Instagram

StinaLans @instagram


Vårväder

Hej på er! Jag vet, min uppdatering är jättedålig men jag har ingen lust att blogga för tillfället.

Idag har det varit hur fint väder som helt, man fick riktiga vår-vibbar! Som vanligt dansade jag idag och har inte varit så trött efter på riktigt länge! Men nu ska jag sova, vi hörs!


iPhone

Ja, idag fick jag den mycket efterlängtade iPhonen av min morfar som sen födelsedagspresent! Jag kan inte beskriva hur sjukt tacksam jag är! Men nu är det sovdags, godnatt!


Happiness

Jag i min nya klänning!
Hej! Idag hade jag mitt släktkalas och det var supertrevligt! Vi åt mat och mina fina bakelser som var väldigt omtyckta! Och som ni ser var mina supersöta kusiner där också! Det jag fick var ett supersnyggt armband, hörlurar, tidnings-prenumeration på ELLE och samanlagt 1900 kr! Och imorgon ska jag få en mycket fin present av min morfar men det får ni se då! Vi hörs imorgon, kram!

Saturday

Hej på er! Denna dag har jag tillbringat i köket och bakat kärleksmums och resultatet blev riktigt bra! Imorgon ska jag baka rulltårta och dessa godsaker ska jag bjuda på på mitt släktkalas jag ska ha imorgon.
Just nu sitter jag och kollar på Melo och nu är det Dannys tur! Hoppas ni har en fin lördag!

Gårdagen

Halloj! Gårdagen bjöd på en 3-rätters middag tillagad av Gabriella och det var riktigt gott! Sov hos pappa inatt men nu är jag hemma hos mamma igen och ska sätta igång med bakande inför morgondagens släktkalas. Det jag ska baka är kärleksmums och rulltårta, men vi hörs senare!

Oh, written in the stars


Leave the world behind ya'

¡Hola amigos! Efter en tröttsam skoldag och en sväng på stan sitter jag ny i min onepiece och äter lite B&J's och njuter av att det äntligen är helg. När jag var på stan fick jag med mig en skinnjacka hem, sjukt nöjd! Nu ikväll ska min låtsas-syster bjuda mig, pappa och Anette på tre-rätters middag och samtidigt ska dom fira mig lite också. Så nu måste jag kila, vi hörs!

How I wish that I never grow old

Hej på er! Jag har verkligen haft en superbra födelsedag och jag har fått massor av fina gratulationer! Eftersom släkten ska fira mig till helgen så har jag bara fått en present av mamma, och den var i form av en jättefin ring i silver med två stenar. Idag efter skolan har jag pluggat lite spanska och sedan kom Ellen hit en sväng. Nu ska jag fortsätta plugga på spanska-provet vi har imorgon. Kram!

Sweet Sixteen

Idag är det ingen vanlig dag för det är min födelsedag, Hurra Hurra Hurra!

Hints about tomorrow

Heeej! Ja, imorgon är det ju min födelsedag, längtar! Egentligen är det ju inget stort att fylla 16 men blir ju faktiskt ett år äldre och får även börja övningsköra bil. Bilderna ovan är bara ett smakprov på dom som kommer upp imorgon!

Idag
hade vi en dag i skolan då vi hade ett långt arbetspass där vi fick arbeta med vilket skolarbete som helst och slapp vanliga lektioner förutom musiken och idrotten då vi dansade.
Efter skolan var jag hemma en sväng och hämtade ut ett paket från Nelly.com, vad det var i får ni kanske se imorgon! Sen på kvällen var det MTV på dansskolan och det var lika roligt som vanligt!

Nu ska jag plugga klart på spanskan och sedan ska jag få min skönhetssömn, godnatt!

Fettisdagen

Bättre sent än aldrig.

Jag hoppas ni har haft en fin dag! Här i Lidköping tittate solen fram idag och tempraturen låg runt 6 grader. Tisdag var det idag och det betydde att jag hade en timmes Feminine Vibe. Vi hörs imorgon!

3 dagar kvar...

