Something so special

Smått suddiga bilder på mig & min gosis. Den sista är verkligen en smått skön bild, haha.


Hej på er! Idag var det riktiga dagen på höstlovet och den startades med en skön sovmorgon och sedan en lång dusch. På förmiddagen åkte jag och pappa in till stan där jag införskaffade mig ett par inomhusskor för vinterns fotbollsspelande. På eftermiddagen tog jag en ridtur i det friska vädret och resten utav dagen har jag bara tagit det lugnt. Imorgon har jag inget speciellt planerat förutom att det äntligen är dags för fotbollsträning efter uppehållet! Vi hörs när vi hörs!

En favorit


So thanks for making me a fighter

Bildbrist

Hej godingar! Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för den dåliga uppdatering men har inte hunnit eller orkat p.g.a skolan och privata skäl.
Nu har jag äntligen fått höstlov och jag ska då försöka ta massa nya foton som ni sedan ska få se här på bloggen. Andra planer för denna veckas ledighet är att jag ska hitta på massor av roligheter med mina vänner som man annars inte hinner. Vi hörs senare!

New sweater


Tröja  H&M ny! | Skjorta  Assbecks | Jeans  Crocker | Örhänge GinaTricot omgjort halsband



Oh, when you call my name

Hejhej! Idag efter skolan tog jag en fika med min vän Nicoline som jag inte hade träffat på ett väldigt långt tag så det var trevligt att träffa henne! När jag var framme på stan bytte jag dessutom ett plagg jag köpte nyss, som jag inte trivdes i, till en ny tröja, bild kommer. Nu på kvällen har jag småpluggat till alla prov vi har i veckan... See ya!

Only worth living if somebody is loving you

För en gångs skull har jag haft en helt okej söndag. Den började med en skön, lång sovmorgon och på eftermiddagen åkte jag till pappa där jag var ute på en ridtur med Gabriella i det underbara höstvädret. Nu på kvällen har jag ätit god mat och bara tagit det lugnt. Imorgon väntas en ny vecka full med prov, men som tur har vi ju höstlov veckan efter det! Kram på er



Summering av sommaren 2011

Vi gick ut 8:an & fick ett efterlängtat sommarlov

Jag konfimerade mig.

Åkte longboard och umgicks med vännerna



Tillbringade 1 vecka i underbara Tunisien!





Åkte båt med pappa & co.





Hade picknick med Wictoria i stadsträdgården ♥



Klippte lite spontant av en lagom bit av håret.

Campade på vackra västkusten

Blev otroligt grym på att fiska krabbor!

Solade & badade som aldrig förr





Upplevde mitt livs finaste solnedgång



Träffade på ett kissande Rådjur!

Bilade ner till Tjeckien tillsammans med pappa för att hälsa på min bror & hans familj

Brorssonen Axel, extremt söt & charmig
Upptäckte hur otroligt fina hus det finns i Tjeckien

Började sedan 9:an efter ett fantastiskt sommarlov!

hojas de otoño



Light me up when I'm down

Äntligen är det fredag! Ikväll är det Idol och fredagsmys med min vän Wictoria som gäller. Vi kommer antagligen ha det lika knasigt roligt som vi brukar, haha... Imorgon är det planerat att jag ska fotografera utomhus så jag hoppas verkligen att solen tittar fram! På söndag blir det nog en sån där pluggdag som vanligt...

Vad har ni för planer denna fredag & resten av helgen?




'

Har fått hjälp av Ida med att fixa så jag kan lägga upp bilderna i större format, grymt!



I'm walking on sunshine

Hallå godingar! Känner mig på fruktansvärt bra humör, trots min otroliga träningsvärk efter gårdagens dans och dagens intensiva idrottslektion. Efter skolan åkte jag en sista sväng på mopeden för att sedan ställa in den i garaget över vintern. Resten av dagen spenderades hemma hos pappa som jag inte hade träffat på ett tag.
Morgondagens pepp: Barnbidraget=Pengar=Shopping=Nya härliga höstkläder ♥



Love will be hard and hearts will be faking


Idag har det inte hänt så mycket, förutom att jag som vanligt dansade Feminine Vibe efter skolan och vi la på mer koreagrafi, vilket alltid är lika roligt! Resten av dagen har jag bara tagit det lugnt, pluggat lite engelska då och då... Jag ska snart ta en dusch, lägga fram kläder tills imorgon och sedan är det sovdags. Godnatt!

What a sunny Sunday

Hej på er! Sitter för tillfället och pluggar engelska, har prov i det på tisdag. Skrev ju i fredags att jag skulle plugga hela helgen, men icke så blev det så nu har jag en aning panik. Ahja, vi får hoppas på det bästa helt enkelt! Ciao!



Svartvitt


Fotograf - Wictoria     Modell - Jag


Älskar verkligen hur Wictoria fångade upp det vackra ljuset i bilderna!

