He got that super bass

HejsanSvejsan! Som vanligt rullar dagarna på i samma spår utan någon vidare annorlunda förändring. Men denna dag gjordes lite bättre när jag idag hängde med Felicia hem efter skolan. Vi käka toast, drack o'boy och hade det allmänt trevligt. Efteråt gjorde vi oss iordning och sedan stack vi vidare till dansskolan och dansade 1 timmes Feminine Vibe till låten Super Bass, löööve it!
Vad händer just nu? Som vanligt, spelar jag lite gitarr och ska snart tvätta av mig sminket och borsta tänderna. Nattinatti!

Those moments


One life and I'm gonna live it right

Förlåt för den kassa uppdateringen det sista men har haft annat för mig!
Idag rullade skolan på som vanlig förutom att vi åkte skridskor på idrotten och det var riktigt roligt! Ramlade bara en gång... Kvällen har jag tillägnat till att städa upp i mitt rum och nu det sista satt jag med gitarren i knät och har försökt mig på diverse låtar. Vem vet, blir någon låt riktigt bra så kommer det kanske upp här på bloggen, fast vi får se hur det blir med den saken! Ahja, nu är det sovdags, vi hörs imorgon, godnatt!

En lördagskväll

God kväll! Är just nu hos mysiga moster Linda som jag har tillbringat kvällen hos. Vi har ätit god mat och kollat på massor av filmer. Har även myst med deras goa hund Harry. Jag hoppas ni har haft och kommer ha en fortsatt fin lördag, kram!


If no one ever tried, we never would`ve known to fly

Hejhej! Hade ni en bra fredag? Det hade iallafall jag! Några vänner och jag var på De la Gardie på förmiddagen och hälsade på, sedan gick vi tillbaka till skolan. När vi slutade gick jag och skönheten på bilden ovan fram till stan där jag hittade ett plagg och en halsduk. På kvällen tog vi det bara lugnt hos Wictoria, åt god mat och kollade på OC. Imorses skulle jag och Wictoria åkt skridskor men det blev en långpromenad istället.
Vad som händer denna lördag är ännu inte planerat, men vi hörs senare!

Follow me!


'


x2


This is not a drive by

¡Hola amigos! Idag har det verkligen varit en lång skoldag, eller det har i alla fall känts så. Sista lektionen kollade vi på film och jag vet inte hur många gånger jag somnade till.
I skolan har vi fortfarande inte fått några läxor så det känns skönt att man bara kan ta det lugnt när man kommer hem. Så nu ska jag ta och kolla klart på Baksmällan 2, sedan blir det mat! Kram på er alla góa!

En favoritlåt just nu.

dance as if no one is watching you

Hej på er! Är verkligen helt slut efter denna dag. Sista lektionen i skolan var vi på badhuset, då skulle man livrädda en docka som känns som om den är tyngre än en själv så trodde att jag själv skulle drukna istället. Efter badet gick jag till dansskolan och hade en timmes varmt och roligt danspass. Nu dansar jag ju feminine vibe på tisdagar och mtv på onsdagar så det känns som om jag håller på att blanda ihop båda koreografierna... Men nu var maten klar så måste kila, vi hörs!

Önskar att du ville säga nånting, du säger ingenting

God kväll alla fina! Vilken bra helg jag har haft! Härligt sällskap, lugn & ro och idag var jag ute på en ridtur i snön. Kallt var det allt, men ändå väldigt uppfriskande! Nu laddar vi upp inför en ny skolvecka och förhoppningsvis blir det en bra vecka! Godnatt!

and at once I knew I was not magnificent



Hej mina fina!
Jag kom nyss ur duschen och ska snart börja göra mig iordning. Ikväll ska jag jobba på pappas restaurang så min lördag ser inte vidare märkvärdig ut. Annars har det inte hänt så mycket idag, förutom att jag vaknade upp och såg att det snöade ute, jag som ville ha vår! Hoppas ni får en bra lördag, vi hörs!

I heard that your dreams came true

Godkväll allihopa! Just nu sitter man som bäst i soffan och kollar på Little Miss Sunshine, otroligt mysig film måste jag säga! Efter skolan idag var jag ute och tog lite kort med Ellen, en av bilderna är den ovan. Tyvärr kom vi ut så sent så ljuskvalitén är inte den bästa... Men nu ska jag fortsätta kolla på filmen. Hoppas ni får en fin helg!

Dagens

Skjorta  H&M | Byxor Crocker | Halsband H&M | Armband Pandora


Cause you make my heart race

Hello folks! Kom hem från skolan för ett bra tag sedan och pluggar just nu spanska. Jag tänkte fixa lite käk nu, sen drar jag mig bort till Wictoria där vi ska plugga inför ett prov i No som vi har imorgon.

