade för en stunds sen och sitter just nu och äter lite frukost. Ska snart göra mig iordning lite sen kommer pappa och hämtar mig. Jag ska hänga med som fotograf till Åby travbana i Göteborg och fotografera när min syrra tävlar i monté. Får ta på mig många lager kläder för att jag inte ska frysa ihjäl.
Men måste dra nu så jag hinner. Vi hörs senare!






S A T U R D A Y !

bilder från igår ;)

Oscar & Jag

Hahah, Alex & Lisa

Oscar, Bea & Felicia

Hahah, vackert ;'d

Suddig bild på nästan hela gänget (;

Oscar & Lisa är försöta !

Hahah, Victor, The Ladies man ;d

Snyggare går det knappast att bli (;

Felicia! <3

^^ <3

Schteek!

sött :3


Tja!
Tänkte berätta lite om gårdagen och denna lördag som har varit awesome! :D

Igår (fredag) efter skolan hängde jag med Felicia hem och lite senare gick vi hem till Beatrice. Där gjorde vi iordning oss lite sen stack vi iväg och träffade lisa, victor, felix, alex, oscar & Immad och käkade pizza med dom. När vi ätit oss mätta gick alla hem till Victor och kollade lite på Idol. Sedan gick alla hem till Beatrice, där lyssnade vi på musik, dansa, flumma, spelade Sanning eller Konka och massa mer. vi hade sjuuukt kul! Det tog massor utav kort hela kvällen hos Beatrice. Runt 23.30 så stack alla hem förutom jag som sov över där inatt.
Bilder ovan är från igår. 

Idag var jag och Bea med Jocke & Jocke och chillade. Vi lekte även kurragömma x'd Hahah, jag ägde på att gömma mig! ;)

Sen vid halv 7 så kom mamma och hämtade mig och nu sitter jag här i Vinninga och kan inte hitta på något för imorgon blir det att gå upp tidigt! Jag ska nämligen följa med till Göteborg och fotografera min "låtsas" syster gabriella när hon ska tävla monté på Åby travbana :)

Ska väl fortsätta att gloo på datorn samtidigt som jag vet att folket jag var med igår är hemma hos Beatrice och har sjutk kul utan mig. It sucks!






If I had you



Hej!
Pallar inte blogga idag. Är fett trött, vi ses imorgon hoppas jag. Puss!♥






Our last Goodbye...


Oredigerad.

Dags att sova för mig nu efter att ha duschat och sedan pluggat spanska hela kvällen. Håll tummarna nu att det går bra på provet för mig imorgon! Kan ju alltid hoppas på det bästa ;)

Sov gott så hörs vi antagligen imorgon. Puss!






I feel a little bit better



Hej, hej!

Kännde mig lite bättre idag så jag har varit i skolan.
Efter skolan hade jag inget att göra så jag hängde med Sanna och Emma till Idrottenshus och kollade på deras innebandyträning, kul faktiskt :)

Har varit hemma i 40 min ca och har suttit lite vid datorn. Nu ska jag ta en "snabb" dusch som är ca 20-30 miuter för min del. Det är ju så sjukt skönt att bara stå i duschen med jättevarmt vatten som bara spolas över kroppen, och så får man tid att tänka när man duschar länge också, som om tiden står still... ^^

Ahja, nog talat om det, ska duscha nu så jag hinner plugga till spanskaprovet som vi har imorgon.. Har inte pluggat något alls, inte bra :/





Dunderförkyld



Hej på er!
Jag är fortfarande väldigt förkyld så det blir dåligt bloggande för tillfället. Kunde knappt sova inatt p.g.a feber (frossa), en hals som var svullnare än någonsin och både rinnade och täppt näsa så jag stannade hemma från skolan idag. Rätt självklart eftersom jar mått jättedåligt hela dagen, hatar verkligen att vara sjuk!

Kommer kanske inte blogga lika ofta nu när jag inte är frisk, hoppas ni klarar er ändå :)
Ni får ha det bra, så hörs vi. Puss! ♥





Godnatt på er!


Bjuder på en schteekhet bild! :cool: 

Nu ska jag försöka sova med svullen hals & übertäppt näsa. Får se om det blir skola för mig imorgon...
Ha det bra så ses vi imorgon sötnosar! ♥





"vinter"+förskyldning=über sjuk -.-'



Hej!
Jaha, då har man blivit rktigt förskyld, inte alls kul. Täppt i näsan, ont i halsen och också hosta, uussh!

Fast förskyldningen så var jag med på dansen som vi hade på idrotten. Idag dansade vi först HipHop och sen på slutet någon slags jazz. Riktigt kul var det!