Jag kan tänka tills det knappt finns nått kvar


Bilder tagna idag. Fotograf - Wictoria Modell - Jag

Hej godingar! Sitter just nu och väntar på att min vän Ellen ska komma hit. Vi ska nog kolla på film och bara ta det lugnt.
Tidigare idag tog jag lite kort med Wictoria, 2 stycken ser ni ovan, mer bilder kommer framöver!
På eftermiddagen drog jag och Ellen ut på en joggingrunda i den friska luften så nu kan jag äta godsaker ikväll med gott samvete!
Men nu kommer min snygga vän så måste kila, ha en bra lördag!




Svar på kommentar

Hej Sarah! Tack så mycket söta du! Mitt svar på den frågan är: Både min header & mina bilder redigerar jag i ett gratisprogram som heter PhotoScape som man kan ladda ner HÄR, och somsagt, det är helt gratis! Sen kan det även förekomma att jag redigerar mina bilder på http://pixlr.com/o-matic/ :)

Tillfällig header!

Tröttnade på min förra så gjorde snabbt en ny, väldigt enkel header.
Men ska fixa en ny header inom kort, med mer höstig känsla!
Ser du inte den nya? Tryck på f5 för att uppdatera!



Dagens outfit, HYPE'a!


It's friday, friday

Hello beauties! Det är äntligen fredag, underbart! Men framför mig ligger en helg med plugg... Har nämligen prov i engelska på tisdag som jag verkligen inte vill misslyckas med! Ahja, jag ska iallafall ta vara på resten av helgen så gott som det går, får väl försöka plugga lite på förmiddagarna. Nu ska jag fixa något att äta, sedan får vi se vad denna fredag har att erbjuda!

Vad ska ni göra ikväll gott folk?



Black & White

Blus - ? / Byxor - Vero Moda

And if bridges gotta fall, then you'll fall, too

Dagen rullade på som vanligt. Efter skolan var det som vanligt en timmes Feminine Vibe som gällde, lovely!
Nu är jag hemma med ett par nya skor och ska snart plugga lite engelska.
Så här såg jag ut idag: Kjol och kofta från H&M och blus från Vero Moda.

Pink bubbles


Hello darlings! Denna lördag har jag varit med Ellen till en början. Vi kollade på filmen Hur många lingon finns det i världen, en film som jag absolut rekomenderar! Till filmen hade vi dricka, kladdkaka & godis (♥) Nu på kvällen har jag ätit god mat som mamma lagade och just nu kollar jag på Fångarna på fortet. Om en stund så ska jag tralla över till Ellen så ska vi kolla på ännu en film. Ha en fortsatt bra lördag!



Twist and Shout


Gókväll gott folk! Det känns så himla skönt med fredag och veta att man har en lugn helg framför sig!Idag kom en vän hit på eftermiddagen och nu på kvällen har jag suttit med mamma och kollat på Idol i min mysiga "onepiece". Är det bara jag som tycker att Amanda Fondell är sjukt grym eller?! Ahja, imorgon har jag och Ellen lite planer på att hitta på något kul, men vad det blir får vi se imorgon.
Hoppas ni har en toppenbra fredag!

PALLADIUM

Ursäkta den dåliga bildkvalitén, men vitbalansen var inte riktigt på min sida...
Kolla vad jag hämtade ut på posten idag, ett par läckerbitar från Palladium som jag beställde hem från Nelly.com. Dessa kommer jag använda mycket flitigt nu i höst! ♥

A beautiful melody

En bild jag tog snabbt i morses.

Hej på er! Idag har det varit en helt vanlig dag förutom att vi som läser spanska i nian fick lära oss och dansa salsa och det var riktigt roligt! Just nu pluggar jag lite och senare ska jag nog städa mitt rum. Ska även göra iordning inför orienteringen vi har med skolan imorgon och eftersom det ska regna HELA dagen så är jag inte så värst taggad...!

You make me smile

Godkväll allesammans! Även fast det är måndag idag, veckans sämsta dag, så hoppas jag att ni har haft det bra ändå! Något som förfyllde min dag var att jag åkte hem till pappa och gosade med mina favoritvovvar, Pepsi & Valle. Sen dess har jag småpluggat & som en besatt människa försökt ändra lite saker i menyn här på bloggen, och till slut lyckades jag! Men nu börjar klockan bli mycket så jag ska nog snart dra mig mot sängen, kram!

Vovvarna


In the middle of nowhere


Yesterday


Someone like you


Random bild.

Hejsan! Gör mig klar för att sedan ta mopeden till pappa. Han har kräftskiva ikväll på sin restaurang/pub så ska dit och hjälpa till lite. Senare ikväll ska jag eventuellt träffa Wictoria, men vi får se.
Hoppas ni får en bra Lördag!



Följ mig även på Twitter!

Ja, nu har även jag skaffat Twitter. Vi får väl se hur mycket jag orkar hålla mig uppdaterad där!
Klicka på länken nedanför för att följa mig, eller längst upp i menyn till vänster!

Glöm inte att ni också kan följa mig via BLOGLOVIN & även ställa frågor i BLOGRESPONSE till VÄNSTER.

RSS 2.0