Igår var vi lediga från skolan på dagen och då passade jag och några fina vänner på att kolla runt lite på De la Gardie gymnasiet för dom hade öppet hus. Jag gick även in på H&M, där hittade jag en skjorta och ett halsband som fick följa med hem.
Vid halv fem-tiden var det dags att dansa åter igen. Efter det cyklade vi till vår skola där det också var öppet hus för elever i åk. 6 som ska börja där. Och efter den roliga kvällen så skulle jag inte alls ha något emot att ha en dag i veckan så vi är kvällstid i skolan!

Time to dance, yeah!

Hej på er! Kom hem från skolan för en stund sedan och ska snart fixa lite käk innan det är dags att åka iväg till årets första danspass, har verkligen saknat dansen så nu ska det blir kul att komma igång igen! Ikväll när jag kommer hem är det plugg som står på schemat. Vi hörs senare, ciao!

'


'cause i know how it usually goes

Hej godingar! Jag sitter för tillfället och pluggar lite och lyssnar på skön musik. Idag har det inte hänt så mycket förutom att jag var hemma hos Ellen en sväng direkt efter skolan. Innan jag går och lägger mig ska jag nog ta och kolla på ett avsnitt utav Pretty little Liars, har kollat på cirka 10 avsnitt i helgen och har fastnat för den totalt. Det är en serie jag verkligen rekomenderar! Kram

indescribably beautiful

Såhär fin solnedgång var det igår, obeskrivligt vacker himmel!

Tulpanens dag


'


Pink sunset

Två bilder från kvällens fotografering av den fina solnedgången, mer bilder kommer!

What doesn't kill you makes you stronger

Godkväll gott folk! Dagen har varit rätt lugn. Det enda speciella jag gjort var att jag var ute på denna fina häst på en ridtur men jag hann vara komma en tredjedel av vägen då jag mötte en stor älg och eftersom jag är lite smått rädd för älgar så vände jag om jag red hem igen, feg som jag är, haha... Nu kollar jag på gladiatorerna, den absoluta lördagsunderhållningen! Trevlig kväll på er!

Lite nytt

Detta är vad jag fick med mig hem efter en sväng på stan igår.
Ögonbrynsskugga från Make Up Store + borste
Mascara från H&M

Topp från H&M

Friday The 13th

Hej! Det är ju en så kallad otursdag idag men den har varit långt ifrån dålig. Hade en bra skoldag och rätt slappa lektioner. När vi slutat gick jag och Wictoria fram till stan där jag köpte mig lite saker, lägger kanske upp bilder på det. Vi tog oss även en god fika och sedan åkte vi hem. Nu ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, ska nog bara ta det lugnt eftersom jag är så enormt trött! Hoppas ni får en fortsatt fin fredag!



Motljus


For the price of a smile

Fin bild i repris, by W.

Hej på er! Hoppas ni har det bra?! Själv har jag det väldigt bra förutom att jag är så himla trött! Början på det nya skolåret började bra igår och idag fick vi sluta 3 timmar tidigare, riktigt skönt! Just nu kollar jag på Sveriges mästerkock och senare ska jag nog städa upp lite i mitt rum och sedan sova. Ha det bra!

P.S, nu kan ni följa mig på WeIt om ni klickar på länken till vänster i menyn eller här!

Back to reality, tomorrow

Godkväll! Idag var det sista dagen på lovet innan det är dags att återgå till verkligheten. Imorgon blir det att gå upp vid halv 6-tiden efter 3 veckors vila. Snön har även hittar hit till Vinninga igen så jag ska försöka hinna ut och fotografera lite imorgon efter skolan innan mörkret faller för på onsdag försvinner det vita vintertäcket igen i form av slask. Godnatt på er, hoppas ni har haft ett riktigt bra lov!

Through the good and the bad, still got love

Fräsch bild jaoo!
Heeej kompisar! Kom nyss hem efter ha varit på restaurang och ätit god mat. Vi firade nämligen min mormor och min morbrors födelsedagar! Nu ska jag gå hem till moster Linda en sväng och hälsa på. Ha en bra fortsatt lördag!

KommerIntePåNågonBraRubrik


Det skulle inte sitta fel med sommar nu!

Hej på er! Jag kom nyss hem efter att ha firat min låtsasbrors födelsedag. Han fyllde 13 och är nu tonåring! Resten utav kvällen vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, det är ju fredag så det är väl kanske något bra på tven. Annars tänkte jag kanske packa upp och testa symaskinen jag fick av min mormor i julklapp. Ha en bra fredagskväll góingar!

Mitt 2011, del 3

September



En månad där det inte mycket alls hände förutom att jag letade fram pappas gamla Levi's jeans och klippte shorts av dom och fick äntligen hem skolkatalogen!

