Glad Påsk!

Jag hoppas att ni får en riktigt bra påskhelg! 
 

New shoes

 
Införskaffade mig dessa godingar idag! Dom är supersköna och otroligt snygga! De kommer användas flitigt nu i vår. 349 kr på Skopunkten! 

'


Lördag & söndag via iPhone

Njutit av vårsolen - Införskaffat ett iPhonefodral - Druckit massa te - Myst med kattungarna - "Roadtrip" med ett härligt gäng 
 
Två bra låtar som spelar mycket just nu på min spotify hittar ni här här ♥

Freeeedag

1. De fina presenterna jag fick av min moster 2. Lilla jag 3. Hur jag spenderat en del av min fredag
 

Ja, då var det äntligen fredag och PÅSKLOV!! Det ska bli så otroligt skönt med över en veckas ledighet! Jag har redan flera roliga saker planerat. På söndag ska jag fira min bästa bror, i början av nästa vecka ska jag till Gbg och hälsa på min moster, på onsdag ska jag ha en grym kväll med de bästa tjejerna, fredag ska jag och några kompisar spela in en film och sedan ska det firas påsk! 
 
Just nu befinner jag mig i soffan framför gladiatorerna och ska alldeles strax traska över till Ellen. Ha en bra fredag, ciao! 

21032013

 
Idag hade vi 2 timmar extra sovmorgon vilket resulterade i att jag började dagen med en lång varm dusch och sedan en riktigt god frukost! 
 
Förövrigt har dagen varit bra. Kort skoldag och efter det har jag och mamma hämtat lite möbler till lägenheten! Nu ikväll kom även min saknade moster hit och åt med oss, riktigt mysigt! Hon har nämligen flyttat till Göteborg så träffas henne inte alls lika ofta längre. Jag fick även några presenter av henne; två ljushållare, blockljus, dekorationsstenar och en lykta! 
 
Men nu är det sovdags & imorgon är det äntligen fredag!! Godnatt! 

Catch up

 
Hej på er! Nu är det ett tag sedan sist och det har hänt en hel del under den tiden! I helgen flyttade nämligen jag och mamma till en ny och större lägenhet som vi trivs superbra i! Har inte riktigt kommit i ordning angående mitt rum och möbleringen än men det är snart fixat! Imorgon ska vi åka och hämta tven jag fick när jag fyllde år och ställa in den i rummet. Sedan saknas det bara en soffa som vi ska bära upp ev. i helgen. När rummet är hyfsat klart lovar jag att lägga upp bilder på det! 
 
I måndags var jag och Ellen på ett Zumba-pass. Det var första gången jag dansade Zumba och det var hur kul som helst! Som ni kanske vet älskar jag verkligen att dansa och detta var verkligen inget undantag! 
 
I går så dansade jag som vanligt Feminine Vibe på dansskolan. Och vi har nu börjat på vår andra koreagrafi som vi ska göra tillsammans med två andra grupper på Våravslutningen, superkul! 
 
Idag ska jag både plugga och fortsätta att göra iordning här i nya lyan. Har även haft tankar på att dra ut och gå en sväng, men får fundera vidare på det eftersom det är så fruktansvärt kallt ute!! 
 
Ha det bra så hörs vi! 

Mamsen


YOLLIBOX

 
Hittade denna smarriga sak idag i glassdisken på Hemköp när jag var framme på stan med Anna. Som ni ser heter den Yollibox och är en frusen yoghurt och finns i bl.a smakerna choklad, mango och jordgubb - vilket jag köpte idag! Den består alltså till 70 % av frusen yoghurt och har en otroligt fräsch och frisk smak! Och inte nog med det så är det ett betydligt nyttigare alternativ att byta ut vanlig glass emot. Så nästa gång ni handlar så rekommenderar jag er verkligen till att köpa med denna hem och smaka! 

CeraWand Curling Iron 19-32mm

 
Har nu använt locktången några gånger och den funkar verkligen hur bra som helst! Lockarna blir precis som jag vill ha dem och dem håller hela dagen. Locktången är även hur lätt som helst att använda! Och här ovan ser ni hur mina lockar såg ut idag! 
 
 Locktången finns att köpa här!
 
 

11032013

 
Heeej! Idag åkte jag och 3 killkompisar till bästa Wictoria vid tolv-tiden för att fira henne! Hon fyllde nämligen 17 år i torsdags. Vi käkade god mat, åt tårta som jag hade gjort (bilden ovan), hon öppnade lite presenter sedan gick vi även en sväng på stan.
 
Vi hade nämligen studiedag idag och även imorgon vilket var mer än behövligt just nu! Det är mycket i skolan vilket gör att bloggen får lida... Förutom plugget så dansar jag fortfarande på tisdagar, umgås med vänner när det finns tid på varadagarna och så njuter jag av helgerna, särskilt denna långhelg. Jag njuter även av det fina vårvädret som har hållt i sig ett bra tag nu! Trots kylan så är det underbart att solen skiner dagarna i ända! 
 
Igår var jag på IKEA tillsammans med mamma. Vi handlade lite nytt till den nya lägenheten vi ska flytta in i till helgen (förhoppningsvis). Vi köpte bl.a en ny köksmöbel, tallrikar, skålar, glas och lite annat smått och gott. Kan kanske lägga upp lite bilder på det imorgon! 
 
Igår hämtade jag även ut ett paket på posten som innehöll en ny locktång jag beställde hem tidigare i veckan från Lyko.se! Det är en konformad locktång från CeraWand. Provade den nu ikväll och den är superbra! Som jag skrev tidigare så är ju ombréhår och lockar en perfekt kombo! 
 
Nu blev det ett väldigt långt inlägg men kände mig skyldig till att uppdatera er lite om vad som hänt det sista. Take care! 
 
 

Happy Birthday!

Vill bara säga att min underbaraste och bästa vän Wictoria fyller hela 17 år idag!! Grattade henne i skolan idag och på måndag ska jag och ett par vänner fira henne på riktigt! Grattis igen Wictoria (för typ fjärde gången, haha!) puss på dig goding!


Ombré hair

 
Har känt ett tag nu att det var dags för en förändring i hårväg... Så igår var jag hos frisören och gjorde en "omvänd ombré" eftersom jag la i mörk färg och behöll topparna ljusa istället för att bleka topparna på ett mörkare hår! Förutom att jag färgade håret toppade jag det även lite för att få bort det slitna och så klippte jag även ur lite. Jag är verkligen supernöjd med resultatet!! Och jag har även beställt hem en konformad locktång för att få fina lockar som jag tycker passar ihop med ombré så sjukt bra! 
 
 

I just came to say Hello

 
Mycket i skolan just nu vilket resulterar i dålig uppdatering här på bloggen!
Inte händer det något speciellt i mitt liv just nu heller som är värt att skriva om... Men ska i alla fall hålla er underhållna med lite fotoinlägg framöver, så håll ut fina läsare 

RSS 2.0