Mitt 2012, del 1

Jag firade in det nya året med 3 stycken fina vänner. Januari innehöll även skolstart, dansstart och ångest inför gymnasievalet. Det var även en månad med många fina solnedgångar som jag gärna fångade på bild.  
 
Allt rullade på och i februari fyllde jag 16 år, fick min älskade iPhone och fick äntligen börja övningsköra! Jag var även pysslig och sydde klart min egna onepiece och gjorde mig en egen fin fotovägg. Jag hade en fotodag ute i kylan med Wictoria och hade även en mysig kväll på restaurang med några fina vänner. 
 
I mars hade vi friluftsdag i skolan och jag hade en otroligt rolig dag i skidbacken med ett gäng vänner! Jag färgade även håret rödare och blev väldigt nöjd! Med våren kom snödropparna och jag drog även ut på första longboard-turen för året med grabbarna i det fina vädret. Jag hade även en mysig kväll med några tjejkompisar då vi åt goda tapas på bakgårn' och gick och kollade på The Hunger Games på bio, blev helt kär i filmen. 
 
April var en månad då jag pluggade järnet inför alla nationella prov, var kass på att blogga och längtade något enormt efter sommaren. Men jag hade även otroligt kul med mina vänner och firade valborg på bästa sätt! Jag och Wictoria hann även med en fotorunda på jakt efter vårtecken. 
 
Maj-månad kom och sommaren kändes otroligt nära. Vädret var toppen och den mesta lediga tiden spenderades på longboarden och ute med vänner. Jag var även och fikade på världens coolaste ställe. När man kom dit var det som att resa tillbaka till 50-talet! Jag uppträdde även i dansskolans årliga vårshow och det var lika roligt som vanligt! Jag åkte även till Göteborg med mina vänner Andreas & Jakob och kollade på när vår hurtiga vän Philip sprang Göteborgsvarvet. I slutet av månaden slingade jag håret blont och beställde även hem min fina klänning inför "niornas fest".
 
 
 
Det blev Juni och sommarlovet kom allt närmare och närmare. De sista proven och inlämningarna i skolan gjordes och förberedelserna inför "niornas fest" och skolavslutningen var i full gång. Niornas fest var hur grym som helst och det är en kväll jag sent kommer glömma och alla mina vänner var så otroligt fina! På skolavslutningen fick vi våra slutbetyg och sedan var det dags att säga hejdå till alla klasskamrater man lärt känna under 3 år... Allt slutade med många kramar och tårar för att vi skulle skiljas från varandra.
 
Ett efterlängtat sommarlov började och jag åkte till Göteborg med Elvira och vi kollade på MTV worldstage, den kvällen var hur grym som helst! Dagen efter firade jag midsommar hemma hos mina underbara kusiner! Ellen och jag tog spontant tåget till Göteborg och gick på Liseberg och hade hur kul som helst! Så fort solen tittade fram här hemma så passade jag på att sola eller så åkte vi ut med båten och njöt av vädret. Jag tog även mitt första dopp och jag och Ellen hade en liten Photoshoot en ljummen sommarkväll. 
 
Fortsättning kommer så stay tuned..! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?♥

E-postadress: (publiceras ej)♥

URL/Bloggadress:

Vad vill du?♥:

Trackback
RSS 2.0