Oktober



Skaffade Twitter, hösten kom och jag köpte mina väl använda Palladium och var ute och red på min fina polle!

November




Jag var barnvakt åt mina två galna kusiner. Hösten kom på riktigt och med första advent kom julkänslorna.

December









December var en händelserik månad! Den började med att jag var med och dansade i dansskolans årliga Jul-show. Första snön hittade äntligen hit. Jag färgade håret från blont till brunt/rött. Var med och sjöng i skolans fina Lucia-tåg. Det var dags för Lussebandy med skolan och våran klass var supernsnygga superhjältar, på bild ser ni Lisa! Äntligen var det dags för julavslutning och jag & några fina tjejor sjöng för hela skolan, sedan var det lov! Julen kom och den tillbringades med nära och kära sen var det slutligen dags att fira in det nya året som jag gjort med några härliga brudar!

2011 var verkligen ett minnesrikt och bra år och slutade på bästa sätt!


Känner på mig att detta kommer bli ett bra år!

Mitt 2011, del 2

Juni
Åkte på sista lägret med konfan, vilka minnen! Fler bilder här
Jag köpte ett nytt objektiv!

Åkte första turen med vår älskade båt!

Vi hade klassensdag och köre vattenkrig mot lärarna, tog även årets första dopp, kallt!

Victoria och resten utav studenterna fick äntligen springa ut i friheten! Fler bilder här
Vi gick ut 8:an och hade ett långt härligt sommarlov framför oss!

Jag, Wictoria och många fler konfirmerades

Det blev många sommarkvällar fyllda med longboardåkning och skratt med ett härligt gäng vänner! Fler bilder här
Åkte iväg en vecka till Tunisien och njöt utav sol & bad! Fler bilder här
Juli
Jag och Wictoria hade en urmysig picknick i stadsträdgården

Klippte spontant av en bra bit av mitt hår!

Många soliga dagar tillbringades ute på sjön i båten

Campade på soliga västkusten och hade det otroligt gött! Fler bilder här, härhär & här
Augusti
Bilade ner till Tjeckien med pappa och hälsade på min bror och hans familj! Fler bilder här
Sommarlovet tog slut, vi började skolan och blev nior!

Jag köpte mina älskade svarta wedges från Nelly.com



I only miss you when I'm breathing

God kväll gott folk! Jag har nu städat klart i mitt rum och det känns riktigt skönt när det är ordning och reda igen! På sängen ligger nu ett täcke med nytt fint påslakan som jag fick i juklapp och även min snygga kudde som jag fick av min moster i juklapp, underbart! Jag ska snart krypa ner under täcket för att sedan se fram emot en grym morgondag som ska tillbringas med ett gäng härliga människor, godnatt!

Ingenting står över mig

¡Hola amigos! Sitter just nu och kollar på det nya programmet The Voice Sverige, får väl se om det är bra eller dåligt! Jag ska även ta och städa mitt rum nu ikväll för det ser ut som ett bombnedslag där inne... Ahja, ni får ha en bra onsdagskväll. Vi hörs!

Mitt 2011, del 1

Januari


Jag träffade för första gången min underbart söta brorson Axel!

Vi åkte på ett sjukt roligt konfirmationsläger och fick bo på lyxiga hotellrum!

Februari


Vi åkte till Idre över sportlovet med konfan och jag lärde mig åka skidor. Fler bilder här





Jag fyllde 15 och firade tillsammans med några góa brudar!

Mars


Jag praoade på Expert och fick testa på att vara i fotolabbet med Elin

Båda våra katter fick kattungar

Jag skaffade mina älskade USA-converse!

April


Drog en sväng till Ullared med Frida

Hade många roliga stunder med ett härligt gäng kompisar!

Jag skaffade mig en longboard

Jag slingade håret blont

Maj


Dansade på dansskolans vår-show

Jag & Wictoria hade våra knäppa stunder då vi satt på en gräsmatta och tog kort på kort!

Våren bjöd på många kvällar med grillad mat och gott sällskap


2012, please be good to me

Heej! Ursäkta för min sjukt dåliga uppdatering, nu är jag tillbaka!

Nyår blev riktigt lyckat! Jag och mina góa brudar lagade god mat och hade det riktigt bra. På tolvslaget var vi på torget i Lidköping och firade in det nya året och jag träffade massor av härliga vänner!

Igår, måndag, var jag med Wictoria och två killkompisar. Vi pratade om massor av roliga minnen och delade många skratt!

Idag ska jag inte göra något speciellt, ska kanske träna fotboll ikväll. Ska även, om jag orkar, fixa ett inlägg där vi får se hur mitt 2011 har sett ut!

So raise your glass, 'cause baby you're a firework

some pictures from yesterday's New Year celebrations

RSS 2.0