Mitt 2012, del 2

Bättre sent än aldrig...
 
Juli kom intagningsresultatet till Gymnasiet och jag fick reda på att jag lyckligtvis kom in på Teknik på De la Gardie! Lovet rullade på och jag umgicks såklart med mina vänner och jag var i Göteborg ytterligare en gång men med Nicoline och vi kikade runt i butikerna. Jag var även på ett otroligt roligt släktkalas med alla mina fastrar, kusiner och kusinbarn. När vädret sög som värst här hemma i Lidköping tog jag, mamma, hennes kille och hans barn husvagnen ner till Västkusten en vecka som bjöd på mycket sol och svalkande saltvatten. När jag kom hem från kusten packade jag bara om väskan för sen bar det iväg för en helg i Köpenhamn med min moster, hennes kille och hans dotter Elin. Vi bodde på hotell, shoppade på ströget, gick på Köpenhamn Zoo och hade en otroligt rolig kväll på Tivoli! Juli bjöd även på många sena kvällar med vännerna i Vinninga då vi spontant tog cyklarna till Filsbäck och tog kvällsdopp i det otroligt varma och sköna vattnet! Man får ju inte heller glömma alla sena grillkvällar och de dagar man bara har tagit det lugnt och njutit av lovet!
 
 
Augusti och nervösiteten inför gymnasiet började. De sista veckorna på lovet var jag i Gbg, åkte longboard, var med mina grymma vänner, kollade på bio och tog en hel del kort tillsammans med Wictoria! Den absolut sista veckan började jag läsa Hunger Spels-böckerna och blev totalt fast! Läste ut alla 3 böckerna på 1 vecka... Sedan började gymnasiet och allt gick hur bra som helst. Jag träffade mina nya och góa klasskompisar och blev riktigt bra vän med 3 nya tjejkompisar, bl.a Anna! Plugget drog igång på allvar direkt och man kom in i rytmen. Dansen drog även igång igen och var lika roligt som vanligt! 
 
 
september klippte jag av en bit av håret och var även på dopet för sötaste Selma, min brorsdotter. Största delen av min tid tillägnades åt skolan, plugg och dans. Och på helgerna tillbringade jag tiden åt mina vänner. Vi ettor på De la Gardie fick även våra efterlängtade MacBooks! 
 
 
Oktober var den månaden jag hade längtat efter sedan slutet av sommarlovet. Jag och pappa hade ju nämligen bokat flygbiljetter för en vecka i Delray Beach, Florida! Men innan det bar iväg mot varmare breddgrader firade jag kanelbullensdag med att baka massor av goda kanelbullar! Jag var även ute och fotade de fina höstlöven. Sedan var det äntligen iväg till Florida och veckan där var mer än underbar! Vi solade, badade, besökte Miami Beach, shoppade på Sawgrass Mills, kollade på aligatorer i Everglades och så mycket mer! Det är en resa jag mer än gärna gör om!! 
 
 
Jag började november i USA och kom hem till kalla sverige den femte. Vad hände mer i november? Jo, jag var på maskerad tillsammans med ett härligt gäng brudar! Jag köpte även mina underbara Johnny Bulls. Resten av månaden bestod av dans, skola, pluggande och längtan efter jullovet. 
 
 
Sedan blev det äntligen December och julkänslan kom. Det blev snökaos här i Lidköping och det kändes för en gångs skull som en riktig vinter! Julkalendern var en självklarhet att kolla på varje morgon och allt kändes så mycket mysigare. Vi fick äntligen Jullov och Julafton kom. Jag firade den med mina nära och kära och hade det hur bra som helst! Sedan var det Nyår och kvällen/natten spenderade jag med mina underbara tjejkompisar och vi firade in det nya året på bästa sätt! Resterande dagar av lovet bestod i stort sett av att bara ha det bra tillsammans med vännerna. 
 
 
2012 var helt klart en jättebra år och jag hoppas nu att 2013 blir minst lika bra, om inte bättre! Hittills är det planerat att jag på sommarlovet ska åka utomlands och att jag ska på minst 1 festival med ett gäng fina vänner. Under hösten blir det förhoppningsvis ännu en resa till Florida! 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Hanna

Köpte du dina Jhonny på sawgrass mills? Och isf vad kostade dem där? :)

Svar: Hej Hanna! Nej tyvärr, köpte dem här hemma i Sverige! :)
Stina Lans

2014-03-05 @ 20:56:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?♥

E-postadress: (publiceras ej)♥

URL/Bloggadress:

Vad vill du?♥:

Trackback
RSS 2.0