Efter skolan idag så tvättade jag av mig sminket, tog på mig tjocktröja och la jag mig direkt i sängen och somnade, vaknade vid kvart i sju nu på kvällen men är fortfarande lika trött. Det känns som om jag åkt på en riktig dunderförskyldning! :(

Nu har jag iallafall vaknat och ätit lite och ska börja  plugga lite smått.
Vi hörs senare!♥





Gustav 4 år!

Bilder från min ursööta kusin Gustavs kalas! :D


Gustav!

Hans bror, min kusin, William (;











Gurra med sitt nya Nintendo dsi xl som han fick i födelsedagspresent ;)

Haha, busungar!

Min vackra mormor!

Hahah





Faller jag nu går jag sönder


bjuder på ett egopic

Hallå snyggingar!
Har kommit hem till vinninga nu efter en helg hos pappa. Igår hjälpa jag till i köket på pappas pub och tjänade 400 kr, rätt chill faktiskt ;) Tur att en som heter Lisa var där också och hjälpte till, då gick tiden fort för vi skämtade mycket.
Idag har jag varit på kalas hos mina kusiner, söta Gustav fyller 4 år! Vi hade jätte trevligt och jag tog lite kort också. (Bilder kommer).
Har även firat min pappa idag eftersom det är farsdag. Han fick 2 trisslotter bl.a, hoppas han vinner lite cash.

Ska jag gå och hämta glass i frysen nu för jag har fett ont i halsen, håller på att blir sjuk... :(





En kärlek så varm utan den vilket öde




Hej igen allihopa!
Lördag idag somsagt och gårdagen blev riktigt lyckad!

Tänkte berätta om resten av helgens planer. Vid 3 tiden så kommer min morbror hit så åker jag med honom hem till min pappa så jag ska ta något att äta nu sen packa ihop lite smått. Ikväll har pappa en bokning på hans gårdspub så då ska jag hjälpa till i köket och tjäna lite extra cash, det kan behövas för jag är rätt pank för tillfället. Kommer väl jobba på puben mellan 15 och midnatt senast så på det tjänar jag ungefär 360 spänn, inte illa! ;d

Imorgon är det farsdag och barnkalas som gäller! Min lillkusin Gustav fyller år så då blir det kalas. Sen ska jag även fira min pappa också såklart :)

Men nu måste jag kila, vi hörs när vi hörs! ♥








My friends Are awesome !

Heeeej! Det är lördag & äntligen helg!
Fredagen efter skoltid var underbar! Först träffade jag, Lisa & Ellen en gammal klasskompis som vi inte träffat på år ;d

När han var tvungen att dra hem så tog vi en buss hem till Vinninga, där träffade vi skönt folk och stod ute och snacka med dom i kylan i över 1 timma x'd

Vid halv åtta skulle killarna hem så då stack jag Lisa & Ellen hem till mig för att kolla på idol, men vi satt mest och snacka och tog massa kort så det blev inte att vi kollade så mycket på idol ;p

Sen vid nio tiden gick vi ut för att möta Jacob och så hänge han med hem till mig. Vi skratta väääldigt mycket, snacka och kollade på skräckfilmstrailers som var fett läskigt!

Dom drog hem sen vid 23.40 och då var jag väl vaken lite till, sen somna jag med datan i knät och vakna av att den for rakt ner i golvet, inte bra...

Tack för en sjukt awesome Fredag allihopa, ni är underbara ! :D

Här kommer bilder på mig, Lisa, Ellen & Jacob när vi var hemma hos mig ;)
Vi bjuder på dom!

Ellen, Lisa & Jag

Hahah, jag & lisa är som vi är (;



Ellen & Lisa





Haha, ah...

OLLE ! ♥

Sötnosar!

Hahah x'd

Ibland är man faktiskt lite söt ^^







Vi ÄR söta

Jacob ^^

Hahah, den bjuder vi på! ;'d





I'll be back!




Hej! Vill bara informera er om att jag fortfarande lever!
Har en liten paus från bloggen för tillfället p.g.a. att vi har otroligt många prov på så kort tid just nu.

Bloggar så ofta som jag kan. Ha det bäst! :D





Plugg, plugg, plugg


bild från igår.

Hejsan godingar!
Kom hem för inte allt för länge sedan från stan och har hoppat i mjukisbyxorna. Nu ska jag tvätta bort sminket, sen är det bara att börja plugga! Har prov på NO på fredag, SO V.47 och ett stort Eng prov V.48. Men det är bara att göra det man ska och se fram i mot ett underbart Jul-lov! :D


Ska nog fixa lite varmchoklad nu när det är kyligt ute. Vi ses!♥






Snö, massor av snö!




