17 år!

 
Jappjapp, i skrivandets stund så är det exakt 17 år och 20 minuter sedan jag kom till världen på Lidköping BB! 
 
Min födelsedag startade med att min bästa vän Wictoria kom hit och överraskade med en supergod tårta och jättefina presenter! Sedan bar det av till mormor när jag har haft släktkalas. Vi åt god mat och så fick jag något jag längtat efter, nämligen en tv! Fick också bl.a en berlock till mitt Pandora i form av ett jättegulligt litet spöke! 
 
Nu ikväll ska mina killkompisar komma hit och fira mig lite. Hoppas ni får en fin kväll, kram! :)

x3

 
Dessa tre fina saker dimpade ner i brevlådan igår! Shampoot och inpackningen från Kérastase fick jag som present från ELLE och jag ser nu fram emot att prova dem! Har luktat på dem och doften är ljuvlig! Tidningen har jag redan läst & kollat igenom och vårens mode ser helt underbart ut! 

My room, details


Nytt från Stockholm


Topp, Hoodie & T-shirt från Hollister // Photoshopbok från Fotografiska ♥

3 days in Stockholm, iPhone camera

 
¡Hola amigos! Kom igår hem från 3 grymma dagar i huvudstaden som jag tillbringade med min kusin Katrina och faster Lisa. 
Tisdagen bestod av en lång tågresa, semmelprovning hos Katrina med hennes supertrevliga vänner och sedan tapas på en jättemysig restaurang som heter Mamas & Tapas på Kungsholmen. 
 
I onsdags började jag och Katrina dagen genom att äta en god Frulle på ett ställe som heter Vilmers. Efter det tog vi tunnelbanan och traskade till Fotografiska! Där hade nämligen David LaChapelle utställning och den var hur grym som helst! Får ni chansen så tycker jag absolut att ni ska åka dit och kolla på den! 
 
Efter att vi varit där drog vi mot Sats och tränade 2 pass, trigger point och crosstraining, vilket var superkul! När vi var klara där och gjort oss i ordning var det dags för shopping! Vi gick till Hollister i Gallerian där jag köpte 3 plagg, lägger upp bild på det imorgon! Vi tog även en fika och sedan gick vi tillbaka till min fasters lägenhet och väntade på Lisa där. 
 
På kvällen åt vi på en Italiensk restaurang för att sedan gå på bio, nämligen Zero Dark Thirty, en film jag verkligen rekommenderar! 
 
Igår hade jag sovmorgon fram till 11 och sedan vid 12 mötte jag och min faster upp Katrina för lunch på Wagamama. Efter det gick vi till Centralen och tog tåget tillbaka Skövde! 
 

Glad Alla ♥♥-dag!

 

Stockholm nästa!

Hej på er! Sitter just nu på tåget på väg mot Stockholm. Jag ska nämligen hälsa på min faster och kusin. Planerna är att jag ikväll ska äta middag tillsammans med dom och imorgon ska vi bl.a på på Fotografiska och vi ska även hinna med att shoppa lite! Sedan åker jag tåg hem tillsammans med min faster på torsdag. Jag ser verkligen fram emot dessa dagar i huvudstaden! 
 
Ha det bra! 

Snow white


Våfflor

 

Gårdagen

Har lördagsmys framför Melodifestivalen med min saknade vän Ellen som varit i Österrike och åkt skidor i en veckan. Vi "firar" med grönsaksdipp, god frukt och annat smått och gott! Ha en fin lördag vänner

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1434808/images/2013/pic_510d75e4ddf2b34e23da656c.jpg" class="image">


2013

 
Var lite pysslig här om dagen och dekorerade en burk lite smått. I den kommer jag lägga små lappar där jag skriver ner minnen från händelser som är värda att minnas från det kommade året. Sedan när året är slut kommer jag hälla ut alla lappar och läsa alla fina minnen som 2013 har bjudit på! ♥

RSS 2.0