Back on track!



Hej på er, mina godingar!
Det senaste har jag haft en hel del att plugga på, plus att jag har dansen så därför har jag inte hunnit sitta vid datorn och bloggat har jag inte heller hunnit med. Men nu har vi äntligen fått påsklov och jag har laddat på med massor av nya foton så nu ska det bloggas igen!
Förutom att jag har pluggat och dansat så har jag även börjat att övningsköra bil och det går ganska bra faktiskt! Hittills har jag kört mest på landsväg så är lite sisådär nervös över att göra inne i stan, hehe...
Nu på eftermiddagen ska jag nog ut och övningsköra och ikväll ska jag till Wictoria och vi ska nog bara ta det lugnt och kolla på Let's dance. Hoppas ni får en fin fredag, kram!

Beautiful butterfly


'


Blåsippan ute i backarna står



New In

MQ, 499 kr. Ny favorit i garderoben!


Underbara fredag

God afton på er gott folk! Denna fredag har varit hur grym som helst och det har varit fantastiskt fint väder!

Vid sex-tiden tidigare nu ikväll gick jag, Moa, Elvira och Felicia till Bakgår'n och åt massor av supergoda tapas av olika slag, så dit ska vi gå fler gånger! Efter att vi hade ätit gick vi på bio och kollade på The Hunger Games. Den var jättebra, det är en film jag rekommenderar att ni går och kollar på!

Bjuder på några bilder från dagen också. Vi hörs imorgon, kram!


Lite av den senaste veckan

Under den senaste veckan har det inte hänt något speciellt förutom att jag har bakat lite och igår var jag på kalas för att fira min låtsasbror som fyllt 19 år, det är sjukt vad tiden går fort!
Idag var det dags för ännu en ny skolvecka och efter skolan åkte jag hem till pappa och bara tog det lugnt. Har även övningskört för första gången idag och det gick faktiskt rätt bra, förutom att jag lyckades med ett och annat kärringstop, haha... Ne, nu ska jag dra mig mot tven, ha det gött!

Motljus


Sometimes I feel like I'm the only one

Hej på er! Lördag idag och jag har inte gjort ett enda dugg på hela dagen vilket känns sådär, men ändå är det skönt att bara ta det lugnt. Men snart ska jag ta och baka lite kärleksmums till min låtsasbrors kalas som går av stapeln imorgon, fun fun! Förresten, jag vill be om förlåtelse för min sjukt dåliga uppdatering det senaste men har inte haft tid, ork eller lust. Sen så ligger även fotoinspirationen på 0 för tillfället, men ska ta tag i det inom kort, lovar! För det blir inte lika roligt att blogga när man inte har nya foton. Men nu måste jag kila, hoppas ni får en fortsatt fin lördag allihop!

Don't forget

StinaLans @Instagram


Sun & Hair


Snödroppar



'


Senaste dagarna genom min iPhone

I fredags var jag på Kronan i Vara med ett gäng goa brudar och hade det bra. I lördags satt jag barnvakt och träffade samtidigt världens finaste katt och i igår (söndag) tog jag det bara lugnt och var ute och fotograferade lite, bl.a snödroppar. Idag var jag ute i det fina vädret och gled runt med några vänner och bara njöt av vårvibbarna! Men nu är det dags att sova, ha det bra så hörs vi imorgon, kram!

Redhead

Här har ni lite bättre bilder på håret!

I just can't stop

Hej på er! Idag var det en lång och seg skoldag men tillslut fick vi sluta och jag stack till frisören för en liten förändring och resultatet blev ett toppat hår med en röd/brun färg. Är grymt nöjd! Bild ser ni nedanför, bättre bild kommer imorgon! Efter att ha klippt mig och kollat runt lite i butikerna gick jag på bio med en fin vän. Nu ska jag göra klart min SO-läxa sedan är det dax att sova, kram!


Hur trött som helst

Hej på er! Dagen i Ulricehamn var toppen! Vi har åkt hur mycket skidor som helst och jag lyckades vurpa en och annan gång, hehe... Nu sitter jag här hemma hur trött som helst och måste tvinga mig själv att plugga på musikprovet vi har imorgon vilket kommer gå sådär... Här nedan har ni förresten lite bilder jag har tagit under dagen, kram!


Hands up, and touch the sky

Hej mitt i natten! Borde egentligen sova för länge sen eftersom jag ska upp tidigt imorgon, men icke sa nicke... Ville bara skriva att jag lever och att jag absolut inte glömt bort er!

Veckan som ligger framför mig ser väldigt bra ut! Imorgon har vi friluftsdag på skolan så då ska jag och massor av vänner åka skidor hela dagen ( woop woop), och jag ska försöka ta lite bilder åt er! På onsdag har vi prov, vilket är mindre roligt... Och på torsdag ska jag gå till frisören och göra något kul med håret och på kvällen blir det bio! Ne, nu måste jag försöka sova, kram!


Mitt februari

Tog kort ute i kylan med bästa Wictoria.
Sydde klart min Onepiece.
Framkallade bilder och gjorde mig en fotovägg.
Fick sportlov, tog det lugnt och åt på restaurang med mina fina vänner!
Jag fyllde 16 efterlängtade år!
Hade släktkalas och fick finfina presenter.
Jag fick min älskade iPhone, tack ännu en gång morfar!
Nu säger vi hej till Mars och våren med en öppen famn!

It's friday!

God förmiddag! Har precis ätit en sen frukost och ska snart göra mig i ordning lite. Kvällen igår var sjukt rolig! Har nog inte dansat så mycket bugg i hela mitt liv och ont i fötterna fick man men det var de värt!

Idag är alla vi nior lediga vilket är otroligt skönt. Om en stund ska jag bege mig till Wictoria och ikväll ska jag kanske träffa ett härligt saknade vänner! Men ska kila nu, ha en grym fredag!


Dance, dance

Hejsan! Idag hade vi bara ett fåtal lektioner i skolan, sen dansade vi i ca 2 och en halv timme. Vi har nämligen "Niornas dans" ikväll då alla nior i Lidköping träffas på parketten för att dansa foxtrot, vals och bugg! Och dessa tre danser lärde vi oss alltså idag. Så ikväll ska jag in och dansa som bara den! Men nu måste jag ta en snabb dusch och göra mig iordning. Kram!

RSS 2.0