Sawgrass Mills Mall

Hej på er! Idag åkte jag och pappa några mil söderut till det stora köpcentret Sawgrass Mills Mall som har alla tänkbara butiker och sedan var vi även på Westfield broward! Stackars pappa som fick genomlida en dag på ett sätt han hatar, haha... Men nu är i stort sett all shopping avklarad för denna resan och imorgon ska vi ha en slappardag vid poolen i solen! Vädret här nere är underbart, det är runt 26 grader och strålande sol!

Det jag fick med mig hem efter dagens shopping var:
• Nike Air Max (underbara)
• Nike Free
• Converse (höga vita & låga röda)
• 2 t-shirts från Converse
• 2 toppar från Forever 21
• Underkläder från PINK by Victoria's Secret
• SnapBack, Miami Dolphins
• Objektiv till kameran (!!)
• Hoodies från Hollister


So good

Heeej! Idag var det vår första riktiga dag här i Delray Beach, Florida, och den har varit toppen! Jag och pappa har bara tagit det lugnt och solat eftersom Jetlaget fortfarande sitter i. Och nu ikväll var vi iväg och åt på en mexikansk restaurang tillsammans med John, som vi bor hos!

Resan hit gick bra, men planet till Frankfurt från Göteborg blev 2 timmar försenat så vi fick sitta och vänta ett bra tag på Landvetter. Men när vi väl kom fram runt 23-tiden svensk tid i förrgår i Frankfurt, där vi mellanlandade, tappade jag bort min systemkamera... Meeen tack vare att vi mellanlandade i ungefär 13 timmar så kunde vi gå till "Lost & Found" igår, innan planet till Miami gick, och då hade den blivit upphittad så nu är kameran i tryggt förvar hos mig igen!

Resan mellan Frankfurt och Miami var en aning seg eftersom det tog ungefär 9 timmar! Men tack vare musik och de filmer man kunde kolla på funkade det rätt bra ändå!

Igår när vi kom hem hit till John från flygplatsen åt vi god mat och sedan gick vi och la oss och imorgon planerar pappa och jag att ta en liten åktur till ett shoppingcenter kanske? Det skulle gillas en hel del!!

Men nu är det sovdags, Godnatt på er!


Cause you burn with the brightest flame

 
¡Hola amigos! Hur är det med er? Själv är allt bra och dagarna rullar förbi och om bara sisådär 4 dagar sitter jag på flyget mot Miami (!!), Florida! Det känns inte alls som om det var så mycket som 2 måndar sedan som vi bokade biljetterna, tiden går så sjukt fort! 
 
Annars finns det inte så mycket att veta förutom att skolan har dragit igång på riktigt nu! Vi hade prov i kemi förra veckan som gick bra och idag och igår hade vi prov i spanska. Nu innan lovet är det lite förberedelser inför olika redovisningar och någon enstaka glosläxa så det är bara att fixa klart det och sedan ta ledigt med gott samvete! 
 
Som ni märker så är det inte så jättebra uppdatering, iallafall inte i text. Men vad ska jag säga, det finns inte så mycket roligt att skriva om när det nästan bara är skolan som gäller... Men lovar att försöka lägga upp lite bilder iallafall då och då. Och jag ska också fixa några tidsinställda inlägg till nästa vecka också! 
 
Men nu måste jag plugga vidare, ha det bra! 

x2

 
 
Ursäkta för den dåliga kvalitén, men mitt objektiv verkar börja ge upp...

Motljus

 
 

Det senaste från Instagram

 

'


Stop for a minute

 
Halloj! Tog precis en liten paus i mitt pluggande. Just nu är det en engelskaläxa som vi har tills imorgon som gäller! Förutom det har jag även pluggat lite matte vilket är en standard nu när man går teknik... 
 
Idag har det varit en helt vanlig onsdag i mitt liv. Jag drog till skolan i kylan, slutade vid två-tiden, åkte hem, åt lite mellis och gjorde mig iordning. Sedan bar det iväg in till stan igen och dansade i en timme sedan hem igen! Nu ikväll har jag plockat iordning lite i rummet och så har jag ju som sagt även pluggat, något utav det tristaste som finns (!!) men det är så oroligt skönt när det äntligen är klart och! 
Men imorgon är det torsdag och bara en dag kvar till helg, underbart!
 
Men nu ska jag plugga klart det sista jag har kvar sen är det sovdags, godnatt! 

'

 

Somewhere only we know

 
Godmorgon! Kom nyss till skolan och sitter och väntar på att min första lektion ska börja...
 
Ni får förlåta mig för den extremt dåliga uppdatering de senaste veckorna...  Men har just nu fullt upp i skolan och sen på fritiden har jag plugg, dans och all annan ledig tid spenderar jag med mina vänner och familj och på helgerna jobbar jag. Men nu har jag ju ändå börjat blogga lite smått igen, mest i bilder, men ska försöka börja skriva lite mer också! 
 
Min gymnasietid har hittills varit mycket bra och jag trivs jättebra i min klass! Plugget rullar på, ibland kan det vara lite väl mycket på en gång men det brukar ordna sig. Matten är nog det enda som jag tycker är lite småsvårt eftersom vi startade igång med rätt så svår matte direkt. 
 
Nu har ju hösten kommit till vårt avlånga land. En mysig årstid har börjat och massor av värmeljus i rummet på kvällarna är nu en självklarhet för att höja mysfaktorn.
Om ungefär 3 veckor får vi ett efterlängtat höstlov. Jag har nog aldrig längtat så här mycket tidigare till ett lov eftersom jag ska åka till Miami, Florida med pappa den veckan! Det kommer bli så sjuukt grymt!! 
 
Men nu måste jag kila, ha det bra, vi hörs!
 

Atumn leaves

  
 
 
 

Blonde hair blowin' in the atumn wind

 

milk & cinnamon roll


Gårdagen

Lite bilder från gårdagens bullbak! 
 
 
 
 
 
 
Ni får ursäkta den kassa vitbalansen, men har inte kommit så långt angående mina kunskaper i Photoshop än, haha...

Kanelbullens dag

Var ambitiös och bakade massor av kanelbullar idag, och resultatet blev ingen annat än väldigt bra! 

Kreativt - Pärlklädda hörlurar

 
 
 
 

RSS 2.0