Hej allihop! Ursäkta för mitt dåliga bloggande det senaste men hade annat för mig på lovet.
Ja, då var första skoldagen efter en veckas lov avklarad och ush vad trött jag var. Eftersom jag har lagt mig sent och gått upp sent så blev det inte många timmars sömn inatt men som tur går vi bara till halv två på måndagar! Idag ska jag nog strunta i att plugga och bara ta det lugnt, vi hörs!

'


Ett härligt gäng

Hej godingar! Kvällen spenderades med detta gänget utav góa brudar! Vi åt god mat och hade det supertrevligt! Nu sitter jag här hemma proppmätt och ska snart sova. Imorgon har jag inga speciella planer, men något ska jag nog hitta på! Hoppas ni har haft en lika bra torsdag som jag, kram!
Har verkligen fastnat för det här med svartvitt och "lila" effekt på bilderna, men det syns väl inte? Hahah...

What a beautiful day

Hej! Idag har jag inte gjort något speciellt förutom att jag har varit ute i det fina vädret och även kört lite fyrhjuling här hos pappa. Jag skulle egentligen åka in till stan och träffa en vän idag men vi ska träffas nästa vecka istället.

Just nu luktar det pannkakor i hela huset och jag hoppas på att dom snart är klara för är jättehungrig! 
Hoppas ni har haft en fin dag, vi hörs!

Happy Valentine's day!

Halloj! Alla ♥-dag idag och jag har inte firat det på något sätt! Istället stack jag in till stan och träffade Felicia. Vi gick runt på stan och kollade i butikerna, fikade, fikade igen och sedan cyklade vi hem till henne i en mindre härlig snöstorm... Nu ikväll har jag kollat på Top Model Sverige och blivit helt förälskad i Rebeckas hår, VILL HA!!

Men nu ska jag fortsätta med det jag är bra på, slappa. Imorgon ska jag in till stan igen och träffa en vän på förmiddagen, kram!

Don't let it fool you

Bortglömd favorit.

Hej på er! Denna söndag har jag haft en lång skön sovmorgon, tagit ett bad och sedan gjort mig iordning för kalas. Min "kusin" Moa fyllde nämligen 18 år i fredags så idag firade vi henne. Nu ikväll ska jag bara ta det lugnt och imorgon väntar första "riktiga" dagen på sportlovet, lycka!

It's frajjdäjj

Goding!

Hej alla fina!
Förlåt för att jag inte har bloggat tidigare men hade så ont i huvudet efter skolan så jag orkade inte.

Ahja, jag har haft en rätt bra fredag må jag säga. Vi fick nämligen våra avslutningströjor och mjukisbyxor idag och dom blev verkligen jättebra! Bilder på det kommer. Men det bästa med dagen är att vi nu har 1 veckas sportlov framför oss, så himla skönt ska det bli!!

Efter skolan tog jag det bara lugnt och nu har jag åkt hem till pappa som jag ska vara i ett par dagar framöver. Några speciella planer inför lovet har jag inte, men ska iallafall åka skidor någon dag, för det ska jag bara helt enkelt! Ha en fin fredag gott folk!

Life goes on, it gets so heavy

God kväll! Satte igång lite smått med min fotovägg men insåg att alla 111 bilder inte kommer få plats, men det ska nog ordna sig! Tänkte bara önska er en god natt, kram!

Give me all your lovin'

Hej på er! Måste bara säga det att jag är otroligt nöjd med min "OnePiece" jag har sytt helt själv och som nu äntligrn är klar. Trodde aldrig att den skulle bli så bra!

Idag i skolan gjorde vi vårt andra, alltså sista, nationella prov i svenska vilket känns riktigt skönt! Nu är jag iallafall hemma och resten av dagen på kommer gå åt till lite städning och resten plugg. Har nämligen prov på mellankrigstiden imorgon och historia är absolut inte mitt bästa ämne... Ahja, vi hörs nog senare!

Life is what you make it

Heej! Efter skolan idag gick jag och Wictoria till Expert för att framkalla bilder. För mig blev det hela 111 st som ni ser på bilden ovan. Alla bilderna är tagna av systemkameran och det känns så himla roligt att ha bilder framkallade istället för att bara se dom på datorn! Så nu ska jag sätta igång ordentligt med min fotovägg som kommer bli toppen om bara min idé fungerar. Bilder på fotoväggen kommer såklart upp när den är klar!

