'


Ny vecka, nya möjligheter!

Hej på er! Hur mår ni? Själv mår jag bra förutom att jag är förkyld fortfarande sedan 3 veckor tillbaka... Första skoldagen på denna veckan idag och den började bra iallfall, vi hade som vanligt bara 4 lektioner och slutade halv två, riktigt skönt!

Den kommande veckan kommer bestå nästan bara utav dans, plugg och åter plugg! Vi har nationellt prov i både engelska och matte de kommande dagarna + en SO-inlämning och teknikprov, inte roligt alls.. Men det är bara att bita ihop och göra det bästa av situationen!

Nu ska jag fixa något att äta och sedan blir det att återgå till pluggandet. Ha det bra, vi hörs!

Honey and the moon

Har precis krypet ner i min nybäddade och gosiga säng. Innan jag somnar så ska jag läsa några sidor i min Gossip girl-bok. Vi ses imorgon, goodnight fellas!


Sunday

God kväll gott folk! Sista dagen på denna helg idag och jag har haft det rätt bra dessa lediga dagar.

I fredags var jag med Ellen och hade det allmänt bra med våfflor och soffhäng.

Igår tog jag mig en lång sovmorgon och åkte lite senare på dagen till pappa. På kvällen hjälpte jag till lite på hans restaurang och avslutade kvällen med att jag kollade på filmen The wedding crasher som är riktigt bra!

Idag har jag haft näsan i skolböckerna fram tills lite tidigare nu ikväll då vi åkte in till stan och åt mycket god mat på Wokhouse!

Här kommer lite bilden från helgen också. Kram på er!


Look and see those eyes, they glow

Det där med att jag skulle börja blogga mer igen går ju sådär som ni märker... Men min ursäkt är att jag har rätt mycket i skola nu och jag lägger större delen av min fritid på allt plugg.

Idag i skolan hade vi vårt tredje nationella prov, i engelska. Magkänslan säger att det gick sådär och att jag kunde gjort mycket bättre!

Imorgon är det äntligen fredag och helg, vilket känns underbart! Jag kommer spendera de lediga dagarna hos min pappa och även eventuellt med ett gäng vänner.

Godnatt på er, vi hörs nog imorgon!


'

Just nu:

- bloggar jag dåligare än någonsin

- följer man mig som bäst i min vardag på twitter och Instagram (StinaLans)

- taggar jag sommaren till tusen

- skulle jag gärna tacka ja till lite cash

- vill jag ha massor av fina vår och sommarkläder

- ska jag försöka börja fota och blogga bättre

Kram på er!


Hiding under the covers, with no one else to blame

Hej på er, mina bästa! Kom hem från skolans första dag efter lovet nyss och skoldagen kändes rätt seg. Önskar att vi haft åtminståne en vecka lov till både för att jag vill och för att jag har varit sjuk större delen. Men förövrigt har lovet varit rätt lugnt och bra. Det blev en hel del påskfirande med en hel del god mat!
Igår tillbringade jag den sista dagen på lovet på Etage, Överby. Men jag shoppade knappt något, fick bara med mig en snygg tröja hem från Gant.
Snart ska jag traska iväg mot bussen för att sedan åka in till stan och äntligen få dansa! Ikväll efter dansen står det plugg på schemat.. Ne, nu måste jag nog snart göra mig iordning för att dra, vi hörs!

Glad Påsk!

Jag önskar er en super-bra fortsättning på påskhelgen!


iPhonecase

Har länge letat efter ett snyggt fodral till iPhonen att ha runt halsen och hittade äntligen ett på Kappahl för dryga hundralappen igår när jag var på stan med Ellen!


Take me back to summer paradise

Hej på er! Andra riktiga dagen på lovet idag och den tillbringades ute hos pappa där jag bl.a satt en bra stund och gottade mig i solväggen. Jag var även ute och övningskörde, vilket jag gör väldigt ofta har jag märkt, och vi körde lite stadskörning idag. Det resulterade till att jag var rätt nervös men det gick faktiskt bra ändå! Ne, nu ska jag fortsätta kolla på BB, ha det gött!

'


For every heartbreak, there's a sermon to be said

God kväll! Denna helg har varit rätt lugn och bra. Igår var jag ute och övningskörde och det gick superbra! På kvällen var jag med Ellen och vi var bl.a ute och gick en sväng.
Idag har jag sovit alldeles för länge och resten av dagen har jag bara tagit det lugnt, precis som man ska på en söndag. Imorgon har jag inte något speciellt planerat än, men vi får se vad som dyker upp.
Ha det bra, godnatt!

RSS 2.0