Utanför vårat hus just nu!

Hallå där!
 Måste bara berätta att det har kommit sjukt mycket snö här  i Lidköping över natten + att det fortfarande snöar och blåser sjukt mycket, man blåser nästan omkull!

Nu är jag iallafall hemma efter att blivit mulad av en sjukt omogen kille -.-'

Snart ska jag och mamma åka in till stan för jag ska hämta ut mina inlägg som jag har till mina skor eftersom jag har problem med mina fötter och knän (är tyvärr plattfotad :(   

Bloggar mer när jag kommer hem för nu måste vi dra!




Har det kommit mycket snö hos er?


Ellen


Suddig men ändå sjukt fin!








Kolla hennes blogg ->HÄR!<-






So close, yet so far away

























Back to reality



Hallå godingar!
Då har jag överlevt första skoldagen efter den underbara lovet. Uush, vi hade flourlackning idag, fy vad det smakar illa!

När vi hade gått av bussen i vinninga när vi skutat såg vi att det var en sjukt fin solnedgång. Skumt ändå att solen gick när redan vid 4 :S

Ahja, jag och Ellen sprang hem och hämtade våra systemisar så gick vi ut en sväng och fotograferade. Massor av fina kort blev det. Dom kommer väl upp på bloggen.

Men nu ska jag käka. Puss!♥





Vi flyger utan vingar



Morsning Korsning!
Dagen förstörd idag. Vi ska vara i kyrkan i sex timmar (15-21) med konfan. Fyfan säger jag bara! Sista dagen på lovet och man måste göra detta. Hoppas det är roligt annars ska jag, Ronja & Ellen hjälpa varandra att spika upp oss på korset x'd

Idag skulle jag egentligen fotograferat en häst till en kalender men vi får väl se hur det blir med det. Vi hörs senare!





Det är så logiskt alla fattar utom du...

...du har inte en aning, att jag tänker på dig precis just nu.



Hej där ute i natten! Jag är, som dom tidigare nätterna, en riktig nattuggla som är vaken fast klockan är mer än halv 4 på natten...

Kvällen hos min moster m.fl var trevlig. Vi åt god mat och jag och Elin spenderade resten av tiden till att flumma och kolla på film :)

Ska väl kanske kolla på en film så man somnar.
Pussgodnatt på er! ♥



Man lär sig av sina misstag.






L Ö R D A G


reprisbild

Hejsan mina bloggläsare!
Lördag idag och eftermiddagen tillbringades med min kompis Jacob (a'
Resten av kvällen har jag spenderat hemma hos min moster med trevligt folk. Just nu sitter jag och Elin och äter en mycket god äppelkaka :D

Vi ses ! ♥





SVAR!




Hej! Jag har en NIKON D3000, en mycket bra kamera :D


Foto: Frida Toreborg.
På bild: Jag med min kamera. 




 


Pictures from yesterday




Söta Frida.






























People protect what they love.

What will you protect?



Hej!
Förlåt för att jag inte skrev något i bloggen igår men jag och Nicoline var på en Tjejdagen på Sockerbruket. Först var det en föreläsning med Doreen Månsson, jättebra var den! Sedan minglade vi runt bland godisskålar, vänner, fick håret och naglarna fixade och gjorde massa mer "tjejsaker"! Vid sjutiden då det var slut fick alla med sig en goodiebag hem och sen åkte vi hem till mig och Nicoline sov över här i natt.

Idag har jag tillbringat dagen med Frida m.fl i stan. Jag och Frida var ute en stund och fotograferade, bilderna kommer i dagarna.


Nu ska jag fortsätta kolla på Scream 2 och hämta mig min B&J's Fish Food i frysen och bara ta det lugny!


P.S, tycker det är sjukt dåligt och tråkigt att Geir blev utröstad ur Idol!




För dig ska jag göra det tusen gånger om



Hejsan!
Har väl inget speciellt att säga.
Tänkt gå ut i köket snart och ta en skål chockladglass, det var sjukt länge sedan som jag unnade mig något gott :P

Ahja, morgondagens planer är bestämda. Jag ska vara med Nicoline som jag inte träffat på sjukt länge. Den fuskisen kom hem idag efter att varit i spanien ett bra tag så hon lär ju va brun ;) Vi hörs när vi hörs !





I'll never be the same If we ever meet again


nytagen bild (:



Tjena snyggingar!
Kom hem för inte så länge sen. Hade nämligen träff med konfan idag. Vi kollade på film, Radio rättare sagt. Den var sjukt bra! Det var även jätte roligt att få träffa tjejerna som jag inte träffat på ett par dagar :)

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen blir det god mat lagad av min underbara mamma!

