Chico II


Sneak peak

Här får ni ett litet smakprov på min klänning jag ska ha på niornas fest. Mer av klänningen får ni se den 14 juni!

Blond!

Före

Efter


Vad tycks?

New In

Har köpt mig ett par nya, fina & somriga shorts! Dom är köpta på Ginatricot för cirkus 150 kr.


Bilder från gårdagen


Underbara dag!

Denna dagen har varit toppen! Vi har nämligen varit uppe på Kinnekulle och vandrat med klassen. Vi gick en sträcka på över en mil vilket känns i fötterna nu...

Förutom att bara vandrade så stannade vi flera gånger och bl.a fika och några badade t.o.m på ett ställe! På sista stoppet lagade vi mat på stormkök och den måltiden var gudomlig!

Det bästa med dagen har nog varit vädret vilket har varit helt fantastiskt och även att man har fått se så mycket fin natur som det finns gott av på Kinnekulle! Enda nackdelen med dagen är att jag har lyckats bränna mig på axlarna... Bilder kommer upp imorgon!

Godnatt på er, vi hörs nog imorgon!


Through silent city nights

Saknade sommar!

Hej mina fina!
Lördag idag och jag sitter för tillfället och kollar runt efter en klänning att ha på niornas fest, men letandet går inte så himla bra... Hittar tyvärr ingen som jag verkligen gillar!

Vi har ju vart lediga torsdag och fredag från skolan nu och jag har spenderat ledigheten med ett härligt gäng vänner. Idag vet jag inte vad som händer, har inget planerat ännu, men vi får se vad jag hittar på!

Imorgon är det tyvärr plugg som gäller *suck*. Jag måste göra klart en engelsk bokredovisning och plugga på ett engelskaprov. Men nu är jag i alla fall klar med alla nationella prov vilket känns riktigt skönt!

Men nu ska jag fortsätta kika runt på alla klänningar, kram!

Kattungar

I måndags kom det tre stycken små kattungar till världen, och ååh så söta dom är!

'


Chico


Dansa, dansa


Gårdagen var toppen!



Hej på er!
Ja, som rubriken lyder, gårdagen var verkligen toppen! Jag och två vänner tog nämligen tåget till Göteborg igår för att kolla på Göteborgsvarvet som en vän till oss var med och sprang och det gick riktigt bra för honom!
Förutom att vi gick runt i Slottsskogen så kika vi även runt i butikerna i femmanhuset. Där inne köpte jag mig ett nytt skal till min iPhone som ni ser på bilden ovan.
Igår åkte jag även spårvagn för första gången i mitt liv och jag kan bara beskriva det med två ord: Varm & vingligt! Och något av det bästa med gårdagen var nog vädret som var hur bra som helst!

Denna dag ska jag spendera min tid i solen. Man måste ju passa på nu när det är så fint ute! Hoppas ni får en härlig söndag allesammans!

Awesome day

Heeej! Då var helgen här igen och man kan äntligen andas ut efter en tuff vecka med massor av plugg och dans!

Idag hade vi vår dansavslutning med Heléns dansskola, och den var grym! Alla uppträdanden var verkligen superbra! Själv tycker jag att min egna prestationer var helt okej, men jag kunde gjort mycket bättre ifrån mig..
Wictoria var jättesnäll och tog massor av bilder som kommer upp här på bloggen inom kort!

Nu ikväll ska jag vara med några vänner, annars händer väl inget speciellt. Men vi hörs nog imorgon, trevlig fredag allihopa!


Back to the 50's

Började denna dag med att sätta mig i solstolen och läste lite ur min Gossipgirl-bok.

Efter att jag hade suttit där en stund så bestämde jag och pappa att jag skulle ut och övningsköra en sväng. Så vi körde bort till ett riktigt coolt ställe där det var ett café m.m i total 50-& 60-talsstil. Vi tog oss en fika och kollade runt lite och sen åkte vi hem igen.

Nu ikväll har jag tillägnat all tid åt att plugga engelska. Men nu är det dags att krypa ner i sängen, godnatt!


Så det kan gå!

Upptäckte att jag skrivit en aning fel i det tidigare inlägget och det går ju inte heller att ändra på det när man mobilbloggar... Men det ska ju såklart stå "Det var en riktigt bra fredag helt enkelt!" och inget annat!


We've been on the run, driving in the sun

¡Hola amigos! Lördag idag och jag befinner mig hos pappa. Idag har jag inte gjort något speciellt, har bara tagit det lugnt!

Igår var jag framme på stan en sväng med Felicia, Ellen & Felicia efter skolan. Jag köpte inget, men däremot provade jag en gööör fräck guldig bikinitopp som jag nog ska köpa på måndag! Efter att vi kollat runt på stan stack vi och käkade på donken och sedan hängde jag med Ellen hem. Vi cyklade in till stan igen senare på kvällen och träffade några vänner och sen tog jag bussen hem runt tolv. Det var inte riktigt bra fredag helt enkelt!

Men nu ska jag fortsätta njuta utav helgen, vi hörs!


Torsdag

Hej på er! Sitter för tillfället och pluggar engelska. Har nämligen prov i det nästa vecka så det är råplugg som gäller nu!
Idag har det inte hänt mycket förutom att vi hade en riktigt bra skoldag! Vädret var underbart och vi fick gå och köpa glass och steka i solen på livskunskapen istället för att ha lektion. På tekniklektionen fick vi även veta våra betyg på provet vi hade förra veckan och jag blev otroligt chockad när jag såg att jag fick mvg!

Efter skolan tog jag det bara lugnt och jag var även ute och fotograferade en snabbis. Men nu ska jag plugga vidare, ha det gött!

Björk


It can only get better!

Bloggar sämre än sämst just nu, jag vet.
Det var över en vecka sedan jag skrev ett inlägg senast.
Men har mycket i skolan och långhelgen som precis har varit tillbringade
jag all min tid med mina vänner och struntade i allt annat.

Valborg tillbringades med ett härligt gäng vänner och åh så kul vi hade!

De senaste dagarna har vädret varit underbart, och det är det fortfarande.
Igår var jag ute och åkte longboard i stort sett hela dagen i solskenet, underbart!

Idag kom vi tillbaka till skolan efter 4 dagars ledighet och vi började
skoldagen med nationellt prov i matte, och det fick väl sådääär...

Är på otroligt dåligt humör just nu, inte ens vädret gör mig glad.
Delvis för att jag har nu varit väldigt förkyld i 4 veckor nu och är inne på min femte.
Och sen är jag riktigt trött och jag orkar bara inte med skolan mer.
Skoltrött var ordet!

Men jag ska iallfall försöka bättra mig på bloggfronten för tycker
ju egentligen att det är såå kul!

Kram på er, ha det bra, vi hörs!

RSS 2.0