När vi var klara på stan gick vi till dansskolan så kollade Wictoria på när jag dansade och idag var nog lektionen roligare än någonsin eftersom vi började på koreografin till refrängen på låten (Super Bass). Här hemma har jag städat och pluggat. Men nu ska jag göra mig iordning för natten sedan är det dags att sova, kram!

6 februari 2012

Me by E
¡Hola amigos! Idag hade vi en kort skoldag som vanligt, skönt! Efter skolan följde Ellen med hem en sväng så snacka vi lite, jag spelade gitarr, båda sjöng och så lagade vi "lite" god mat också! Nu ikväll ska jag plugga lite smått och storstäda mitt rum, vilket verkligen behövs! Vi hörs senare!

End of this week

Blev tyvärr inte så att jag gick över till Ellen för hon kom hem alldeles för sent.. Men räksmörgåsen smakade riktigt bra må jag säga!
Nu ska jag i alla fall sova och ladda upp inför sista veckan innan sportlovet. Vi kommer även ha en del nationella prov denna veckan så det gäller att vara ordentligt utvilad. Godnatt!

Sunday

Hej på er! Har tagit det lugnt hela dagen, spelat lite gitarr och kollat på film. Nu ikväll blir det soffhäng och räksmörgås, mumma! Ska kanske gå över en sväng till Ellen också, men vi får se. Ha det!

Skillnad?

Jag för exakt ett år sedan:
Då var det snelugg och slingat hår som gällde!
Jag idag:
Nu har jag mittbena och någon slags röd/koppar/brun/jag vet inte vad-färg, men jag gillar den!



But that's what makes you beautiful


Hej alla fina! Lördag idag och jag tog mig en skön sovmorgon. Senare på dagen fick jag och Wictoria för oss att gå ut och fotografera lite i det otroligt fina men mycket kalla vädret. Så vid två-tiden var vi ute på ett fält, tog kort och frös som bara den! Här ovan ser ni tre utav bilderna vid tog, mer kommer lite då och då! Nu ikväll ska jag bara ta det lugnt, äta god mat och kolla melodifestivalen. Trevlig helg på er!

Ny väska

Åhléns, 349 kr

Fredagens outfit

Skjorta - Only / Bandeau - Ginatricot / Byxor - Vero Moda / Halsband - Ur & Penn
(Ursäkta för den dåliga bildkvalitén)

It's always darkest before the dawn

Tjenixen! Fredag idag och det känns hur underbart som helst att ha några lediga dagar framför sig! Efter skolan idag gick jag och Wictoria fram till stan en sväng i den otroliga kylan. Fick med mig en väska och lite annat smått och gott hem. Om en liten stund ska jag gå över till några vänner som var snälla och räddade min kväll. Hoppas ni får en fin fredag, kram!

Cause this time’s only borrowed

Hej på er! Jag hoppas ni blev glada över outfitinlägget idag eftersom jag har blivit dålig på att lägga upp sådant det sista, men nu är jag på bättringsvägen!

Skoldagen var inget över det vanliga förutom att jag trippa fram med min nya snygga "korsett" från Rut.mfl och min älskade blazer!
Nu här hemma borde jag egentligen plugga både på spanska och på so, men får ta tag i det snart..! Först ska jag fixa mig lite käk. Puss

Today

Korsett - Rut m.fl / Kavaj - H&M / Byxor - Lee / Örhänge + earcuff - Ur & Penn

The beauty of this life I've made with you

WeIt

Halloj! Sitter just nu på sängen med gitarren som vanligt och försöker lära mig typ 10 låtar samtidigt, istället för att lära mig en ordentligt först... Idag var det MTV på dansskolan som gällde och den pålagda koreografin är inte särskilt enkel om jag får säga det själv, men det är bara att träna! Ne, nu ska jag göra mig iordning för natten och sedan sova, godnatt!

'

/by me

RSS 2.0