Skriver mer senare..♥






Your love is my drug



Haha, Godmorgon på er! Eller ah, kanske lite sent att säga godmorgon men skitsamma.
Har börjat dagen med lite skön musik. Snart ska jag göra mig iordning och dra iväg till Skövde för att köpa skor.

Ha en super bra dag! :D




Standing where you left me



Skulle dessa passa på mina fötter tro?

Ska nog ta och kolla på en film nu, och sen förhoppningsvis somna. Duktig som jag är så brukar jag oftast somna när jag börjar kolla på en film så här dags (y)

Imorgon drar jag och mamma in till Skövde, jag ska nämligen köpa ett par höst/vinter skor. Har tänkt mig något i stil med den på bilden ovan. Men vi får se ;)

Hörs imorgon när jag vaknat. Puss godnatt! :)




klar!


vi bjuder på den ! ;d

Så, då har man städat klart rummet. Eller ah, var klar för en stund sedan men fastnade framför tven.
Nu ska jag bara fortsätta slappa resten av kvällen och vara social på skype. Ska nog ta och göra en micromacka också, bara för att mysa till det lite extra :) 

Vem vet, vi hörs kanske senare.





städning !



Hejsan, har precis plockat i ordning på mitt rum nu och lagt in alla kläder, som låg uspridda i rummet, i tvättkorgen eller i garderoben. Nu återstår bara dammsugningen och att skura, vilket jag inte är säker på än. Ahja, får väl ta och fortsätta nu så jag blir klar idag. Puss!♥





Golden

Alla är helt oredigerade.









bokeh









We R Who We R


Foto: Jag. Själv är jag riktigt nöjd med detta foto!

Regnet fortsätter att ösa ner ute, och jag sitter för tillfället i min säng under täcken och försöker att inte frysa ihjäl. Har höjt tempen på elementet rätt regält nu så det kommer nog vara som en bastu i mitt rum snart ;)

Jag ska ta mig något att äta snart, sen ska jag börja att städa mitt rum. Det är ett faktum att det verkligen behövs, i övriga lägenheten också.
Så skriver mer senare!♥





Min söta "lilla" hårboll till katt ♥













"Modell": Guldus, min katt
Fotograf: Jag©





Ussh, dåligt väder idag


bjuder på ännu en söt bild med mig och min katt.

Hej där!

Kom nyss hem
efter ha varit inne i stan en sväng med pappa. Har nämligen varit hos ortopeden, ska få nya inlägg till skorna som är till för mina fot & knä-problem.

Snart, efter att mamma gjort i ordning sig, ska vi två åka till Götene och göra något, vet inte vad. Vi får väl se vad som händer senare, det är ju så sjukt dåligt väder.

Vi hörs senare!





eleven o'clock


oredigerad, tagen vi 5 i eftermiddags.


Hellu, är hemma hos min mamma nu, eller ah, har varit det rätt så länge nu men har inte orkat uppdatera mig förens nu. Kvällen har spenderats framför tven med mamma och vi har också ätit god mat ! :)

Nu får vi se vad som händer resten av kvällen, klockan är ju somsagt typ elva. Lägger kanske upp lite bilder som ni inte fått sett än ;)






On my way


Tagen idag.

Heej!

Sitter i soffan nu och ska snart gå upp till mitt rum och packa ihop mina saker. Sedan skjutsar pappa hem mig till mamma.

Dagen blev inte särskilt speciell, har varit ute och fotograferat lite, på solnedgången och så.

Men nu ska jag kila upp och packa så det blir klart.





1 November



Ny vecka, ny månad, ny tag!


Och det är HÖSTLOOOV, wiieh! :D

Godmorgon på er! Har ännu inte börjat de nya veckan, månaden och höstlovet på riktigt än, utan jag sitter fortfarande i sängen och nördar datorn.

Inga speciella planer för dagen hitills än, förutom att jag ska äta frukost, duscha och fixa mig. Vi får väl se senare vad som händer idag. Vädret här är väl inte det bästa, gråmulet är det idag :/

Men nu ska jag tvinga mig upp ur sängen!
Skriver senare :)





Godnatt!



bilden är söt fast jag inte har något smink och att min hämska utväxt syns.

Detta får bli allt för mig för idag. Imorgon är det måndag & då börjar höstlovet på riktigt! 

Jag har borstat tänderna, bytt till pyjamas och krypit ner i sängen och ska nog kolla på en film :)

Ses imorgon!





RSS 2.0